141

анонимен

преди 3 години

До ??? 139. Не ,няма, " УМНИКО" , нито чалгаря 7 /8, нито болшевишката хунта БКП-БСП, нито хиената Х. Иванов и СИЕ, нито сестера на " братя " Галеви : Мая манолова! Всички изгладнели за кокала хиени! Кой " умнико", кой, може би ти, хайде канидатирайсе, и тогава ще я опапаме на цяло, "УМНИКО " ! Само Бойко, никой друг !

140

Анонимен

преди 3 години

Борисов се втвърдява-----------------------------------------------Когато посинее и изстине ще го мислим

139

Мен

преди 3 години

Никакви позиции не губи ГЕРБ. И с ковид и с протестите се справят отлично. Какви ли глупости щеше да сътворят на тяхно място всички гладни чакали за власт дето разпъват палатки.

138

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен160-щото е ПАТЕРИЦА .Като Магарешки,далавери смионов,и други.

137

Анонимен

преди 3 години

И това младо и умствено ограничено поколение ще бъде употребено и излъгано,а после и ограбено.Я от дългия,я от 💀,все ще се намери лъжец и крадец,нали сега е тяхното време.

136

До този с Пеевски

преди 3 години

Сигурно ББ се целуваще с Местан.Гласуваш БСП-получаваш ДПС плюс фалит.Гласуваш ДА(й)България-получаваш Инстанбулската конвенция.ГласувашСлави-ще се лее словесна чалга.За Мая божкова да не говорим-трудно можеда намерим по-отвратителен политикслужбогонец от нея.Тогава?

135

До 155

преди 3 години

Абе, ти невменяем ли си?Само питам?! Я се информирай малко с кого действа откак съществува ДПС. Ще ме умориш от смях. ***, като не разбирате от нищо, що коментирате?

134

Протестни рискове

преди 3 години

Даде ми 50лв. Бойко и вчера, и днес, а един протестър вика:-Късай тези 50лв. и ела да търсим 100 лв.-А знаеш ли кой ще ми даде 100? -викам аз.-Абе,един човек от Дубай обещава и на нас,.. ама друг път.Засега само на някои дава! -В къщи чакат сега да им занеса ядене!-Като не щеш да ги заложиш, дай поне да ги изпием! Ако те изгонят от апартамента, има шалтета на Орлов мост, и пияни мифли.

133

От трънка на глог

преди 3 години

Слави чалго-мутрата в Парламента - Хахахахаха. Не, няма таква държава. Хахахахаха

132

до 150

преди 3 години

Че, какво му е лошото на този прогресивен почин!? Кой и кое ти пречи да си член на Герб и да се наредиш на яслата! Цалувай ръка и каквото ти подадат за цалуване и ще си окей, а не да висиш по протести да ти се смеят троловете и бездомните кучета! Па, ако вземе да падне от власт, ще се прехвърлиш при новият губернатор на територията!

131

до 147

преди 3 години

Значи, Бацун като раздава с джипката даржавни пари - рейтинг! Христо Иваннов като раздава - ужаст!

130

Анонимен

преди 3 години

145 Вашите спонсори разграбиха България-череп, 470 милиона, Цв. Василев с ч милиарда... Имате още червени мутри.

129

Анонимен

преди 3 години

Абе верно ли Христо Иванов давал по 200 лв. за да нощуваш на площада? Чета тука по разни форуми.

128

много радикали

преди 3 години

Чакат протестите да стигнат тяхното разбиране и да ,залеят площадите сега отпред са по- меките които просто молят да бъдат чути . ако стане работата идеално ,ама скоро на всички ще им писне и ще се види какво ще става .! Знаете приказката за търпеливите българи....Оня бил инат от всеки има ПО !

127

Шефа

преди 3 години

Още хляб има в Борисов , но не като премиер , скоро ще се втвърди окончателно!Който сее бури , рекетира и убива накрая се втвърдява!

126

До 138

преди 3 години

Ами така ще стане, да. Но машинното гласуване го искат най-вече червените. После пак те ще се оплакват от него. Както сега Мая Манолова-Галева се оплаква че изборите не били опорочени, а те са правени по нейния изборен кодекс.

125

Анонимен

преди 3 години

Трябва да съберем подписи за партията на безпартините, да може младия премиер с харема да дойде и да управлваме нормалните а не тия с мераците , тия с мераците само кражби а с младия премиер с харема само природа, високи доходи,строжи, развитие, избирайте кражвите или природата,строежите, високите доходи, развитието

124

Пълна лумпенизация

преди 3 години

ако чалгара ще е алтернативата на тиквата, определено по-добре е тиквата да остане ... повече от ясно е че това са протести манипулирани от хора като черепа и близки до тях, най-вече от огладнялата БСП, която 10 години не бърка в меда

123

машинното гласуване

преди 3 години

До Тикволандиямашинното гласуване е поредното безумие на бостАнските тикви. Още по-малко тикви от преди ще успеят да гласуват, ще се изпотрошат залудо много милиони и от цялата работа нищо няма да излезе, а ще се отмени много скоро.Но трябва да се изгориш, иначе тиквата ти няма да разбре!

122

Анонимен

преди 3 години

Нов образ на барба Ганьос?Няма как госпожо разбирачке, това е патентован образ, неповторим.Тоя колкото и да го плюват, мисли че божа роса го роси.