20

Хемус

преди 3 години

Аз пък живея на морето,евтино ми излиза горивото!Насам да идват красиви българки,нямам претенции за гърдичките само да ги показват на обществото,превантивно в борбата срещу коронавируса!Имам спестен лев,мога да почерпя с миди и охладено бяло вино!Лопатарите да бачкат здраво,че идва тежка зима!

19

Анонимен

преди 3 години

От София до морето е 300 километра. При разход 7 литра на 100 км, за отиване и връщане трябват 42 литра бензин или дизел, т.е. около 75 лева. Ако разхода е 10 л/100 км, това са 60 литра гориво и цената е около 106-107 лева. Това е за море в Гърция. Няма как да е паднала с 50 лева, т.е. с един лев на литър гориво.

18

115

преди 3 години

До 13А вие сте вип Бай ***, и карате вип трошка, за разлика от обикновените хора!Точно против това са и протестите, защото има ВИП персони.

17

проф. Ан

преди 3 години

С тази цена на петрола, бензинът проби левчето преди години. Сега гони двойката. Имам само една дума за тази разлика - изедничество!

16

Анонимен

преди 3 години

добре че са руснаците да не намаляват дневното си производство на петрол за да държат цената му ниска около 40$ на барел,ако зависеше от американчетата щтяхте да пълните резервоарите с по 2,2-2.4лв. литър бензина

15

442

преди 3 години

Летния сезон, годината храни!

14

Позорна икономика

преди 3 години

Всяко лято ви минават с 5-10 стотинки на литър отгоре, че и сега ли няма да пропуснат.

13

Брадвата

преди 3 години

.... за разлика от цените на петрола, които са си същите или леко надолу.. Да вдигаш заплати на калинки с 30% в момента е логично, тогава защо да не е логично и цените на горивата да са нагоре?!

12

Анонимен

преди 3 години

Да ни е жив и здрав тиквата да иляди и да вдига цените

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Когато бензина беше 2'30 колите не намаляха че сега ли :)И мен ме дразни, че всеки *** си е взел трошка, направо не може да се диша вече :)) Но такова е положението, такава е модата в БГ

10

до 10

преди 3 години

Т.е. ако данъка и ГО ти е бил 300 лв, сега се е повишил на 3000, така ли?

9

някой

преди 3 години

До До 8Ами така я написала ***.Тази година с 50лв по евтино.Може и с Т-34.

8

Знае се!

преди 3 години

До Уууу ; до 5: Много точно! И всичките тези - ГО, данък МПС, ГТП плюс останалите е завишено от 5 до 10 пъти. Възможност за това дава неграмотното управление на ГЕРБ, които не можаха да накарат неграмотниците от разни комисии -КФН, КЗК, КЗП.... - да работят, защото нито управляващите нито ,,комисарите"знаят какво и как трябва да се прави. Това е то ГЕРБ-ериадата - убийците на България!

7

До 8

преди 3 години

Ти да не ходиш със ЗИЛ на морето?

6

някой

преди 3 години

А колко струваше миналата година пътя до морето.300 лв.Яе тази година по евтино с 50 лв.Ама като пишете статия поне малко мислете

5

Анонимен

преди 3 години

До 4От бензиностанциите на Марешки ли?

4

Уууу

преди 3 години

Ситуацията вече е такава, че горивото е скъпо само за таксиджиите и транспорта, за другите е последна грижа. ГО-250лв, ГТП-50лв, данък-според зависи, масла, сервиз, гуми-2комплекта, не дай Боже да трябва Каско....е кво стана, без да е карана пак харчи. Има общини, дето ако не платиш данък, ти спират възможността да платиш други задължения и ти висят всички, не може да минеш ГТП

3

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми, аз съм на газ - 80ст.

2

благодарете на боко

преди 3 години

Ами все от нещо трябва да избият 9% ддс за баровете кръчмите и туризма. Еми ще го вземат от вас и семействата ви. Всичко е точно.

1

Анонимен

преди 3 години

Само в БГ, на световния пазар си седят на 42$ за барел но нали *** трябва да копува нов джип...Мафияяяяя