9

Анонимен

преди 3 години

Стига че ше дойде синдикатката с готината прическа

8

Анонимен

преди 3 години

И аз съм учил по Живково време, но имаше хартия. Вярно, не беше на руло, а беше нарязана жълта хартия на едни големи тесте-та .Трябваше малко да се посмачка преди това. В нас си имахме на руло.Завършил съм средно през 1985 г.-Плевен.

7

Шопо

преди 3 години

Не е частно училище, обикновено общинско училище в един 13 000 град.За хартия не съм питал,но в началото на годината се обсъжда храната,цената и задължително откъде да се доставя храната ,като се предпочитат местни производители , защото хората се познават и знаят кой какво произвежда . Храната в училище е вкусна и няма нищо общо с нашите Фили с лютеници, изкуствени сирена и т.н.

6

Анонимен

преди 3 години

В моето училище по живково време тоалетна хартия в училището ми нямаше. Имаше на всеки етаж чешми от където пиехме вода а не си носихме пластмасови бутилки.

5

Анонимен

преди 3 години

Хм..Направо съм изумен. Тук има такова плюене,че в някои наши училища нямало тоалетна хартия и нови чинове, пък то и в Италия било същото. Ми що плюем тогава. Май при нас е по-добре.

4

До Шопо

преди 3 години

Статията се отнася за държавните училища. А Вашия внук явно учи в частно, щом са 16 деца по списък. И там, едва ли учителите снабдяват училището с тоалетната хартия.

3

Шопо

преди 3 години

Пълни глупости пишете !!! Ама пълни ! Класът на моя внук се състои от 16 деца !!!

2

Не, умни да

преди 3 години

Защото им умряха старците и общо 35000 и в тяхна памет ще пазят бъдещето в лицето на децата. А ние ще си го съсипем;)

1

Анонимен

преди 3 години

Глупави хора. По-лесно е да срежеш децата, отколкото бюрата.