68

Анонимен

преди 3 години

Къщите са за заможните хора.. къща 2 гаража мини басейн 6х3м малка градинка 30кв веранда барбекю на двора и това е ... панелките са за панелните плъхове. Всеки нормален на запад се измести в къща.. имат пътища коли .. няма проблем с придвижването

67

У

преди 3 години

За по-лежерните до към мързеливи е удачен апартамент. Прбереш се, баня и кеф ти маса, кеф ти разходка и т.н. Къщата е за такива дето не могат да стоят на едно място, трябва да имаш мистрии, лопати, мотики, работилница, градински инструменти, вместо на разходки да ходиш по строителни хипермаркети, да садиш и поливаш ....няма край!Ние сме живяли 8г в къща и се наситихме. Сега сме в апартамент срещу гора, има + те на апартамента и изгледа като на къща

66

Чудя се

преди 3 години

С колко нощни шкафчета се строи една къща?

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Сатира казва, че е по- хубаво да се живее в къщата, за което го подкрепям на 100%"Явно е че спор няма. 100% съм съгласен че е по-хубаво да се живее в къща, но е несериозно да се говори градовете че щели да бъдат само къщи а не големи сгради. Това никога няма да стане. Спориш си сам.

64

Да допълня...

преди 3 години

До Сатира 68 В апартамент е по добре и по интересно. Във всеки блок има поне един пустиняк, дето трови живото на останалите . За парно и вода да не говорим. Там ще се избием. А покрива ?

63

Я па я..!

преди 3 години

Ясно е че протестите са заради къщите от тези дето нямат.Искат и те.

62

Shark

преди 3 години

До 78. "Кой ти го каза това?" Каза ми го някой...... Видял съм го лично!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80За някой хора са къщи. "Министерство на веселието" помниш ли го?

60

Анонимен

преди 3 години

както казваше един мой преподавател-най-хубавите места за живеене и инвестиции са тези,върху които се намират казармите и ромските махали!

59

уууеееааа

преди 3 години

В герберистан само къщи за тъщи. Знамето ни е ... звездено....

58

Анонимен

преди 3 години

До SharkКой ти го каза това? Кои са нормалите страни за теб? Просто блоковете им не са гадни панелки по 42 квадрата.

57

старец

преди 3 години

Това не го рабирам. Бедни, пък строят.Ама крадяло се....Че аз живея в къща от времето на дядо ми,а не знам да е откраднал.Само е бачкал и взимал заем от банката, която по-късно приема името ДСК.

56

Анонимен

преди 3 години

До Sharkтака етам живеят психопатине знаеш с кого си имаш работаи какво е заровил в градинатаза правкиАвстрияСАЩ

55

Shark

преди 3 години

До 69. В нормалните страни, няма нормално семейство, което да живее в блок на n-тия етаж. НЯМА!

54

Сатира

преди 3 години

Тук вече няма нужда от какъвто и да било спор. Големите градове са многоетажни строителство, безумно е да се строят постройки под 3-4 етажа. Еее да в някой големи градове в Бразилия, Китай има и квартали изцяло от къщи, но това си е мърлява работа...

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"тук спорим че трябвало вместо апартаменти да се правят къщи."Ти май си единствения който сам си спори по този глупав въпрос.

52

Сатира

преди 3 години

Само човек който никога не е живял в къща може да твърди че в апартамент е по-добре. Както казват, апартамента е за мързеливи селяни, къщата си е за хора с вкус.

51

Анонимен

преди 3 години

До GolddyОк. Живей си в панелката с опикания асансьор и ***.Какъв ти е проблемът?Някой те гони оттам ли?

50

Golddy

преди 3 години

Строят се нови жилища, тип панелка по 4-5 етажа. И какво от това ? Не са по добри от старото строителство панелки 4-етажно. Но са в пъти по скъпи и за какво ? Нямат зелена площ , нямат паркинги, нямат пространство около тях.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61А ти откъде пишеш плюнчо?От тавана под наем ли?хахахати си мухх_льо с претенции на английска кралица.