26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Цитат: "(склонен съм да му вярвам защото изкарах вируса а антитела йок)" Срещу фалшиво твърдение, фалшив вирус или взети 1800лева, антитела няма.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33 Кое е глупост? Че коронавирусът не изчезна юни месец,нито е сезонен грип. Или че как ще се изгражда групов имунитет, когато имунитетът е нетраен, или как ще се изгражда групов имунитет при високата смъртност за разлика от грипа. Кое е глупост? Че шведите жертваха толкова хора, а техните съседи не го направиха чрез мерки срещу коронавируса? Или е глупост ,че сега у нас в болниците има рекордно много хора болни от коронавирус, в реанимация с коронавирус и починали заразени

24

Последно

преди 3 години

Получава ли имунитет преболедувалият от ковид или не.

23

Анонимен

преди 3 години

3.грешка на доц. Мангъров - Пъро заяви,че коронавирусът е сходен с грипа като смъртност. Оказа се,че коронавирусът при заразени много по-малко хора е причинил смъртта на повече от всеки сезонен грип.4 грешка на доц.Мангъров- каза,че с мерки и без мерки заразяването е почти еднаков. Опроверга го провала в Швеция и колко по-добре се правиха съседните скандинавски държави. Също го опроверга и ситуацията у нас. Сега са рекордно по брой хоспотализираните, тези в реанимация и починалите.

22

Анонимен

преди 3 години

Доц.Мангъров никак не излезе прави.1. грешка- Каза,че коронавирусът е като грип и ще изчезне юни месец! Грешка2. грешка - доц.Мангъров заяви,че трябва да се заразят поне 70% от населението за да се придобие групов имунитет. - Грешка, оказа се,че груповия имунитет не е сигурен,а имунитетът не е трае.

21

Анонимен

преди 3 години

До 28Мангъров е повече от прав.Той каза, че ковида ще спре когато 70% се изпозаразят.Никакви мерки НЕ могат да го спрат.Колко искаш да продължават мерките?2 3 5 или 10 години.А после?

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8 Мангъров не излезе прав,защото откакто паднаха ограниченията болниците се напълниха двойно,а в интензивни отделения са вече над 50 човека. А всеки ден умират по около 7,8,10,16 човека,което е много повече отпреди да паднат ограниченията.

19

Анонимен

преди 3 години

Не мога да кажа какво.... категорична е Михайлова...Не знам, ама моето мнение е!Типично изказване на неука тетка или нескопосано написана статия! Не знам кое от двете е?

18

Ф.С.В.

преди 3 години

Молим хора които си нямат "ХАЛ ХАБЕР" да не говорят какво и що -та лаборатории с милиони евра долари и паундове -Не Знаят нищо за Вирусът - А ТАЯ ЗНАЕ??? Ама моля Ви се !! Стига с *** и в медицината ! Медицински *** - --или казано БЕЛИ ***!!!

17

Poeblo

преди 3 години

Пийте повече водка вечер и няма вироса да ви застигне.

16

Анонимен

преди 3 години

Куцо и сакато докторя само интервюта дава!Аман!

15

Мангъров

преди 3 години

Дискусията за наличие на имунитет след преболедуван Ковид-19 заприлича на "тука има, тука нема". Зависи колко големи са интересите на ваксърите и на фармацевтичната мафия.

14

Анонимен

преди 3 години

Вирусите вече не изграждат имунитет, имунолозите сте излишни. Оставка.

13

Анонимен

преди 3 години

Преболедувснето на комунизма изгражда стерилизация.

12

Анонимен

преди 3 години

Имунолог да говори за имунитет.Това ми звучи достоверно колкото ПР да говори истини за тези които рекламира.Или депутат да говори от името на народа, вместо от свои интерес.Или български лекар да лекува, вместо да убива.Или полицай да защитава права, вместо да ги нарушава.Или демокрация да дава свобода вместо робство.

11

А да

преди 3 години

Колкото грипът изгражда имунитет, толкова и короната. Не повече от около 4 месеца. Това отдавна го установиха учените. Затова и ваксината, каквато и да е тя, ще има същото време на действие.

10

Анонимен

преди 3 години

Сложете в заглавието и второто изречение - че не се знае за колко време е този имунитет. Т.е. госпожата не казва нищо нови или различно от другите по света и у нас

9

Анонимен

преди 3 години

Времето на изградения имуните е обратно пропоционален на отпуснатите сресдства от ЕС.

8

Витамини???

преди 3 години

Точно това не трябва да се пие защото ще има обратен ефект. Да не се предизвиква имунната система. Тая луда ли е??????

7

Анонимен

преди 3 години

Изграждат некому дедовия.Вчера Еди друг БеГе доктор твърдеше че само 10% от заболелите изграждат имунитет (склонен съм да му вярвам защото изкарах вируса а антитела йок) а сега тая кифла пее други песни.Отделно лекарите по света говорят за имунитет и почти никаква вероятност за повторно заразяване а аз го карах два пъти( не се смятам за уникален и извънземен).Та извода ми е че докторята по света изобщо си нямат идея какво се случва.Пълна КАКАФОНИЯ ...