29

Анонимен

преди 3 години

Чикаго е вече напълно в ръцете на мафията начело с кмета.

28

Анонимен

преди 3 години

така е с черен кмет и полиция BLM си берат по всяко време безнаказано. Виж, ако някой бял пипне - арест и пред съдията на другия ден. Няколко града са безвъзвратно загубени в САЩ, само гражданста война може да промени това.

27

пенсионер

преди 3 години

До пияница мистикНямаш ли си друга работа, та подкокоросваш нашите л.....и те да започнат да грабят!И без това Боко ги е оставил да правят каквото си искат.

26

do 29

преди 3 години

Явно не знаеш вица за сиглето и книжарницата - в деня на детело едно сигле стояло пред витрината на една книжарница и гледало тъжно и замечтано, продавачката го съжалила и му казала да си избере нещо а тя щяла да му го купи а сиглето отвърнало: може ли едно лепилце? Та и от там може да се гепи нещо ценно, не само разпалки за барбекю

25

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица една (бяла) влязла в магазин в Калифорния, отказала да носи маска и като й казали да излезе, си смъкнала гащите и се изпикала на пода. Като извикали полиция, се оказало, че всъщност е влязла да краде. Не знам защо някой може да иска да живее точно н САЩ.

24

Анонимен

преди 3 години

"Черния петък" е отменен като расистки и вместо него вече има "Бял понеделник" - всички африканци могат да си купят каквото си поискат без да го плащат.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако перифразирам един стар лаф- ""Каквото и да ти приказват, просто става дума , как да се оберат няколко магазина за 4ерна техника. "

22

Айде бе

преди 3 години

13 полицаи, а не 13 полицая.

21

Бегай

преди 3 години

Не обяснявай какво имало в магазините в България,ами целувай ботушите на манхалите,като полицията им.За да плещиш подобни дивотии,явно си поне 20 години по гетата на Wild,Wild West!

20

Тц в г...ъ

преди 3 години

Ууу Black Friday. а ти Тц не напиняй много Шото у рашка на много места и да строшиш витрината нема какво да береш освен Боярщикь некой , понимаеш?

19

Тц и пак тц

преди 3 години

Не, не, не може да бъде.Не вярвам аз в люлката на световната демокрация да се стрелят като мамуни..Туй е руска пропаганда.В америка текат реки от мед, пари и злато и само да гребнеш и хоп, ставаш милиардер и се пенсионираш моментално.Дааам...

18

Анонимен

преди 3 години

Ще се избият за чифт спортни обувки гoвeдaтa...Представям си ако им падне за бране часовници на Картие и Ситизен, сигурно квартални банди с ванове Тойота с картечници отгоре ще бъдат подкрепление на главния отряд чораджии...американска реалност...

17

бай тур

преди 3 години

ами нали българи протестирали в Чикаго , ето го резултата :)

16

искаме, искаме

преди 3 години

Тези докато брали от магазините крещели Искаме, искаме!.Днес сутринта кметът ги пита Какво искате?Те му казали Ми квот дадете.

15

Анонимен

преди 3 години

Това е то "адвансед мултикултурал социети" както казват хамериканците...

14

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са виновни! Предизвикали са едноклетъчните примитивни маймyyни и се ония си берат телевизори и таблети!

13

Анонимен

преди 3 години

Да, обаче понеже извършителите са печкu не може да се каже, че са мародери и престъпници! Блек аут!

12

Анонимен

преди 3 години

Спазвайте правата на протестиращите. Тръмп оставка и затвор.

11

пияница мистик

преди 3 години

Ей тези поне са тарикати. Уж протестират и те за нещо, ама разбиват магазини и грабят все скъпи неща. А нашите михлюзи за 50 лв на ден и парче пица лежат като истински клошари по цял ден и само час-два се разтъпкват вечерта да повикат малко и после пак бира, ракия и забавления в лагера

10

Щерю

преди 3 години

Разграбвали магазини - все по дружко си е кротко и мирно в суматохата да отмъкнеш два 60 инчови телевизора и една 1000 ватова стерео уредба - да си имаш за вкъщи...