31

Анонимен

преди 3 години

д-р Пън

30

Анонимен

преди 3 години

Остана една хубава страна неналазена от ***, но те и нея искат да съсипят. Е няма да им се отдаде. Колкото и поръчкови статии да пишат.

29

Анонимен

преди 3 години

все още имат увреждания на белите дробове-----Еми, значи е въпрос на време да се оправят, щом е "все още" Иначе Китай е държавата с най-мръсния въздух, хората по принцип си ходят с маски заради пушеците и най-вероятно някои хора са със скапани дробове по принцип.

28

Киро

преди 3 години

Заглавието казва, че 90% от излекуваните в Китай са с трайни увреждания, това са 72000 души. Статията казва, че 90 човека от контролирана група от 100 тежко болни, все още не са се възстановили. Голяма разлика има в информацията.

27

Анонимен

преди 3 години

Българите... тъъъп и грозен народ

26

Анонимен

преди 3 години

Българите ...*** и грозен народ

25

С.

преди 3 години

На Китайците не бих повярвала дори и да ми кажат че водата е мокра.

24

Простия аноним 17

преди 3 години

А простия анонимен 17 още отсега трепери кво щяло да стане като паднели температурите. Ми завий се с юргана, бе, и зимен сън - като мечките. Напролет ще си като мецана. Той верно вирусът увреждал ДНК - лягаш си човек, събуждаш се я магаре, я маимун.

23

Анонимен

преди 3 години

Аре пак се почна с ***. Аман от бедни речници. Много, много ограничени мозъци. И гладки.

22

И косите им падали..

преди 3 години

На някакви пък косите им опадвали на кичури от Ковида, има движение на опадалите коси във фейсбоклук.

21

Анонимен

преди 3 години

Тестът за 6 минути не е "разходка" а класически тест за състоянието на сърцето и белите дробове. 500м е абсолютния минимум, съответстващ на здрав човек тип дроб. Това са изключително лоши резултати, а не се казва и колко е бил кислорода преди и след. Не се казва и дали това са умерено тежки случаи или много тежки но при всички случаи - не е добре.

20

Анонимен

преди 3 години

Covid е единствено и само умствено заболяване, води до мозъчно увреждане, което трайно засяга човешката психика. Симптомите са носене на парцали на лицето, непрестанно миене на ръцете, което продължава дори след паявята на екземи и гъбични инфекции, страх от близък контакт с хора, дори те да са близки и роднини и т.н. МОЛЯ ПАЗАТЕ СЕ, ВЕДНЪЖ ХВАНЕТЕ ЛИ ГО, КРАЙ!!

19

Анонимен

преди 3 години

Много-много *** ще дадат фира от октомври нататък, жалко само за лекарите и сестрите, които ще се заминават с тях. Също жалко за хора, които няма да имат достъп до лечение, именно заради въпросните ***.

18

днеска пак е имало

преди 3 години

поръчки от високо ниво излиза някаква епидемиоложка, и казва няма страшно от вируса проф. д-р Мира Кожухаровалеле колко ли пари е взела тая вижте какво е казала април Проф. Кожухарова: Няма голям риск за здравето на децата, и през май: Епидемиолог: В топлото Ковид-19 ще отслабне, не са нужни строги меркиТАЯ Е ТАКАВА ЛЪЖКИНЯ, ВИЖТЕ КАКВО ВИ КАЗВАТ КИТАЙЦИТЕ БЕ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

и ти да седиш 5 месеца карантина и ти няма да можеш да извържиш 400 метра за 6 минути.

16

Анонимен

преди 3 години

Простия ганьовец изобщо не осъзнава какво мазало ще стане зимата... Никога през лятото не е имало 400 починали от грип. Толкова сте прости че си нямате на идея какво ще се случи след като малко паднат средните температури.

15

Германска пивоварна

преди 3 години

Ама китайиците лъжат като за световно! Вярно е, че този вирус е гаден и често оставя доста поражения в организма, ама чак пък 90%.Някой е изследвал мъже китайци, дето пушат на 99% и така или иначе нямат бели дробове. Или на някое техно ченге му е хрумнало гениална идея за допълнителна дезинфромация...

14

Анонимен

преди 3 години

Това го прави и двойната пневмония

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 Китайците вероятно говорят за хоспитализираните пациенти с тежки симптоми, които така или иначе и с една обикновена пневмония на тази възраст ще имат проблеми за години напред. Гришо до 2-3 месеца ще е като нов и то най-вече заради пропуснатите тренировки.

12

Анонимен

преди 3 години

Радваме се за всички мангъри, които ще минат през вируса и ще получат масов имунитет.