124

Да, ....

преди 3 години

... вземи и удари едно яко ибане на женка си, оти она има сърбеж по ***! Ти си вече мъж в години, а децьа немаш, е, как така ..?Явно у гащите всички дреме, дреми .., нали ..? ... а гадините напредват ..Томич, стига с тази политика, отдайсе на женка си и на живота ...

123

Анонимен

преди 3 години

Вие адекватни решения знаете ли как се взимат? Сигурно гласувате или за пари или по чувства.

122

Анонимен

преди 3 години

за управител на градските WC си супер.За друго не ставаш!

121

Анонимен

преди 3 години

Браво Дончев, правилно решение, щото и ти не ставаш за премиер. И сега въпроса е, кой става?По принцип Бойко ставаше...

120

гост

преди 3 години

Много си готин и се правиш на точен, но си представител на НПО, като Сачева и донякъде недоразумението за външен министър Захариева. Не ставате защоте не сте легитимни по простата причина, че никой не е гласувал за НПО в управлението. Чао.

119

Анонимен

преди 3 години

Томи, и да искаш, не ставаш. Никой от заобикалящите ти не става. Затова ви искат остаките.

118

Анонимен

преди 3 години

Я па тоя.Шефа му още не е подал оставка и Томито ,сакън да не го обвинят в кариеризъм.Споко бе,вожда няма да си подава оставката.Всички ще паднете на колене и ще му целувате ръцете,а и някои други работи само и само да остане.И той ще кандиса.

117

Морфиус

преди 3 години

ако ти кажат - ще. но не си Нео. Не си.

116

До Dnes

преди 3 години

Мислех че миже да сте обективни в течение на 3 години. Вие от Dnes.bg сте жалки драскачи , наричащи се журналисти.Финансови успехи , губите ме тотално .

115

Шопо

преди 3 години

Остава и тоя,със забавената мисъл ,да ни яхне !!!

114

Анонимен

преди 3 години

И тоя е ***, като шефа си. *** мутра и грабител на народа. Опитва се да го играе доброто ченге, типично по ченгесарско-комунистически тертип. Гaдове мръсни, гнусни изверги и българоубийци-до един!!! Докато не се изреже из корен тоя смъртен тумор, няма да има оправия. Отвратителни мутри!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Хора,трябва да се върнем в Европа,защото ще ни доуинщожат държавата и населението, тук става въпрос за оцеляването на България,а не за изгода,разберете го,а Европа,това са БСП,ДПС,АБВ!Не гласувайте за други партии,освен тези трите!ГЕРБ не са лоша партия,но се канят заради оцеляването си,отново да се обединят с партии крайно вредни за България и да ви измамят!

112

Анонимен

преди 3 години

Хора,трябва да се върнем в Европа,защото ще ни доуинщожат държавата и населението, тук става въпрос за оцеляването на България,а не за изгода,разберете го,а Европа ,това са БСП,ДПС,АБВ!Не гласувайте за други партии,освен тези трите!

111

izh

преди 3 години

Стягай се народе. За тази година бюджета е вързан , а до средата на следващата ще има европейски пари за запълване на дупките. Ама като знам как се появиха червените милионери , онези дето Гешев ги срита , спонсори на фaтмака, и какви бездънни гърла имат май коледа ни е максимума. Молете се за лека зима, щото от овчите мозъци не можем да се оттървем

110

Анонимен

преди 3 години

6i6i ще нареди най-добре кабинета...

109

Анонимен

преди 3 години

И тоя има вид на бияч от провинциален клуб.

108

Тонката

преди 3 години

Някой с мнение за RSQ7?:):):):)Мисла нещо за жена ми,но се двуомя:):):)

107

Барни Ръбъл

преди 3 години

Заклевам се-че ако ме ръкоположат за Рицарят на всички Рицари-Премиерът на Рицарите-ще целуна на всички ръцете! Ще направя така че всички с квадратни *** да си седят у дома и ще позволя на всички срещу 800лв да снимат клипове в Министерски Съвет с-автомати гранати кока и марихуана ,малки деца да се кълчат и да рапират за хитови клипове! Също така ще ЦЕЛУНА РЪКАТА НА ПАПАТА -ЩЕ ЦЕЛУНА РЪКАТА НА ЕРДОГАН И НА ВСИЧКИ ХОДЖИ! ЩЕ ЦЕЛУНА РЪКАТА НА ТРЪМП И СРЕЩУ 10 МИЛИАРДА ЩЕ МУ ПОДАРЯ ВСИЧКАТА БГ ЗЕМЯ

106

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 08.08.2020 г.!

105

Анонимен

преди 3 години

Ами ти си толкова грозен че освен да плашиш гаргите друго не ставаш