20

Анонимен

преди 3 години

Владко Мурдаров отлично знае, че правописът е изкуствена форма.От вкъщи е по- правилно отколкото от къщи, защото формата "къщи" е местен падеж, който се е употребявал само с предлог, в случая "В", при предлога "от" падежът е друг.И е крайно време, вместо да се проповядва изкуствена еднотипност да се направи нещо активно за спасяване и поддържане на местните говори. Защото езикът е ЖИВА система. Налагането на англицизми е по-унизително от наистина българските форми.

19

65

преди 3 години

До коментар на Истукан дето пише ,че Г.ригор е взел пари за да каже ,че е болен.ТоГригор само на тия пари разчита ,да знаеш.Ако не бяха,как ще се справи????Направо сърцето ми се къса.

18

65

преди 3 години

А защо това се коментира гласността, кой е прекарал вируса.Това да не е Спин(Или вид спин) ,да не са срамни въшки? На всички всезнайковци искам да кажа,че най -страшното е ,че няма лекарство,.От тия смелчаги дето му се подиграват, нека те изкарат 7-9дни с 38-39гр.температура,жестоки болки в глава и очи.От кашлицата сърцето прави пулса на 100.И 2месеза се влачиш като пaрцал.Това е ако имаш късмет да не ,,слезе"вирука към дробовете.Пазете глупостите за вас.Отиват ви

17

Анонимен

преди 3 години

Григоре едновреме Попов се се извиняваше на мачовете си тои странно легна у Русия каза и тои че се оправил как се оправяте бре и ние можем да даваме пари да не дава господ

16

Анонимен

преди 3 години

Сериозно ли бе Григоре три дни човек как се оправя и 14 дена карантина нали няма лек кои ти даде лекарство Домусчиев за три дни ли оздравяхте всичките вярваме ви

15

Анонимен

преди 3 години

Бил изкарал вируса тежко без вкус и обоняние.....Вече не знам какво да си мисля наистина мили мои сънародници.....Прибрах се в средата на така наречения пик от тази епидемия в средата на март от Северна Америка,преминах през две летища и не съм ползвал никакви предпазни средства като маска и дезинфектанти и бях под 16 дневна карантина без никакви симптоми а въпросният господин споменава,че го е прекарал тежко като е нямал обоняние и внук. ...Това ако е тежко прекарване на толкова смъртоносен вир

14

123

преди 3 години

Стига си лъгал Григоре!

13

аз-ът

преди 3 години

разбира се, че няма право да крие, че е болен, а и нищо лошо няма в това. Да не би сам да се е разболял, ясно е, че някой го е заразил. Да е жив и здрав и спортни успехи, все пак има още години спорт пред себе си, в които да "обърне" зара. По-скоро ме дразни начина му на говорене, много американски, много либерално. "Уча" се да ценя... пич тези неща се учат до 18 г. След 18 не се говори, а се действа. Един мъж не се обяснява с думи, а говори с действията си, с резултатите си.

12

АнонимеН

преди 3 години

ДЪРТОДРИША МНОГО ИСКА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИГРАЕ И ДА ВЗИМА ПАРИЧКИ ОТ ТУРНИРИ И СПОНСОРИ НО ВРЕМЕТО И ИЗТЕЧЕ!НАРИЧА СЕ СТАРОСТ НЕРАДОСТ И В СПОРТА ИДВА ВРЕМЕ КОГАТО КАРИЕРАТА ТИ ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ!!!КАРИЕРАТА НА ДЪРТОДРИША ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА МИНАЛАТА ГОДИНА!

11

Брат Малеев

преди 3 години

Ех Гришо, Гришо...тежка е царската корона!

10

АнонимеН

преди 3 години

ОЩЕ В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА НАПИСАХ , ЧЕ ДЪРТОГРИША ПРИКЛЮЧИ КАРИЕРАТА СИ!!!НОМЕРАТА, ЧЕ БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНА ВИРУС НЯМА ДА МИНАТ!! НИКЪДЕ НЕ Е ПОКАЗАЛА И ЕДНА СНИМКА С ДОКУМЕНТ , ЧЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНА ВИРУС ТАЯ ДЪРТА ЛЪЖЛИВА РАЗСПОРЕТИНА!

9

Анонимен

преди 3 години

И Истукани от простотия!

8

Анонимен

преди 3 години

Народ от некадърници, завистливци и неграмотници. Те това сме като народ в по-голямата си част!

7

Истукан

преди 3 години

Гришо взе една пачка пари, за да се прави болен от корона и сега се извинява на привържениците си.

6

АнонимеН

преди 3 години

ДЪРТОГРИША ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА КАРИЕРАТА СИ ПРОСТАКЕСАТА СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ, ЧЕ КОРОНА ВИРУСА И БИЛ ВИНОВЕН , ЧЕ Е ДЪРТА БЕЗПОЛЕЗНА БАРАНТИЯ ВЕЧЕ!

5

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е ЕДНА ТИПИЧНА ЛЪЖЛИВА КУ-РВАОСТАРЯ И ЗА НИЩО НЕ СТАВА ВЕЧЕ НО СЕ ЧУДИ КАК ДА ОСТАНЕ В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ ТАЯ ПРОС-ТА КУ-РВА

4

вижте това от март !

преди 3 години

хехехе не мога да спра да се смея "Ние имаме висок имунитет към вируси. Ще победим и този" - (думи на *** от различни нации)това го повтарят и разни специалисти в кавчики, последно май някъв семенджиев ли беше вика некви прилепи са ни дали имунитет преди 10 години, кръгъл *** разкрит още през март от световните учени:)))))

3

Анонимен

преди 3 години

А да си измисляш, че си бил болен, имаш право, при това добре подплатено право. Кой и колко, Гришоооо???

2

Анонимен

преди 3 години

Имам чувство, че тоя и вирусът му извират от всякъде-телевизия, тоя сайт, радио, вестници....Винаги е позирал и не е истински. Мъжка кифла.

1

Радев оставка

преди 3 години

Махай се крадлив военен