42

Филиопов

преди 3 години

За нещо не ставате, туроператорите, за нищо.

41

Анонимен

преди 3 години

Браво! Тук се трие всичко, което е неудобно за сайта и за неговите собственици. Явно са платени. Въпросът е - от кого и кога това ще стане известно.

40

ПЕПА

преди 3 години

ПЕПА: Обединени сме отдавна! Даже сега си имаме палатки на протестите! Имаме си касове апарати и броячи! Всичко е законно! Няма лъжа! Няма измама!

39

Azz

преди 3 години

Наглеци!!!Аман от тях!!!

38

Анонимен

преди 3 години

А дали ще върнат на хората парите дето ги задържат за екскурзии и почивки??? Или след 3 месеца пак ще изреват, че нямат и ще...фалират?! Какви са тия агенции дето нямат никакъв капитал? Ден за ден ли го правят тоя бизнес?! Ами те хората се утрепваха от екскурзии .Има нещо гнило тук...

37

Кауня

преди 3 години

Туроператори с изходящ туризъм??? Във времена на тотална криза това е последния бизнес За спасяване. Гърция трябва да ги спасява а не ние. Каква е ползата за България че 500000 софиянци си пекат дирника на Халкидики? Само утежняват и без това жалкия ни платежен баланс. Хубаво че са самите гърци да спрат валханалията по време на коронакризата. Стойте си в хубавата столица и даже на нашето море не идвайте че само зараза разнасяте.

36

Анонимен

преди 3 години

Няма сектор който да не протестира. Тиквата до там я докара.

35

ппп

преди 3 години

И тия ако кажат ,че не им е дадено!

34

Анонимен

преди 3 години

Парите с които България ще спаси туристическите си браншове са вече глсувани и отобрени от ЕС!Откраднат ли и тях, това вече ще махне Герб от властта на следващите избори през МАРТ!

33

До ПЕПА

преди 3 години

Обединете се. Станете легални. Тогава когато плащате данъци върху услугите кото предлагате, тогава ще имате право да искате от държавата да ви помогне в труден моменти, като сега.

32

КОКО

преди 3 години

До Правилно: Смешно е, защото едва ли са били на нула с досегашната си дейност! Това винаги е бил високодоходен бизнес и няколко месеца без дейност, едва ли ще им се отрази сериозно?

31

Анонимен

преди 3 години

Какво искат пук тия, докато взимаха комисионите от шатра на плажа за 200 лв на ден без касова бележка им беше добре, сега ще им помага някой. Айде лопатата и там да където няма конисион.

30

От троян

преди 3 години

Кога ядохте кифтета не ревахте! Фалит за вас изедници мръсни.

29

ПЕПА

преди 3 години

Както е тръгнало всички викат: Дай, дай Бойко и на нас! Крайно време е ние от обединение "Труженички за свободен секс" да поискаме компенсация за огромните загуби, които търпим!

28

Правилно

преди 3 години

Тези знаят защо протестират. Ковид пандемията им унищожи туристическия сезон тази година и им трябват пари за да оцелеят!Добре че ЕС отпуска пари! Сега тези пари трябва да стигнат до хората които реално се нуждаят от тази финансова инжекция за да изкарат зимата!

27

:-)

преди 3 години

Английски на министерско ниво.

26

Анонимен

преди 3 години

И Р.Овч излиза на протест, че трябва да плаща 16 млн

25

Анонимен

преди 3 години

Деряха хората с високи таксии цени.Сега реват.Га ядоха кифтетата никой дума не можеше да им каже.

24

Факт

преди 3 години

Когато съборят половината хотели на Слънчака и Златни пясъци , тогава може и да получат държавна помощ туроператорите.

23

Диагноза

преди 3 години

Туроператорите да си купят палатки, казал Борисов и пак се качил върху Нинова. За туроператорите съм приготвил един голем ТУР ! Като свърша с Нинова , ще ви го дам , казал Борисов и пак се качил върху Нинова.