22

Анонимен

преди 3 години

Английските учени вече установиха, че от безсимптомното прекарване на вируса, прогресивно се изтъпява, щото безсимптомно се нападали мозъчни клетки. Другата веселба е безсимптомното зачезване на либидото и при двата пола. Дженджеризмът е бъдещето.

21

Анонимен

преди 3 години

Като ги заключват, какво? Ще ги пуснат след седмица и пак на изходна позиция, даже и по-зле. Така заразата няма да се разпространи по-малко, най-много да изнервят хората, да излязат няколко хиляди на протест и ето ти по 1000 случая на ден!

20

Анонимен

преди 3 години

О, и те като се вслушат в него...Овцете са стадо, кажи му не прави това, да видиш какво става.Какво ги пиле окълва великите държави...

19

Dopalnenie

преди 3 години

В момента тече разследване и глави ще падат, милиони долари за хотели потрошени и резултат - 6 СЕДМИЦИ карантина и празни магазини, и стоки под брой (ако ги има), и полицейски час - 20.30, и ограничено движение до 5 км от местоживеене, и 1 час за пазаруване на ден да не продължавам.

18

Анонимен

преди 3 години

До номер 16 дето е много умен и грамотен. Причината, че имат във Виктория случаи са човешки грешки. Охраната на хотелите, където карантинираха идващи от чужбина, си пушели цигари заедно с карантинираните, говори се, че и секс са правили. Познайте от кой етнос са де .. ами индийци, да. И после ходили да карат таксита и убер като втора работа. В момента тече разследване и глави ще падат, милиони долари за хотели потрошени и резултат - 6 СЕДМИЦИ карантина, а не 6 дни, както е заглавието.

17

До Радо

преди 3 години

Ех Чукча:"Чукча не Читател Чукча писател"! Австралия гъсто населена!!!

16

Финансова система

преди 3 години

Умно, заради 230 умрели, предимно старци, да затвориш цяла държава и да унищожиш икономиката и живота на хората за години напред. Там не е като при нас, имаш 2 къщи на село и бабата има апартамент. Там е - увисваш и си чао. 230 умрели за 5 месеца.Общо починали в Австралия за 5 месеца 87000....

15

Avstraliec

преди 3 години

Австралийците немат и една причина да имат коронавирус. Държавата им е остров, на-близките съседи са Папуа Нова Гвинея и Индонезия тоест островни държави. Ако не беха толкова ***, мързеливи и алчни, немаше да имат и един случей.

14

haha

преди 3 години

Австралия е адски гъсто населена страна.17 млн. от 26 млн. живеят буквално в 5 градски агломерации.____________________________________________________________________________Недейте да пишете глупости хора. Австралия - гъсто заселена, да ако се верва на писаниците по вестниците. Мелбърн (по австралийски разбирания) се е разпрострял на 80 км от центъра си. А ся от единия край на Мелбърн до другия са 160 км... Болшинството хора живеят в едноетажни (еднофамилни) къщи с двор.

13

Анонимен

преди 3 години

Ехооо, преписващите и превеждащи журналисти! Карантината е за 6 СЕДМИЦИ, а не дни. Австралийците съвсем изперкаха с тези мерки.

12

славянин

преди 3 години

Поредната изгърмяла държава обявила преди 3 месеца ''победа'' над вируса благодарение на рестриктивните мерки!

11

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте,че там сега не е лято и има голяма възможност от наслагване на зимните вируси с короната

10

Протестър

преди 3 години

Оставка на Борисов и Гешев

9

Радо

преди 3 години

Австралия е адски гъсто населена страна.17 млн. от 26 млн. живеят буквално в 5 градски агломерации. За каква рядко населена страна говорим, това че на 90% от територията и няма хора не го гледаме май а. Това е все едно да кажеш, че Русия е рядко населена, при положение че 90% от населението живее на 5 % от територията. Това че има 15 млн. кв. км. на които няма жива душа не го гледаме.

8

2345

преди 3 години

Нормално е да имат грип,все пак е зима при тях,До лятото ,което е от декември има много време.

7

До 6

преди 3 години

Ха дано си прав,че става на въпрос само за Хипохондрия! Сега остава и да споменеш евентуално от кого е "поръчката"

6

5,

преди 3 години

Точно България не е с голяма гъстота на населението. Освен гетата и голямото гето - София.Австралийците живеят в доста населени градове. Единици са тези, които обитават прерии и пустиня.Нито са им толкова много случаите, нито починалите,за такава бройка население на Мелбърн.Преиграва се отново.Защо платените "журналисти" не пишат за Чехия от онзи ден - как хората са се събрали немаскирасни сащо за да изразят мнение, че не всеки е с хипохондрия?Щото не е удобно?Понеже такава е поръчката?

5

Анонимен

преди 3 години

Гледам данните за вчера имат нови 446 случая и това е за страна със 26 милиона население със много рядко населена територия,правя аналог с България,вчера имаме 303 заразени при 7 милиона население и сравнително голяма гъстота,та ми става едно "хубаво" ама не знам до кога ще е?

4

До 2345

преди 3 години

И като чукнат едноседмична карантина и ефекта е нулев (или просто ще има ефект за 2-3 седмици най-много) какво ли ще е отношението на австралийците към управленските решения на политиците им?

3

Радо

преди 3 години

Вай вай вай, в 5 млн. град са починали 8 човека за 1 ден, малииииии и ся ко прайм. Осъзнавате ли, че този град е голям колкото България, ама на 1/10 от територията, демек 10 пъти по-гъсто населен. Стига глупости.