241

Анонимен

преди 3 години

Тези прошляци и здравни осигуровки нямат един лев не са внесли в тази държава пречат на хората който си плащат данъците да се предвижват свободно до работните си места да си хранят децата *** платени.

240

Анонимен

преди 3 години

Трябва тя да се направи не се налрави нямаа за кой да се гласува

239

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че няма избор. И затова огромната част от хората не гласуват. Което е добре дошло за тъ-пи-те управници, които явно са по-умни от нас, след като са измислили тоя трик. И така се самоизбират къде чрез мурафети, къде с купуване на КОМИСИИ, къде ... по други начини.А ние седим и подскачаме.

238

Анонимен

преди 3 години

До До 112"Партията на безпартийните" като понятие е нещо като "дървено желязо". Нонсенс.

237

До 123

преди 3 години

Гласувайте за новата партия на безпартийните не за тия стари руски партии

236

До 112

преди 3 години

Не ще бъде конструирано от партията на безпартийните

235

Анонимен

преди 3 години

Мъка ми беше днес, ДОКАТО РАБОТЕХ!!! за хорицата, дето лежат в палатките на жега, че почна и да вали, а едва ли Черепа им е купил качествени палатки. С тая бутафория ще вземат да простинат. Едим е почнал гладна стачка за детокс, ама и там нещо се е поиздънило, казаха по ТВ-то. Ха напишете истината накрая де. Писна ми от жълто-кафяваи новини и дивотии.Знам, че политиците и подчинените им медии се плашат от истината, но това вече е прекалено!

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254То не и с тия партии и политици крадливи!

233

До 47

преди 3 години

Безпартийните ще заменим всички партии никакви костовисти и чалгари

232

Анонимен

преди 3 години

Президентската република не е лошо нещо, но не и с този президент.

231

Нима

преди 3 години

Ней протестиращи вървете и четете Монитор и вижте самата истина че Божков е пълен отганизатор на тези протести където играчи са президента Румен Радев Отровно трио мая Манолова и т.н той сам си прозна така че бързо си вдигакте палатките и щатрите че да не ви истине мястото не вие стам да подържате едни олигарси да дадете държавата на тях то мутри са президента и останалите нехранимайкоци

230

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми студенти, които не заминахте да сервирате, да миете чинии, да учите англйиски, да се учите на амераиканска демокрация, защо вярвате на платения от Бошков адвокат на неговата любовница Лиана - Никола който уж знае какво искате. Та той иска реабилитация на Бошков. Тогава ще си получи остатъка от хонорара а Вие??

229

Анонимен

преди 3 години

Група болни мозъци не могат да ме привлекат към тъпотата си.

228

До БАЙ

преди 3 години

ти кога си я видел виденовата зима. Тохава и гол бай като тебе нямаше

227

Анонимен

преди 3 години

Тези се водят умни и красиви. За красотата - не знам, но определено не са умни, съдейки по плакатите им. Някой може ли да ми обясни против какво протестира умният красавец от сн. 1? Аз така разбирам протестите: Не искам това - искам онова. Ама така и не разбираме какво искат тези! Оставка - добре, а после?

226

Анонимен

преди 3 години

Каква връзка между политически протест и биткойните? Снимка 4. Май протестът е станал тюрлю-гювеч.

225

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА и после СЪД бре, *** тролещи

224

Анонимен

преди 3 години

До Баи 256Голям недоимък голямо нещо. Пред всяка къща има по две коли и от веригите денонощтно излизат хора с пълни колички. Километрични опашки от коли за почивка в Гърция. Смишко.

223

А НЕ СТИГА ВЕЧЕ

преди 3 години

отсечката от Ректората до Орлов мост да се преименува на Протестна, а площадът пред Алма Матер да се казва Майка България.=================Ама тези "майки" наистина са се взели на сериозно. Какви сте вие, че да променяте имената на улиците бе. Кой ви гледа децата, м ърши такива. А снимки 18 и 19 - без коментар, или не - питам - този ли ще ми променя живота. Махайте се всички, че...........абе то.... палачинката се обръща нали знаете ???!!!

222

до пияница мистик

преди 3 години

Добре де, ама що *** те е раждала у вас, на Гурко? Що не e отишла в родилното? Сектанти ли сте?