344

До 359

преди 3 години

Голям лъжец си или неграмотен по математика. Ако смяташ средното аритметично - техните милиони и постоянно увеличаваните заплати на администрацията и мизерните пенсии и заплати - два пъти по-ниски дори от Македония и Албания, от Румъния - тогава е така. А това си е постоянно официално купуване на гласове! Докато половината българи измират от геноцид!

343

СЛАВИ

преди 3 години

Да много му е мерак да се лее кръв! Какво е направил до сега!? Пари не останаха, българи не останаха, държавата я няма! А той седи ли си там, седи! И тия наоколо с него. Изчезвайте, за да задейства народът, да възстановява държавата. Ако са останали пари, де.

342

Анонимен

преди 3 години

Другари, искам да ви кажа , че БСП никога повече няма да е във власта или ако ще е с ДПС. И няма никакво значение коя партия ще е на власт, но необразовани, неграмотни, мързеливи и т.п. нямат бъдеще на каквото бяха свикнали при БКП и бай Тошо. Спрете се и млъкнете да дразните системйата не убива. Ха-ха-ха. Смешници.

341

ДртПрч

преди 3 години

Очертава се ББ4

340

ДртПрч

преди 3 години

Няма никаква грешка.Полицията въдвори ред по площадите в страната по един изключително цивилизован начин.Това само върна доверието на гражданите в държавата. Управляващите показаха, че действат адекватно и решително дори в условията на уличен и неистов медиен натиск.Аплодисменти за полицията!

339

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска да каже истината за Борисов, а тя е чудесна за народа. Той каза, че този мандат ще бъде изключителен за спазване на закона и го направи. Доходите са увеличени два пъти. Доказателството е на границата с Гърция и пълното черноморие, и пред всяка къща има по две коли отпред.

338

Тикволандия

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.

337

Анонимен

преди 3 години

Грешката е ,че допуснаха разни лентяи да тъпчат законите.

336

Л.Иванов

преди 3 години

И втора поредна грешка- остави се т.н. "патриоти" да го изработят/ отново/.Утре той ще понесе пасивите, а те ще го гледат отстрани и ще му се радват!Малко, ама много малко ум се искаше!Сега, а и от няколко години аз/ а и такива като мен/ си викат- който и да дойде, ще е по- добре от ГЕРБ!Толкова крадлива и корумпирана партия не е имало в най- новата история на БЪЛГАРИЯ!А за доверието да не говорим- граничи около нулата!

335

мантра

преди 3 години

До Анонимента значи мантра е когато повтаряш чужди лозунги (ако немаш свой си акъл...)та тва "нема кой бре" е мантра да знайш, яз съм *** ама го знамабе тука мнооо тролско стана май

334

ПРАЗНОДУМЧЕВ

преди 3 години

До АнонименАбе на кого да дам за да го свалят тоз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кооолко да дам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А за гешеф - колко да дам да го махат тия от лапаВСС......Представи си КОЛКО МНОГО БИЗНЕСМЕНИ СИ ЗАДАВАТ ТОЗ ВЪПРОС!!!!!!!То се не трае бе умнико (или ***) - който не си цака, е против нас или който не пере,гешеф да го одере... Ако можеш да разбереш разбира се!

333

Анонимен

преди 3 години

Той Борисов изначално си е грешка на природата...не само *** ,но и луд...но ще му видим сметката на този кашалот...бая мазнинка ще пусне...

332

Анонимен

преди 3 години

бизнеса почва да се налага над политиците:с малко пари организираш льольовците и катурваш правителсвата.

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Освен да Краде, до сега още нищо друго не сме видяли от ББ !Като сте гледали, пусни някоя снимчица или клипче да видим и ние как краде ББ!

330

Анонимен

преди 3 години

Лойко е Живков през 89-та - объркан от къде му дойде това и как му срутиха кочинката, която дълго време прави с останалите прасенца. Следва съд, затвор и конфискация на имущество, придобито по незаконен начин и мноооого дълъг престой при бай Ставри в централния софийски.

329

Анонимен

преди 3 години

До До Бау/348"... и некакви човеци .."Та кой казваш е политическия субект който ще реализира правилните политики, който ще си избереш когато Борисов си тръгне? Дай едно име.

328

Анонимен

преди 3 години

Психопат ли е- не ми го хвали.

327

До Бау

преди 3 години

Вечният политически субект не е Баце а е Доган, и му го е вкарал с 200 и за Баце изплъзване няма. И некви полу-човеци без грам гордост от България си защитава вожда щото без него щели да спрат магистралите.

326

Бау

преди 3 години

Значи, уточнявам! Има един единствен, вечен политически субект и той не е партия, коалиция и каквото и да е подобно формирование, а най великият човек, политик, дипломат, спортист, космополит - ерудит - Премиерът Борисов! Герб не е никакъв субект, а обект, върху който Премиерът упражнява волята си! Така е и с парламента, и с председателката на парламента, и с коалиционните партньори, и с опозициите! Само Радев още се опъва, но ще клекне!

325

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСимеон е Първан Симеонов.