7

Lan

преди 3 години

8, :) това експертно мнение ли е? Дори и да си прав, "съхранението" на селитра в близост до жилищен район е безумно!

6

Анонимен

преди 3 години

До Lanтози мощен взрив и ударна вълна,със сигурност не е от селитра,явно някой е искал да сменят правителството с този удар,щом правителството е подало оставка след взрива

5

Lan

преди 3 години

Ам, 5 сигнала е имало до уж отговрните институции...елементарно търсене в Гугъл до какво може да доведе аджеба тази селитра. И? Или отговорните лица са били ама наистина много рядко мързеливи и безхаберни, или рядко ***. НЯМА трети вариант. Не говоря за нивото на цялата държава, говоря за 1-2-3-***, от които е зависело. НО щом тези въпросните са си по местата, значи и цялата държава не е цвете!

4

определено

преди 3 години

До Lanнямаш идея от Ливан и образованието на хората там...

3

абе

преди 3 години

До Анонименникой не те кара да четеш като не те интерсува какво се случва по света и държавите не чак толкова далеч от нас...

2

Totenkopf

преди 3 години

Телешките бургери в Аладина си струват, собствениците им са ливанци, така че яжте бургери и дюнери така ще им помогнем на братята ни овчари.

1

Lan

преди 3 години

До какво води човешкото безхаребрие...с това ниво на образование, срив на ценностната система и въобще общо изпростяване и безхаберие, скоро това ще го гледаме и у нас!