489

ПИРАНЯ !

преди 3 години

До Алтернатива има 520! Като те слуша човек, може само да ти се чуди, от невъзможното си готов да направиш възможно : " Хем вълкът сит, хем агнето цяло ! ". Това ще бъде прецедетн в човешката история! Браво, умната младеж се е събрала на жълтите павета и ни показва правилния път! Ти 520, знаеш ли че временните правителства не са алтернатива, че такова правителство се прави в много,краен случай ! В момента това не е необходимо за България! Това не мже да бъ..

488

Анонимен

преди 3 години

Може би без никакво правителство ще сме по-добре от властта на мафията? Трябва ли ни така стабилна ОПГ?

487

Венета Глухарова

преди 3 години

И тези от провинцията ли са в "обедна почивка"?

486

ПроСоТо

преди 3 години

До САМО ДА ПОПИТАМЕ..какви "уговорки" бе?..Тиквата да са не е уговорил с Ердо да му носи ии,брика?!Докато има "Турски поток" на наша територия,и един бежанец нема да бъде пуснат да мине!..Играта е много гнъсна..От една страна са нашите,национални интереси,които НЕ конфронтират с интересите на Туркие../след като оакахме перфектната възможност "Южен поток"/,а от другата страна са интересите на Световния джандарин "САЩ".В "Кой кого" преее..пак ще сме ние.Защото Мутрьо СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!

485

Накрая

преди 3 години

Страх го баце, че едно служебно правистелство може най-накрая да му разлседва и къщата в Барселона, и пачките в шкафчето, и аудио записите. Готов е да се откаже от властта, само да си спаси кожата.

484

чичо Гошо

преди 3 години

До Ердоган Млъквай рязана карабино!От проста тиква семе не искам.Отивай си яж мазното курбанче в Турция!

483

чичо Гошо

преди 3 години

Гледах вчера самодоволните физиономии на вождовете патриотари.Симеонов нещо много си е повярвал,че е хванал Мойсей за т.ките.Винкел,релсата те чака на Бургаския мостик!Само за Каракачанката сме затруднени,релса няма да му е достатъчна.Ще трябва някой контейнер с италиански ***.

482

Алтернатива има

преди 3 години

Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но за преодоляване на кризата може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Това е пътят. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.

481

Тикволандия

преди 3 години

Няма в конституцията такава процедура само премиерът да се оттегли. Подава оставка цялото правителство, след което президентът възлага последователно мандати за съставяне на ново правителство. Ако никоя партия не успее да състави правителство се отива на предсрочни избори.Ясно е, че Бойко и гербаджиите искат с такава процедура да протакат, та дано изкарат целия мандат. Не вярвам обаче с това да спрат протестите. Просто трябва да си ходят.

480

Злонравен

преди 3 години

Гербавите са толкова елементарни, че не могат да разберат, че не само комунистите искат свалянето на ОПГерп. Живеят в някаква двуизмерна реалност и това обяснява култа им към един престъпник - ако не е той, ще дойде комунизма... В България има стотици партии, но все трябва да гласуваме за доказани престъпници. Да изберем по-малкото зло... А защо не може да не избираме злото като начало?

479

Shark

преди 3 години

Нали има въведени противоепидемични мерки. Тези защо да навряни един до друг, и защо са без маски?!!!! Само биячите им носят маски, за да не бъдат разпознати. Едно ми хареса обаче - всички герберуги изперени на слънце като гущери чинно слушат любимия вожд. Следва да ръкопляскат, да се смеят и да плачат по сценарий. Също като в С. Корея!

478

анон

преди 3 години

Зозо, не забравяй Боко от къде е тръгнал. Той също е червен!

477

Анонимен

преди 3 години

4000 примата, събрани *** до дъз, без маски. Алооо, така ли спазвате противоепидемичните мерки? Я по една глоба за всички участници!

476

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 3 години

Пада ГЕРБ , падат и уговорките с Ердоган за спиране на мигрантите по границата!Тия синковци червени революционерчета , ще опазят ли границата , щото поне 1-милион мигранти , може да тръгнат отново по "балканския маршрут"!?И , като как ще стане това...защото още е август и септември и октомври , пак ще са топли?

475

Анонимен

преди 3 години

на времето имаше култ към личността но скандираха бкп бкпсега има култ към липсата на личност и скандират бойко бойкопо гнусно падение е трудно да се измисли

474

Анонимен

преди 3 години

До руското плашилоПoмак

473

Питане

преди 3 години

Някой гербав може ли да обясни култа си към един доказан престъпник? Как така кражбите на Черепа и Нинова оневиняват кражбите на Бойко? Всички герберунгели ли сте ок с корупцията, щом и други са крали?

472

До 511

преди 3 години

Доста добре изглеждаше ГЕРБ в ,,спихнато,, състояние и то на фона на смешничките протести тип ,, Фигаро тук, Фигаро там,,.

471

До 511

преди 3 години

Доста добре изглеждаше ГЕРБ в ,,спешната,, състояние и то на фона на смешничките протести тип ,, Фигаро тук, Фигаро там,,.

470

Анонимен

преди 3 години

"Турчина се оказа по-хуманен"Колко многоПростащина в това тъпоТвърдение.