24

Kbm

преди 3 години

Амониевата селитра за да детонира трябва да е смесена с определено количество гориво и е нужен боевик(междинен детонатор)капсул детонатор е недостатучен.

23

сокол

преди 3 години

Знаем кой тършува и прави войни там,кой не спазва правилата,кой мисли за себе си,че са особенни...И искат власт,пари,газ...Но едно е да искаш...Бог е високо.Вижда от и до.Казал е- "всичко е мое",отмъщението също. За всяка сълза.

22

Факти

преди 3 години

Лудите араби могат и от паста за зъби да направят бомби

21

анонимен

преди 3 години

Корабът е регистриран в Русия и се води по документи,собственика на кораба е украинец (не му запомних името)който живее в Гърция отказал е да плаща за ремонта на кораба на ливанците казал е че фалирал и се е отказал от кораба.Моряците са били 6 от тях руснаци останалите украинци.Четири от тях украинци са задържани до като кораба е освободен и продаден от ливанците 11 месеца.

20

Анонимен

преди 3 години

С такива пожари- експлозии нашите прикриваха кражбите.

19

Анонимен

преди 3 години

И ко стана ся? Лан-дран и накрая кой ми ака в гащите...

18

Анонимен

преди 3 години

До Колко ТонаНикой не може да назове точното число, тъй като никой не знае колко десетки или стотици тонове амониева силитра са били откаднати от склад 12 през всичките тези години на "съхранение".

17

Толкова

преди 3 години

2750 тона амониев нитрат в следствие на пожар в съседен склад!!

16

Колко Тона

преди 3 години

Колко тона са гръмнали, че не ми се чете плявата на мисирките?

15

Анонимен

преди 3 години

Амониевата селитра си е експлозив. Макар да се види слабо беизантно взривно вещество при тези количества си е сериозна заплаха. Амониевата селитра както повечето взривни вещества се взривява при детонация с капсулдетонатор, обаче при нея има и друга особеност, взривява се и при високи температури за разлика от динамита. Този гори със гъст черен дим, но да взрив при него не се стига.

14

Криза

преди 3 години

Тва им разказа игрЪта. Некви викаха, че в разбитите силузи са им резервите от жито и сега няма да имат ЛЯБ.

13

Колега?

преди 3 години

Изсипало ти са е житото. Да са не обърни Корабчето?

12

Анонимен

преди 3 години

Корупцията в Ливан е толкова зашеметяваща колкото и в България.

11

Мутра от Делта Гард

преди 3 години

ОСТАВКА? НЕЕЕЕ! БОЙКОООООО! НЕЕЕЕЕЕЕЕ!

10

Пръц Пръц

преди 3 години

Намирисва на ако... кой се HACPA? Признайте си?

9

Ние ги хващаме

преди 3 години

Преди ги хващаше, те ги пускаха.Сега вече не ги и хваща :D Напротив - пише си СМС-и с тях и се договарят, като първи приятели. И като спрат да плащат - почва да ги гони.

8

fF

преди 3 години

Имало една проста тиква дето много ги хващала даже без да може да ги арестува без никакви доказателства и затова сега като дошъл на власт подменила всякакъв съд и правосъдие.

7

БАРИКАДьОр

преди 3 години

Това е приятели. Това беше разпита. Предупредиха ме... аз лично не разбрах за какво ме предупреждават.... да бъда гражданин вероятно... :D:D :D :DДуми на Калоян Ханджийски, след предупреждение и разговор с началник на Охранителна Полиция

6

43408

преди 3 години

Да остане завинаги обица на ухото за всички склададжии. По-добре педантично да се спазват правилата и мерките за предотвратяване на инциденти, отколкото да ни постигат подобни трагедии. На наша територия има доста запустели складове от десетилетия. Това е предупреждение към всички наши служби да се поинтересуват кое хранилище, кои продукти как трябва да се поддържат и да предприемат незабавни стъпки. Планете не търпи небрежните и недисзихплинираните, не го ли разбрахте?

5

fF

преди 3 години

На кого са му притрябвали тия из-роди полицаите??То всеки може да си разследва, те само разполагат с личните данни на хората и който им плати ги разнасят наляво и надясно, че то кой не може да си разследва, те само знаят защо му било да лъже и да питат мръсната църква! Те прости из-роди!