14

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален човек би се радвал, че хора са загинали и хиляди други са ранени, и останали без подслон? И би намесвал Тиквата, червени бабички и кво ли още не? Забравихте ли, че никой не е застрахован от подобно нещо? Je suis Хитрино?

13

Анонимен

преди 3 години

До НитроглицеринСтига говори глупости ела някой ден с мен в Пирогов да видиш за какво реално става дума, че много сериозно ми е писнало от глупостите ви.

12

Анонимен

преди 3 години

je suis Бейрут, има ли как да си сменя профилната снимка на фейсбук с знаменто на бейрут да покажа че ми пука за страна която дори не знам къде се намира?

11

Анонимен

преди 3 години

добро утро, в Лимасол се усети много осезаемо, гърмежа беше много силен, стъклата се разтресоха.. както когато гръмна склада в Мони.. Казаха, че взривната вълна е била много мощна и тъй като само морето разделя Кипър от Бейрут, няма какво да я спре и тази вълна преминала през Кипър, но с по-малка сила. Бог да ни пази!!!

10

Щерю

преди 3 години

А, бе, то евреите никога не са разпъвали Исус Христос, изобщо не са запалили големия пожар в Рим, хич не са убили президента Кенеди и никога не вършат зли дела? - Не знаехте ли...

9

Нитроглицерин

преди 3 години

Жертви на ковид пандемията, травмите и изгарянията от взривовете са странични ефекти.

8

Анонимен

преди 3 години

Да почиват в мир невинните жертви!Всеки с проблемите си, Ливан конфискува бомби които се взривяват, България конфискува злато,което го открадват,биткойни които се загубват,а що брашно са изгорили вместо наркотик само те си знаят.

7

Анонимен

преди 3 години

Амониевият нитрат е слабо взривно в-во от групата на бризантните. При повишени температури се самовзривява. Би било редно такова огромно количество да се съхранява разделено в различни складове на по малки количества.

6

До Анонимен 4

преди 3 години

Какво общо има тиквата с тази новина?Излагате се !

5

циникЪ

преди 3 години

Който прави бомби, рано или късно се взривява!

4

Анонимен

преди 3 години

Малка атома бомбичка от 2.7 килотона

3

Светозар

преди 3 години

Не е възможно да се чуе взрив на 240 км. А ако наистина е станало така, то останалите жители на Бейрут, трябва да са със спукани тъпанчета.

2

Анонимен

преди 3 години

Червените тахтаби се активираха.

1

Анонимен

преди 3 години

Днес тиквата събира над четири хиляди крадливи гербераста. Щял да държи реч на седем езика. Сред които източно банкянски, западно банкянски, централно банкянски и четири диалекта на езика на парите. Щял да обяснява че всички продължават да си крадат и му се отчитат подобаващо, както обичайно, но ако се разсмърди всеки се оправя сам, чадъри няма вече, дал ги по морето да има безплатни по плажа.