75

бг

преди 3 години

То отдавна е патентовано казва се СТОЛИЧНАЯ

74

муспи

преди 3 години

Все едно, - България ще купи американски вяксини. Б.Б. е казал по истамбулската телевизия: - Докато аз съм на власт, ще се проведе заключителния етап на Геноцида.

73

обикновен

преди 3 години

Браво, както винаги първи в надпреварата!Първи в Берлин, Първи в Космоса, Първи във създаването на Ваксина, Първи изтеглили се от Афганистан, Първи Продажници, Първи....

72

Анонимен

преди 3 години

"Създадено е на основата на препарата Даларгин, който се е използвал за лечение на стомашна язва..."Ясно, значи са ОТКРАДНАЛИ готово лекарсто, сложили са го в нови капсули и го били патентовали. Ххахахаа, жалка колхозна ИЗЗЗЗМЕТ! Били създали нещо....тея не са създавали нищо от над 100 години, всичко е само КРАЖБИ!

71

Анонимен

преди 3 години

До Олеле майкоСтаията е за замазване на положението за нашия пазар.Лекарство е трети стадий на изпитания. На 12 -т ще се регистрира официално.Предстои разрешение за прозводство.

70

Хаили Лайкли

преди 3 години

"Открадната от японците и обявена за руска.Както и много друго обявено за руско."Ако това твърдение е вярно то НЯМА нищо американско защото са го взели от другите народи...Я го докажи всъщност :) ядец, а!

69

До 66

преди 3 години

Кой ти каза, ме матрьошка е положително. Матрьошката е символ на Русия. Открадната от японците и обявена за руска.Както и много друго обявено за руско. Колкото за българските продукти вчера казаха, че сме изяли за тая година до сега15 тона палмово масло. Честито на печелившите. Купувай щото е българско.

68

До 77

преди 3 години

Нали са първи. Това е важното. А че другите имат морал и не пускат ваксина без да е изпробвана това за българските русолизци няма значение. Парата пак в свирката. Докога същата мотика? Сега разбирам защо се спихна Сесерето.

67

До 72

преди 3 години

Екатерина Велика е през 17 в. Какви ваксини те гонят. Първата ваксина е направена в края на 19 в.

66

Олеле майко

преди 3 години

ПАТЕНТОВАНО, НО ОЩЕ НЕ Е ИЗПИТАНО - СОЧИ СТАТИЯТА. ЮРУШ НА РУСКОТО ЛЕКАРСТВО!!!!!!!!

65

До 70

преди 3 години

Ти непрекъснато се занимаваш с другите, защо аз да не се занимавам? Да не си по-умен или си мислиш, че още има член 1 в конституцията? Е не няма! Време е да свикнеш!

64

До71

преди 3 години

Да не забравяме кой пие антифриз и то не сега при ковид 19, а по традиция.

63

До 69

преди 3 години

Кога го е спасявала, че пак?Като оставим, че сесерето не можа да спаси, че света. Тъпо.

62

до 69 православен па

преди 3 години

Не му се притеснявай на света той е оцелял доста зарази без ваксини и ще оцелее още дълго.Русия си спасява просто собствения си ***, имат традиция в това още по времето на Екатерина Велика, Османската империя не атакуват Русия с войска а с внос на чума ,това е довело до задължително ваксиниране на целия руски народ , а тогава медицината е била доста далече от сегашното ниво, между друго доста жертви са паднали от първата масова ваксинация .

61

Анонимен

преди 3 години

Копторът си е мой! Къвто и да е, глей си канавката и не се занимавай с моя коптор.

60

православен патриот

преди 3 години

И пак Русия ще спаси света !!!!

59

до 66

преди 3 години

Това е добре не търсиш качество , а подкрепяш политиката .Добре е да има такива хора, още по добре ще е освен американската икономика ,да подкрепяш и българската икономика купувайки български продукти, ако се научиш това, ще създадеш работни места и в България. ПП Не съм почитател на Русия но знам какво значи матрьошка , не знам дали си наясно но това е позитивно определение ,Коз -те са една в друга до мини -малкия човек над всичко.

58

До 62

преди 3 години

Точно ти от държавата, която цялата е коптор да коментираш другите не върви някяк.

57

До 67

преди 3 години

Руските *** забравихте, че бяхте направили клубове за защита на ония с белината. Сега големи усти отнаряте.

56

До 65

преди 3 години

Нещастна матрьошка. Какво ме интересува колко е скъпа. Аз да не живея в Русия. Имам си здравна застраховка и със сигурност няма да си сложа руска.