60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Само в супермаркетите има някакво бегло спазване на мерките и то не от всички."Ами - поне 90% от хората не си покриват носа, поне 50% носят маската като подбрадник.Честните, без маска са около 5%.

59

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Николова, очертава се да станете жертва на манията на шефа си той да управлява туризма. Тая година покрай КВ туризъм на морето няма да има, а той е основното перо. ЮЗ България ще си изпълни плана, тези по планинските курорти ще изкярат нещо, но тези с хотелите по Черно море са зян. Защо се съгласихте да станете министър на туризма?! Тази с мъжественото лице. ръка трябва да ви целува, че я отървахте от резила!

58

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н"Вирус НЯМА."ПовервАх ти.

57

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКАТА Е ФАКТ!Кой ти плати да лъжеш бе?

56

:(

преди 3 години

КАКВО ЩЕ ЯДАТ ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ? БАЩИЦАТА ПОДАВА ОСТАВКА В ТОЗИ МОМЕНТ!

55

Николова

преди 3 години

Казах им на германските туроператори : Пращайте германци в България на курорт ! Можете да ползвате реклама като : " Драги германци, хайде на цирк в България !" След като се нагледате на цирка с протестиращите клоуни, можете да се изкъпете в морето за 25 евро на минута. Шезлонг + картофки + бира = 100 евро." Евтинията е там ! Не се блъскайте - в България ще видите блъсканица и безредие !

54

Сачева за герб 2013

преди 3 години

"Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях. Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци."

53

ОСТАВКАТА Е ФАКТ!

преди 3 години

ББ преди 30 мин: "Време е за моите решения!"Снимката е с внуците. Моят прочит е - "Семейството преди всичко! Решил съм да подам оставка."ЧЕСТИТО!

52

Анонимен

преди 3 години

Сетила се. Те немските туристи вече са инструктирани, че им предстои извеждане до утре 10ч.

51

Василев

преди 3 години

Какво става с Балкански поток???Балкански поток не е ли свързан с немските туристи!!!???Агент Джейкъб Стгъридж!ЦРУ!!!

50

Ужас

преди 3 години

И само да допълня. В Дюни, традиционно с голям % германци, сега почти нямаше такива. Комплекса е на 50-60%, като са предимно българи, поляци и много румънци. Ама доста простовати. Чуваше се чалга от тук-там. На вечерното парти пускаха хепи бърдей кючека... предишни години не беше така. Какви немци, какви мерки?

49

Анонимен

преди 3 години

Абе ти нормален ли си бе защо лъжеш че мутро-тиквата е подал оставка??

48

Гост

преди 3 години

По морето никой нищо не спазва! За цяла седмица почивка не видях нито един с маска където и да било! Нито в заведения, нито в магазини, нито дори в комплекса, където бяхме отседнали. Навсякъде е гмеж от туристи, на които не им пука за нищо.

47

ПЪРВО В ПИК

преди 3 години

БОЙКО ПОДАДЕ ОСТАВКА ТОКУ ЩО! ЧЕСТИТО!ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА.

46

Анонимен

преди 3 години

Тонка, честито! :))))

45

КРАЙ!

преди 3 години

ОСТАВКАТА Е ФАКТ!ЧЕСТИТО!

44

Ужас

преди 3 години

Вие нормални ли сте? Миналата седмица бях до Созопол. Никъде никакви мерки не се спазват! Има повече хора от миналата година. Никъде по заведенията няма дистанция. Никъде персонала не ползва маски. В Дюни ползват ръкавици и това е. На Градина няма никакви мерки по баровете. Дневни партита с много хора. Всичко си е както миналите години. Какви мерки?

43

ОСТАВКАТА ДОЙДЕ!

преди 3 години

ТРОЛОВЕТЕ ИЗЧЕЗНАХА - СПРЕЛИ СА ДА ИМ ПЛАЩАТ.ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - ОСТАВКАТА ИДВА ДО ЧАС!

42

ОСТАВКАТА Е ФАКТ!

преди 3 години

СЛЕДВА ОСТАВКА НА ГЕШЕВ!СЛЕДВА ЛУСТРАЦИЯ!СЛЕДВАТ ЕЛЕКТРОННИ ИЗБОРИ!ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАМЕ, БРАТЯ! БРАВО! ГОРДЕЯ СЕ С ВАС!ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ДА РАБОТИМ И ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА!ЧЕСТИТО!

41

до Край

преди 3 години

Абе, дръвник! Как така едновременно е подал оставка, пък щяло да стане след 1 час!? Имаш ли връзка с главния мозък?