14

Анонимен

преди 3 години

До Горките беларусиБацко е взел от Путин два заема за общо $5 млрд. за срок от 20 години. Петрас Ауштравичиус казва, че има възможност да се обърнат нещата по съвсем различен начин, Белорусия да се превърне в европейска държава с отворено общество.Разбирай, че може да стане като с Киев - укропите взеха милиардно-огромен заем, направиха майдан и казаха на Путин да си търси парите от Янукович.

13

Христо Христов

преди 3 години

Извинявам се, предният ми пост беше до азиатеца #8.

12

Христо Христов

преди 3 години

До 4,Ти ако си с майка гострольорка на виетнамските общежития та си азиатец, повечето българи са европейци.

11

Христо Христов

преди 3 години

Това си е откровена намеса във вътрешните работи на една суверенна страна и потенциално призоваване към бунт с потенциална подкрепа при извършване на незаконни и терористични действия, както в сирияБългария трябва да излезе час по скоро от това котило на лицемерни некадърници.България вън от ес!

10

До 5

преди 3 години

Еми транснационалния капитал не може да влезе в Беларус. Както казват Беларус се опази от всякакви НПО -та. Добре казваме лукашенко е предпазил държавата си от зловредни влияния. Народът беден. Ако Беларус се отвори ще влезе транснационалния капитал и те пак ще да бедни. Кой е правилния вариант

9

Я

преди 3 години

Нямам нищо против да има т. нар здрава ръка в управлението на една страна. НО да има честни избори, след които ако населението не е доволно да може да смени тази здрава ръка. А не 24 години един и същ човек да управлява държавата и то не много добре. Дето се вика златната среда. За съжаление при нас в Изт. Европа златна среда няма.

8

Анонимен

преди 3 години

До 8Миналото е Азия, а бъдещето - Европа....ама ти си от Зайчарника на Радев, та това никога няма да го проумеете !

7

Анонимен

преди 3 години

бре тоз мордератор е голама пу...а,два коментара ми изтри а нямаше нищо обидно в тях,явно цензурата е пълна в тоз сайт както и в таз бойколандия

6

Анонимен

преди 3 години

И у нас е така - миналото иска да се върне на власт, за да унищожи бъдещето на българите !

5

Горките беларуси

преди 3 години

И европейската, и руската олигархия си точат зъбите да ги хрускат и преглътнат. Лукашенко си е гадно същество (иначе нямаше да се задържи на власт 25 години), но е корав чешит и досега поне не даваше на транснационалния капитал да изтърбуши страната. Там нито са цъфнали, нито са вързали, но след него ще бъде мор, щом онези от север и от запад започнат да си делят баницата.

4

До 4

преди 3 години

Кои опозиционери са по зле, нашите или техните?

3

Анонимен

преди 3 години

Другаре, какво стана с руските туристи в Беларус? Ще връщаме ли СССР. Кой е по добър улравник Путин или Лукашенко?

2

Анонимен

преди 3 години

Беларус - 129 евро минимална заплата.България - 283 евро минимална заплата.

1

Анонимен

преди 3 години

Според феновете на тъпанджията Радев, бъдещето на Беларус е Лукашенко, а Бойко дето 2 пъти дава оставка е диктатор.