16

Анонимен

преди 3 години

До 20 Защо си се влюбил в тоя шушлек Божков,който печелеше от нещастието на бедния народ,по идея на *** измама " Тука има,тука нема"??? Да защитаваш мафиот,разкопал стотици гробници и неплащал милиони в хазната ,ограбил със сигурност и твои пари,граничи с мазохизъм.

15

Анонимен

преди 3 години

При всички тези неща Ливан е с нашия БВП, че и по- висок и същия стандарт на живот... Нашият провал наистина е впечатляващ- без война и катаклизми..., че и с еврофинансиране.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя , които Ви плаща "Протестите" от Дубай ли ?!?------ Не виждам какво толкова сте се заяли с тоя Божков? Защо да не може да е премиер човек пълен отличник по математика, пълен отличник по бизнес и пълен отличник по история? Разбирам, че правите от него плашило, но нека ви задам тоя логичен въпрос?

13

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова мутресата и БСП Ви "яхнаха" платения от Дубай протест ?!?! ----- Мая Манолова е яхала единствено Боко.Милиционера. С тоя акъл да работиш в Държавната администрация, не д редно

12

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще си зле платен гербер, увяхващ извън министерство

11

ДО 16

преди 3 години

Няма да отида , защото не падам толкова ниско. Както казах вече съм добре платен Гербер от Министерство и имам прекалено високо самочувствие за да се занимавам с платени тревоманчета , простовати спортистчета от НСА и някакви фенчета от агитки на известни отбори. На които е повече от ясно , че се плаща добре за да кибичат там и да объркват графика на нормалните трудещи се Българки и Българи. Трагикомични клоуни в един добре платен Цирк ! Но да не обиждаме Цирка , защото това е - Изкуство !

10

вай вай вай

преди 3 години

Не се чудете,а на НОЩ звъннете.Те имат отговор за всичко.Довечера в 23,45 Мутафчийски ще даде брифинг,а до него Кунчев и Кантарджиев мъдро ще кимат с глави,и ще допълват как корона вируса вече засяга и неправилно складирани боеприпаси и изкуствени торове.Може и нещо за радиацийката да допълнят.

9

ДО 14

преди 3 години

Аз имам оправдание. Добре платен ГЕРБЕР съм в Държавната Администрация. Но какво е твоето оправдание , след като се вижда как Мая Манолова мутресата и БСП Ви "яхнаха" платения от Дубай протест ?!?! Колко Ви дават на ден. Освен безплатна храна и напитки. 50 лева ?!?! Колко ?!?! А какво ще кажеш за един от "водачите" на "Протеста" - чийто снимки като член на ГЕРБ , и кандидат Общински съветник от листата на ГЕРБ излезнаха вчера по сайтовете ?!?! Имаше и прекрасни прегръдки с Борисов ... Нещо ?!?!

8

До АНОНИМЕН 10

преди 3 години

Добре. Борисов подава оставка... И КОЙ ще бъде следващия Премиер , според теб ? Тоя , които Ви плаща "Протестите" от Дубай ли ?!?! КОЙ? Искам три имена на достойни Българи - за Министър - Председатели на България ! Айде ! Чакам да ми ги изброиш , протестърче ! Активистката на СДС , която стана шеф на БСП ли ? Мая Манолова - Мутресата от Кюстендил ли ? Делян ? "Пишман Патриотите" ? Слави с балета си ли ? КОЙ ?!?! Чакам ИМЕНА ! Аз единствено бих се доверил на Ренета Инджова ......

7

Анонимен

преди 3 години

До Платен Протестър Пич не си ял бой скоро май блокирай да видим какво ще стане а дали няма да има сгазени по улиците

6

Bob

преди 3 години

Добре, че не е азотен нитрат.....като това дето отрови кравите...Тогава да се видели в чудо....

5

Платен Протестър

преди 3 години

... Борисов и Правителството на България са виновни за чутовния взрив ..... ОСТАВКА ! ... Ще БЛОКИРАМЕ всички ВХОДОВЕ и ИЗХОДИ на България ! ... Следващия Премиер ТРЯБВА да бъде - ЧЕРЕПЧЕТО ! Все пак добре ни плаща човека ... Не като Борисов !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Взрив на цистерна с корона е имало, лъжат !

3

Анонимен

преди 3 години

Тия където не им се чете за Бейрут да скролват надолу или да сменят канала... просто е

2

AAA

преди 3 години

100% ще ги запишат като починали от корона

1

Totenkopf

преди 3 години

Е как бе нали Тръмп каза, че е бомба. Аз вярвам на него!