39

Анонимен

преди 3 години

този юн обича да се прави на актуслен. През дее седмижи си прави стъкмистики спиред ситуацията и все е прав.

38

Handel

преди 3 години

Като чета Тotеnkopf какво пише, започвам да подозирам, че това е мисирката на правосъдието - другаря Кирилов. Който втъпреки забраната пак е решил да се прави на чукча (който не знае има лаф - "*** не читател, чукча - писател")

37

Handel

преди 3 години

В момента тук има само един бoйkoв пропакондом...или са затворили шкафчето, или са уморени от спамването през уикенда.

36

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 19И твоя начин за пресмятане е добър, но правилния отговор е 42!Цитат:"Ако сте чели или просто чували за Пътеводител на галактическия стопаджия", вие знаете отговора на Живота, Вселената и Всичко останало. А той е: "42". Но как Дъглас Адамс е достигнал до това абсолютно число?"

35

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки.Никакво пазене.И едва 2-*** умрели С коронавирус.Ужас!!!Чували!!!Камиони!!!

34

Анонимен

преди 3 години

До АА какво трябва да се прави?Заразените да се изгарят заедно с близките до 5-то коляно ли?

33

44

преди 3 години

Този още ли му дават поле за изява? R0 е доста по-различно от това, което казва този индивид! R0 се изчислява!!!!! И е повече от това кой колко е заразил! Ужасен човек. Теориите ми (по точно хипотезите му) са тотална скръб! Нищо не се сбъдва. Този просто ги напсава според данните от една измислена система, в която можеш всеки да напише каквото си реши ;)

32

А

преди 3 години

Че вирус има, има... Ама цялата система при нас е българска работа! Сгрешени тестове, неадекватно проследяване на контактните, РЗИ не тества даже лицата, които живеят заедно със заразения... и докато не се влошиш като за болница никой не те поглежда! Личните лекари абсолютно безполезни и неадекватни... Господ да ни пази, щото работата е мамата си трака!

31

Константин

преди 3 години

Лъжа.

30

GFG

преди 3 години

Болните ще са толкова, колкото ви кажат.

29

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

28

Анонимен

преди 3 години

Предполагам се има предвид, че за периода март - септември 2020, т.е. за 7 месеца, ще бъдат открити общо 25 хиляди носители на този вирус. Защото в момента има само 5 хиляди активни случая.Да им имам и сметките, и прогнозите.

27

Анонимен

преди 3 години

До TotenkopfСмотльо ***, ти разбра ли, че нищо друго освен стаден имунитет не помага.

26

Анонимен

преди 3 години

Тоя досега нищо не е познал с неговите уж математически модели и изчисления. Е, все някога може и да му се получи, но ще е плод на случайност. Стига сте давали трибуна на такива псевдо-специалисти.

25

baby shark

преди 3 години

Честно да ви кажа, не знам какво да мисля. От една страна лятото това нещо е явно, че не спря. Тогава зимата, като дойдат попринцип сезонните грипове и вируси, може да се мисли, че няма да е ясно какво защо и да има покчване, както и затваряне евентуално октомври/ноември. От друга стара, това вече го играхме, малко или много каквото и да е това чудо, вече сме запознати, не мисля че ще я има истерията като в началото. Не искам да ме затварят разбира се, но дори да стане трябва да е по адекватно.

24

Анонимен

преди 3 години

Вече с сигурност ,имаме най много професори ,на глава в България ,и 80% да платени

23

Totenkopf

преди 3 години

Мангъров и мангърчетата харесват това, точно това иска стадото - стаден имунитет.

22

Анонимен

преди 3 години

Гледам тук се изказали едни от най- видните наши вирОсолози и имОнолози. Давайте все така, можете още! Живейте си нещастния живот, осмислен от ежедневното гуляене, никой не ви пречи. Заслужавате си съдбата на най- пропадналата държава в Европа!

21

Ванга умря

преди 3 години

Аман от лъжепророци. Този същия доскоро предричаше 10000 заразени за есента, сега като видя, че ги минахме, веднага смени плочата.

20

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

А стига лъгахте бре ***... тиквеника пада от власт и това ще е край и на НОЩ и на всичките ви измислици манипулации. Безобиден вирус с който живеем повече от десетилетия и досега не е имало апокалипсис. Ще ви се търси сметка за всичките манипулации лъжи и насаждане на страх и противопоставяне на хората един срещу друг. Свършва се с геноцида и дискриминацията Ковид19. Маските падат така че спрете с тия медийни клишета. Няма нито пандемия нито епидемия има лъжци и мошеници!