8

Пян Гъ

преди 3 години

Много е отворена... А там - голяма свобода на словото, голямо нещо. Един вид всичко можеш да кажеш. Да те пробвам тогава: кой поръча Кенеди, плащат ли от ФЕД данъци и защо, кои банки финансираха немския националсоциализъм и защо и още и още, ама да започнем с нещо. Хайде да ви видим "свободата" на словото.

7

Анонимен

преди 3 години

До 3Тя и да ти представи документирани факти ти просто няма да ги разбереш така, че няма смисъл.

6

Анонимен

преди 3 години

"Доктор Ли Мен Ян бяга от своята родина в Съединените щати"Абе защо никой не бяга в Русия? :/

5

Кумка

преди 3 години

Ой, щом е отишла в Щатите да каже "истината" и да се бори за свобода, съчувствам и. След такива изказвания може да и дадат работа по договор (only)за 6 месеца до година. После друго компетентно изказване, още 6 месеца по договор и т.н. Бг хунта да не е по- зле? Над как ни назначаваха в БАН ? Само за наши хора, със заслуги и по договор !

4

Анонимен

преди 3 години

Зад гърба на Колин пауъл има десетки АМЕРИКАНСКИ и ЕВОПЕЙСКИ университети и стотици лаборатории. Толкова по въпроса с учените и вирусолозите. Може да се окаже, че ракиджиите сме по - за доверие - смъртността от нашите творения и медийни излияния е по - малка. Вероятно милиони пъти.

3

Анонимен

преди 3 години

Показала е чат, в който учените са обсъждали вируса. Също както Колин пауъл размахваше едни епруветки за Саддам... Разликата е, че рази гоправи пред фокснюз, а колин пред ООН. Кой им вярва вече на тези... В Ирак се оказа, че им се краде нефт. От Китай едва лимогат да откраднат нещо безнаказано. Особено като се знае, че са най - големия им кредитор...

2

До 3

преди 3 години

Тя е учен вирусолог, повечето хора дето пишат в този форум са учени биролози и ракиджии

1

Анонимен

преди 3 години

То така е много лесно да избягаш от Китай и да кажеш нещо.