52

Анонимен

преди 3 години

Лъжа е че цените са надолу. В чужбина не се плаща за wi - fi. В България Интернет се предлага като нещо изключително - 40 лева. Можеше да ни лъжат в комунистическо обаче сега поне 80%от народа е ходил в чужбина и на почивки. Обезумяха мутрите по черноморието. Никакво качество. Цените са високи за ниското качество на услугите, храната, отношението към клиентите, цените са много високи ако трябва да понасям Мутри да се обръщат към мен и семейството ми като че сме им заложници и слуги

51

до 56

преди 3 години

Не знам къде го видя това увеличение. Жива душа няма- до Златна Рибка имам двустайно жилище в един комплекс, който тази година дори не работи. Няма поддръжка. Басейните не работят, градинарят не идва, няма осветление по общите части. Призрачно е- ЖИВА душа няма. И това ти го казвам като собственик... Не го давам под наем, просто си ходя там лятото.

50

Анонимен

преди 3 години

Безплатни чадъри и шезлонги обаче се плаща за шалчета, въздух, диня и т. н. Мутрите не са изчезнали. На първа линия са готови да искат такса плаж или такса слънце. Ако преди храната е била с изтекъл срок на годност представете си сега качеството й. Кръчмите са на печалба. Данъци на държавата така и така не плащат ами сега и 9% данък .

49

Анонимен

преди 3 години

няма никакъв спад ,дори има увеличение навсякъде! а на хубавите плажове трябва да идеш в 6ч , та да си запазиш място най-отпред .а към 55 от такива дърдорковци като теб вече и Силистар се претъпка със силяни -трай си бре !

48

до 53

преди 3 години

Нормално. И аз идния уикенд отивам по работа в Бургас за 2 дни и не бих ходил на плаж. Е, може би ще отскоча до Силистар, защото това май май остана единственото място у нас, където няма фекални води в морето. И аз, като теб, избрах хотел с много висок рейтинг (250лв. на нощувка) и съм убеден, че ще е добър. Качество у нас се намира, макар и трудно, но морето няма как да направиш чисто и приветливо. Просто няма... Единствено от Синеморец на юг има някакво качество откъм чистота.

47

Анонимен

преди 3 години

До СТАРИЯ НЕСЕБЪРСпоко, никой не му е зор за умрелия ви несебър!!

46

Анонимен

преди 3 години

Малко насила бях миналия уикенд до морето на сватба. В най-луксозния (9.5 рейтинг в booking) хотел в Бургас. Да, готелът бе чудесен, като изключим, че пиколото ти мести автомобила по цял ден, за да вмести всички в "паркинга" на хотела, което са няколко места на крайбрежната улица. Абе, Ганьовска бедняшка история. На плаж? Гнус ме е. Не съм стъпвал. Бях в Гърция сумарно 4 седмици тази година, идната седмица отивам за нови 2. Лукс, добра храна, КАЧЕСТВО. С кеф си давам парите там.

45

От Орлов Мост

преди 3 години

Искат да ни накарат да тръгнем към морето ,но няма да стане!

44

Анонимен

преди 3 години

Парите за море в последните 20 години ги давам главно в Испания и Италия и нито веднъж на съм ги дал на мутрите в България. Тази година на море в чужбина няма да ходя заради вируса, което означава, че няма да ходя на море изобщо. Да не съм лyд да си дам парите нахалост в България.

43

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Отвoрковци, ако смятате да идвате в градчето и да вдигате шум - веднага идват Полиция, Общинска Полиция и т.н.И това е по -удобния за вас вариант, повярвайте ми ....

42

Анонимен

преди 3 години

"от 15-40лв" .. хахахаПривет от Гърция, цял апартамент за 4 човека е 25 евро на вечер. И като излезеш на улицата е чисто, културно и красиво ... ето това е почивка, а и шезлонгите са безплатни с едно кафенце за 1 евро.

41

Анонимен

преди 3 години

До До Стария НесебърСелски, гроздето е кисело значи.Кой знае, какъв панелен таласъм си ?!Докато има бaлъци, тарикатите на морето ще правят печалба.А бaлъци в Бг, се раждат и Ден и Нощ ...

40

от Варна

преди 3 години

Ние също пропускаме най-удобния и близък плаж-не го наричаме почивка, защото не е. Хората от СИ България идват с коли, някой на палатки, а някой си ходят вечер. Обаче са надошли някакви като катуни. Ядат копърка консерва и заравят, ядат диня и заравятОня ден отивам на една минерална вода, то станало като баня там. Чудя се защо няма глобени, все пак се водим град. Все едно аз да ида във Велинград и да се къпя в шадравана на центъра и да спя в буса на улица по мой избор!!

39

До Стария Несебър

преди 3 години

Имам си достатъчно парички и не ги давам напомияри.

38

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

На първа линия в градчето, намаление очаквайте от 25-ти Август нататък.Нямате ли достатъчно парички, стойте си в панелките мишoци !

37

Как пък не

преди 3 години

Е на т'ва на снимката му казвам изтезание, па някои го смятали за почивка. Фраш, шум, надвикване. Не е за мен и пари да ми давате. Чакам средата на септември да се приберат децата и да не слушам изтерясали майки и тогава. Тази година чужбината ще я пропуснем. На Елените апартамент под наем и другото както ниюе кеф.

36

Корона палячо

преди 3 години

Коронката веднага се стопира,щом триото на Сорос протестира! Статистика не гледай ти,на бира с цаца смело ти седни!

35

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Варна, Благоевград и Добрич са официално обявени за рискови зони от Германия.

34

мхм

преди 3 години

цените са ниски? за последните 10 години не съм виждал по-високи цени!

33

???

преди 3 години

Кой го интересува как било при мутрите на морето в България? Трябва да ми е изпила чавка акъла, за да се прекарам да отида на море в България.