83

пияница мистик

преди 3 години

Бойко такъв, онакъв, ама как само ще ви го сложи другаре, даже няма да разберете как е станало и ще гледате като гърмяни зайци :))) Tъп ли бил? Хитрец е той, тип Хитър Петър. Сега на изборите ще постави някой млад кадър на ГЕРБ за министър-председател, защото той вече се изчерпа за 3 мандата. А самият Бойко ще се кандидатира за Президент и ще издуха Фигуранта. Така всички институции пак ще са на ГЕРБ, а той ще си управлява задкулисно, както Доган ДПС :) Само гледайте

82

Анонимен

преди 3 години

Евете се с активната и бесмислена дейност, работите утекоха и вече са в европейската прокуратура при Кьовеши. Царят е гол, ***, крадлив, с мутренско минало и настояще. Да се спасява.

81

Г.Т.

преди 3 години

До Авиомеханик 80... във всяка армия по света, се счита пилотът на изтребител. А най- добрите пилоти са... пилоти първи клас, летят при всякакви метеорологични условия, влкюч. нощно сляпо кацане ... ХВАЛА НА ТЯХ... Ако за някои Радев е льотчик, ***, предател ....Тяхна работа, те могат да се принизяват до безкрайност. За мен Румен Радев е Президент на България и нещо повече: аз бих го наредил в групата на най-интелегентните българиГорките българи, ти момче ходил ли си въобще в казарма?

80

Анонимен

преди 3 години

Тоя да се маха ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски.. Б.Б е арабско- китайски ШПИОНИН..

79

ПроСоТо

преди 3 години

До Доктор е,имаш нужда от доктор,и преди съм ти го казвал

78

Доктор

преди 3 години

Заради вируса не се налага извънредно положение, но заради Фигуранта се налага !!! Още утре Борисов трябва да въведе извънредно положение като се блокира цяла София и да се държи блокирана до даването на оставка на случайника Радев !!!!! Задължителна ОСТАВКА !!! Повече не може да се отлага ! Съсипваме държавата стози миндебур !

77

ПроСоТо

преди 3 години

враговете на България се изгавриха с нас.набутаха ни за "Началник на държавата" същество,което няма капчица качества да бъде УПРАВЛЕНЕЦ !Дадоха му..С НАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ възможността да ИГНОРИРА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ и да се РАЗПИЩОЛИ като...некакъв султан....."Борисов даде,Борисов взе,Борисов разреши,Борисов забрани,Борисов откри,Борисов закри,.."?!?!?!На какво ви прилича това,освен на некаква африканска история ,и то от преди 100 години?

76

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,този..айде да не използвам точния израз,със животинския си усет много добре разбира,че всяка забрана или ограничение,ще прелеят чашата на недоволството...За това всъщност той сега просто се щура като муха без глава в агонията си да се задържи колкото може повече на трона.За това и събира "актива"..Защото "Надеждата умира последна"..

75

ПроСоТо

преди 3 години

на времето имаше един румънец,Мирча Кришан,та той стана известен с притчата си за краставицата....-На неговия герой каквито и въпроси да задаваха,той /героя му/ все увърташе и се връщаше на .."Краставицата,която съдържа 78 процент вода"....-така и наш Мутрьо:..-Площадите горят от протести,а той си знае една песен:--"коронавируса и мерките"..

74

Анонимен

преди 3 години

на ли щяхте при 100 на ден да вземете мерки, ама 100 умрели май чакате да станат

73

ОСТАВКА, БЕ!!!!

преди 3 години

Тиквата затвори държавата, когато имаше по 10 болни на ден, фалира 90% от малкия и средния бизнес, а сега когато има по 300 болни не прави нищо. Милиционерско-мутренски изпълнения на един жалък клоун!ОСТАВКА ЗА КОМЕДИЕН КЛУБ ТИКВУН !

72

Анонимен

преди 3 години

Тогава за чий стояхме затворени 3 месеца?

71

Авиомеханик

преди 3 години

-ла във всяка армия по света, се счита пилотът на изтребител. А най- добрите пилоти са пилоти първи клас, летят при всякакви метеорологични условия, влкюч. нощно сляпо кацане . А най-добрият пилот в една военна авиация, все едно как се казва той, е командващият авиацията. Ако за някои Радев е льотчик, ***, предател ....Тяхна работа, те могат да се принизяват до безкрайност. За мен Румен Радев е Президент на България и нещо повече: аз бих го наредил в групата на най-интелегентните българи

70

Авиомеханик

преди 3 години

за 62. Искам да допълня! По стечения на обстоятелствата съм запознат сравнително добре с темата Изтребителна авиация. От преди, сега материала е съвсем на друго ниво но структури, взаимоотнешения и т.н. не са се променили съществено. Самолета се обслужва от техник, има инженери по бордното оборудване, радиооборудването и въоръжениеито. Пилотът , макар и не задълбочено, трябва да е в курс с всички тези специалности, плюс това той трябва да може да лети! Най-интелегентният офицер, по неписани пра-

69

6

преди 3 години

КПП Капитан Андреево. Вирус преминавенето за *** забранено до ходене на майната си. Пишете си декларации и връзвайте цървулите за село *** ПУ.

68

Ахмак

преди 3 години

за 72. Радев ще се явява ли на избор? Кого предате той, за да гласувам и аз против него.

67

Издател

преди 3 години

Извинение: 63 год....(не 53)

66

Издател

преди 3 години

Следващата година, на 13 юни, Бойко Борисов навършва 53 год. Млад колектив от настоящи и бивши студенти подготвя по този случай сборник-бестселър с изрази на премиера по различни поводи. Събрали сме и редица подходящи за начинанието илюстрации и фрагменти от различни видео. Сборника ще носи занлавието: "Акъл се набива, Томиславе, на умен човек!" Умоляваме участници във форума да публикуват свои наблюдения. От приходите и ако намерим спонсор ще финансираме сонда за вода в някое безводно селище

65

Анонимен

преди 3 години

И нека ваксинирането на стадото започне СЕГА!!

64

православен патриот

преди 3 години

Тия мафиоти оставаше и извънредно положение да въведат !!!!! Ще бъдат пометени от народния гняв !!!! Аз ще съм от първите редици този път !!!? Не мога да допусна да бъда роб на мафията !!!! А е ясно как се действа срещу нея !!!!