16

Евала Славчо

преди 3 години

Значи според теб американците са пуснали атомните бомби над Хирошима и Нагазаки без изобщо да се усетят точно на Световния ден за ядрено неразпространение?А дали си забелязал,че жертвите в Холивудските филми много подозрително попадат точно в очертанията с бяла боя на пода, наместо да си падат спокойно където си искат?Инспектор Клузо пасти да яде!

15

Неексперт

преди 3 години

Когато се случи някаква трагедия веднага се появяват експерти и започват да ми обясняват какви ли не глупости, както в този случай, че едва ли не има замесен и български кораб(и това идва от човек, който се именува експерт по национална сигурност!?)Две неща от един неексперт:1. Охлювите и др. винаги излизат СЛЕД дъжда.2. Ной е построил кораба ПРЕДИ Потопа

14

65

преди 3 години

Вчера беше 1/10 от Хирошима.Как ги правят тия сметки,незнам.Току виж ни убедили ,че нищо не е станало

13

Доко s цоко

преди 3 години

Експерта е кметски наместник на село Долно вършило пазарджишко

12

ШибиРиби

преди 3 години

И този експерт по национална сигурност е от рода на чух по телевизията една баба каза че чула от комшийката работата отива към тенденция.

11

Пепи

преди 3 години

Тоя експерт е ...ама на маса

10

Анонимен

преди 3 години

Това не е експерт, а *** с двойки по химия и физика, въпросната селитра не е бризантен експлозив като тротила, че да го сравнява по мощност с еквивалента ядрена бомба. Има вече дадени оценки от истински експерти и те клонят към около 10% от мощноста на ядрената бомба от Хирошима.

9

Ковача

преди 3 години

Той експерт поне един отговор даде ли е че аз не чух?!

8

SS

преди 3 години

Дааа хубаво гърми амониевата селитра.Само се чудя кой ли и е помогнал да гръмне?Но ако се окаже че не е нещастен случай,а атентат,значи става напълно безмислено да живееш в голям град.Защото големите градове са особенно уязвими на всичко.Тежко ни и горко.

7

Tangra

преди 3 години

na men mi se vidia che pada raketa

6

АнонимеН

преди 3 години

ВСЯКА БОМБА РАВНОСИЛНА НА ПОНЕ 1 КИЛОТОН ПРАВИ ГЪБА КАТО ГРЪМНЕ А ТУК ГЪБА НЯМАВИДАХ ВЗРИВА НАПРАВИ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ ОБЛАЦИ И БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО СИЛЕН ОТ ТОВА ДА ВЗРИВЯТ ГОЛЯМА СГРАДА ЗА СЪБАРЯНЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ

5

Анонимен

преди 3 години

Корабът бил руски ... тия винаги правят гаааадости по света.

4

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ КАТО ЦИ-ГАНИПРИ ВЗРИВА НА ВЛАКА В БЪЛГАРИЯ ИЗГЛЕЖДАШЕ СЪЩОТОАКО ВЗРИВА БЕШЕ И С ЕДНА ДЕСЕТА ОТ СИЛАТА НА БОМБАТА В ХИРОШИМА ДА Е ЛИКВИДИРАЛ ПОНЕ ХИЛЯДИ А НЕ ПИКЛИВИ 200 БРОЯ

3

Киро

преди 3 години

Не е така, това в Ливан още се определя, но е между 0,1 и 3 килотона тротил. "Малкото момче" е около 15 килотона. Реално може да е около 1/5. Зависи от източника, може да е и 1/4.

2

Анонимен

преди 3 години

Във Хирошима не е пусната атомна бомба, там краварите са пуснали една бомба много тротил омешан със уран и плутонии. Краварите все още нямат ядрено оръжие и блъфират Всеки може да омете Краварските пристанища със един тов амониева селитра. Макрон каза, че НАТО е във мозъчна смърт.

1

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Този бълнува и лъже...ХИРОШИМСКАТА ВОМВА беше 16 килотоно !!Това от Бейрут има еквивалента на само 400 тона ТНТ ТРОТИЛЛ !.....ЗА ДА Е 1/4 от Хирошимската , ТРЯБВА ДА Е 4000 ТОНА !!...ТОЕСТ = 10 ПЪТИ ПО МОЩНА !!