24

Анонимен

преди 3 години

До радио ЛюксембургДо радио БейрутСега имате MTV и бананите, за които мечтаехте.MTV отдавна не става за нищо. А как са бананите?

23

пияница мистик

преди 3 години

Хубава булка, гледана, лъскава....личи си, че взима американска заплата, а не работи в Джуджистан за 100 евро на месец. Въпреки че ливанците мразят ИЗраел и САЩ, тя все пак е решила там да живее и работи. И накрая съветския кораб, дето уж са с тях и развали сватбата

22

жителството

преди 3 години

До чиста работаСтудентки от село постъпваха във ВУЗ за да се оженят за първия срещнат гражданинСофийски баби се женеха за внуци от провинциятКриминално проявените се женеха за по-леки присъди... Отврат!

21

сладки дпомени

преди 3 години

До радио БейрутНапомня за младежките ни години зад желязната завеса!

20

Джилда Карол

преди 3 години

До радио ЛюксембургРадио Свободна Европа за младежта, Джаз в 10.40 сладки спомени

19

радио Люксембург

преди 3 години

До радио БейрутТова бяха единствените ни прозорци към света! Какво знае днешната младеж?

18

Ало,

преди 3 години

Ето какво се получи с бъдещите ни строители на БКП и загниващите капиталисти!

17

чиста работа

преди 3 години

До LisaМлади момичета сменяха работните места за да се свържат с някой младеж и оженят.Почивните станции, курорти и национални обекти бяха свърталища на самотни майки!Селските хубавици се женеха за първият срещнат гражданин. Селата със стари ергени!

16

плати-клати

преди 3 години

До Lisaбрак по сметка!!!Няма ги вече класическите хватки - забременяване с цел брак и жителство..........Рахат!

15

радио Бейрут

преди 3 години

Как нощем с притаен дъх младежта слушаше модерна музика през соца!.....

14

Вярваш в илюзия

преди 3 години

До Анонимен: още ли се водиш по акъла на руските медии за есминеца Доналд Кук? Ако искаха от кораба щяха да свалят руското хвърчащо корито, което се водеше изтребител. Янките не искаха да започват война с колхозниците, ама и това може да стане някой ден. Ти върви при "другарите"от протеста и палатките, че вече нямат нищотоалетна хартийка, минерална водичка, варени картофки и дори водката свърши. И все пак няма страшно, другари! Ще се намери бояришник!

13

Анонимен

преди 3 години

Героичната американка от Ливан , тичаше да "помага" ,както героично тичаха сънародниците и с есминеца Доналд Кук , след като ги подгониха братушките над Черно море.

12

Анонимен

преди 3 години

Вместо да разследват случая те пишат за сватби и блудкави истории със туй сигурно прикриват следите. Ливанското правителство само е взривило пристанището, там е имало далавери и контрабанда, cега пишат за сватби и за слънчевото време .

11

ined

преди 3 години

От това по-ясен знак, че не трябва да се жени - здраве му кажи

10

Само да те питам

преди 3 години

До fFБаце, много ли прекаляваш с кокаина или пиеш чиста белина от железарския магазин?

9

Анонимен

преди 3 години

Ливанките може да не са от най-красивите, но са много дащни.

8

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее тая мъка никаде я няма бе...Да прекъснат сватбата на Себланито...Язък за роклята, язък за помадите, язък за снимките и язък и за младоженеца бе...Сега ли баш намери туй да гръмне, да бая пари зян да станат...Ама то некои други малко поумрели, други малко без ръце и крака останали, ама сватбата дето са разтури си е трагедия голяма...Айде утре да пишете Себланито дошло ли е на себе си и опраха ли роклята барем да не седи отзаде жълта

7

fF

преди 3 години

До GoogleНе сте намерили най-умните глави защото логиката която вземате дава дефекти, Бербатов е най-умният на света и наемен убиец, учистил момичето от Варна с шило и разпространил кървавото видео в Британия, той е Дейтън и най-умният наемен убиец в света, неговата логика вземайте, вижте какви финтове прави и голове вкарва и съобразителен, и езици знае!

6

гост

преди 3 години

Ем божа работа - точно на сватбения и ден.

5

Хемус

преди 3 години

Жертвите ги пищете умрели от Коронавирус!На тез времена сега това е модерно!Забравихте американците и НАТО,колко хумано 'обгрижваха' православните сърби с обеднен уран!Замислил се някой за обикновения човек!!!