8

коко

преди 3 години

До TAD GroupАбее, регистрират ли те някъде в интернет, забрави за личното си пространство! Самите Уиндоус, Гугъл и тям подобни платформи на практика не са нищо друго, освен глобални събирачи на личните данни на потребителите си!! Да не говорим пък за така наречения "Закон" уж за "защита на личните данни", според който на практика до личните ти данни има достъп абсолютно всеки, който е пожелал това!!

7

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе... източвали...А оксфам и Кеймбридж аналитика?Някой изобщо помни ли нещо за тях, а и не само за тях?Гугъл, яху, маху и прочие ментарджии си правят гаргара с потребителите, а те блеят доволно.

6

Някой

преди 3 години

До SHEFAЕ каква е ползата от 10 цифрен с половината букви при положение че е източен от сайта? В случая не е използван брутфорс? Ако ще и 99 цифрен все тая. На сайта се съхранява "сигурно и безопасно"

5

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече пазарът се интересува от масовката, толкова обществото повече затъва.Защото масовката завлича в дъното, свързана е с лесно, физиологично, бързо и изчерпва ресурса за мислене и иновации. Затова Щатите се провалят срещу Китай

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Е, във всички случай Хакерът не е хакнал сайта, за да вземе от богатите и да даде на бедните.Направил го е за да продаде базата данни с е-мейлите и евентуално ако изкара късмет и сайта не криптира данните, до пейпал акаунти или номера на кредитни карти.Така че - Хакерът =лош. Полицаят в най-добрия случай = излишен.

3

Анонимен

преди 3 години

Полицаят = добър.Хакерът = лош.

2

Анонимен

преди 3 години

Нормално да има такава тенденция. Данните струват пари. Ръководя продукти, свързани с маркетингови анализи и върху тях строим machine learning и predictive анализи. Заринати сме от работа последните 5 години- наехме 70 нови колеги. Миниатюрен проект ни е със седемцифрена цена. Какъв ли не тип данни могат да се събират елементарно и напълно законно. И не, никой не се интересува от теб персонално- не си интересен. Интересуват се от интересите на масата, на група хора с определени качества и т.н..

1

TAD Group

преди 3 години

Калво става, да не би пак нап да е шернала цялата си база ??