63

Анонимен

преди 3 години

Уважавам обективните мнения на безпристрастни хора боравещи с факти ,а не с емоции.Тук повечето залагат на емоцията си към омраза или любов към моторите.Но на фактите не им пука за вашите чувства.Никой не е застрахован от глупостта си за това не се присмивайте на грешките на другите ако е имало такива, защото не знаете как може да бъдете на същото място под една или друга форма!

62

Анонимен

преди 3 години

До До Всички Мизерници!Минал е на червено и сам се е подредил. Айде продължавай да защитаваш кухата му глава. И да оживее, сигурно сам ще се очисти за това, че се остави на 22г без една ръка.

61

Коко

преди 3 години

Като чуя за пострадал моторист, с пистак, се чувствам истински щастлив! Една *** по-малко! Няма как, да забравя, че на два пъти, щяха да сгазят, жена ми и дъщеря ми, плюс ббезумното им каране по пътищата, и стотиците ни безсънни нощи, от моторният им рев!

60

GGG

преди 3 години

Преди няколко години един такъв *** щеше на ме отнесе на една пешеходна пътека, караше може би със около 140км/ч в градът и нямаше регистрационни номера. Всички пистови мотори трябва да се забранят, не е нормално да караш с над 100км/ч в градът или да форсираш до прекъсвач в кварталите в ранните часове на денонощието. Досега не съм видял нито един моторист, който да кара под 80км/ч в градът.

59

А бе хубавецо,

преди 3 години

До До Всички Мизерници! ако тоя беше блъснал тебе жена ти и децата ти какво щеше да плещиш - тези *** не признават знаци, закони и правила ... това са потенциални убийци допуснати от обществото да избиват комплексите си убивайки!!! ...питбули на колела.. пуснати от онези в парламента ...

58

До Всички Мизерници!

преди 3 години

До всички дребни и бедни души пишещи в този сайт:Как не ви е срам да сте толковажалки и злобни в коментарите си.Нито знаете каква е ситуацията нито нищо,но нали трябва да се напише някоя тъпотия.Този човек има семейство,близки деца може би всеки от вас *** може да изживее подобна трагедия и ще го питам как ще се чувства,ако някой пише подобни неща.Вие не сте хора,а подобие на такива никога няма да се оправим(те),защото сте пълни само със злоба,завист и омраза!!!Бъдете Проклети!!!!!

57

Умник

преди 3 години

Трябва да им дават да си купят мотор само след подписано съгласие за донорство

56

Lex

преди 3 години

Всички моторджии, които познавам са комплексари, които само натрапват *** си хоби. Каски, якета, мурафети. По-зле са само глупавите момета дето им се връзват.

55

До 50

преди 3 години

Моя позната, мотористка, смени десен крак и лява ръка с протези.....на 28

54

Сат Н

преди 3 години

Никога не падайте заедно с мотора.Най-голямата грешка е инстинктивно да се вкопчите в мотора. При всички случаи ако се пуснете от мотора имате повече шансове, отколкото ако сте едно цяло при падането.

53

abe

преди 3 години

А бе язък за момчето, млад човек така да се погуби е гадно :(

52

Анонимен

преди 3 години

Пази моториста!! Утре неговия бъбрек ще се грижи за бирата която пиеш!!

51

Анонимен

преди 3 години

При ампутация от такъв тип травма, е абсолютно невъзможно запазване и пришиване на крайник. "Зашиват" се срезове, не премазвания. Трагедия.

50

Танк

преди 3 години

По отношение тези, които питат, защо не му зашият ръката обратно:Пришиваш ако е останало нещо от нея.

49

Анонимен

преди 3 години

Моя позната, моторист, смени 3 гаджета посмъртно и сега се е ориентирала към автомонтьори.

48

Анонимен

преди 3 години

Дано вътрешните органи са добре. Най важното за един донор е вътрешните му органи да са непокътнати

47

stiling

преди 3 години

Най-хубавото в този случай е, че се е возил сам! Ако беше качил някоя мацка да се прави на мъж щеше да очерни две семейства! Няма и пострадали други случайни хора! АВТОБУСА ЯВНО Е БИЛ ПО-ЗДРАВ! Каквото сам си е направил на него си го е причинил. Няма на кой да се сърди! Ако ме питате мен книжка за мотор само на хора над 40 години! Младите не мислят! Трябва човек да улегне, да види туй, онуй и да кротне с годините!

46

Анонимен

преди 3 години

Тая кръв дет я хабят за него, за обикновенни хора карат да пращаш дарители инак не дават. За Ко. Да ми спасяват маторист набил се в рейс

45

7

преди 3 години

Още един мотоолигофрен по-малко

44

Гашо

преди 3 години

Следващия път да фнимава момчето, да му купят техните по бърз матор за да изпреварва по бърже засичащи го рейсове