50

ще преядат

преди 3 години

могат да си купят и изпечат общо 4 пилета = по 1 пиле на седмица

49

До 30

преди 3 години

Само военни и полицаи получавали?.Обаче си в грешка.Доста хора получиха тавана, докато работиха на 2-3-4 места и навсякъде си плащаха осигуровки.

48

До 37

преди 3 години

Тия с минимална пенсия основно са тарикатите, които се осигуряват на минималната РЗ и псуваха на майка , като някой им споменеше за пенсия. Нямало да я дочакат. Сега говорят друго..

47

Анонимен

преди 3 години

Всъщност пенсионерите са доволни от тази мярка. Защото чери доматчетата не растат по паважа.А при Виденов пенсията беше 3 долара месечно.

46

ПенЦия

преди 3 години

С тия 50 кинта ще купя от попа пет от най-дебелите свещи и ще ги пратя на Тулупа по Спиди. С пояснение къде да си ги завре!

45

пешо

преди 3 години

пандемията е вече 5 месеца.с тези 50 лв. не може за това време само маски и дезинфектант да се купят.за такава псевдо помощ каква благодарност да изкажеш.а може би трябва както когато хвърлят на куче хапка да се въртят опашките.

44

1

преди 3 години

До Анонимен-39 ,с тези пари, само за Малдивите си ,и побързай с резервацията,може да си останеш в България.

43

1

преди 3 години

А 240 депутата с 5000лева върху заплатите за август,да живе е слънцето.

42

БРАВО НА ГЕРБ

преди 3 години

БЛАГОДАРИМ ЗА ГРИЖАТА!АЙДЕ, ДОГОДИНА ПАК.... ХАХАХААА... ИДАТ ИЗБОРИ, МОЖЕ ПО 100-арка...ХАХАХААА

41

до 44

преди 3 години

Това не е увеличение на пенсията, а еднократна добавка. От милиардите, които отпуска ЕС и които ще откраднат *** ти.Разбира се трябва да подхвърлят по нещо и на клетите пенсионери. Сметни колко пари ще се дадат на пенсионерите.

40

Ало цензурата

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара за работещите родители,които нищо не получиха за децата си,а повечето минаха на 4 -6 часа,неплатени отпуски,бяха учители по време на ИП?Тези хора внасят данъци ,за да има пари за пенсионерите и онези на "социал".

39

До40

преди 3 години

"Гладна кокошка, просо сънува!" Съд и затвор , за всички крадци от 1989 до сега! Всички от ДС и БКП вън от властта, само това е решението! Останалото е стани да седна!

38

До Браво!

преди 3 години

Стига с тази стабилност, просперитет и икономически растеж в България.Ще затрият тринадесет вековна държава с тяхната любов и чувство за отговорност пред народа.Не чухте ли?#ОСТАВКА и #ЗАТВОР

37

Анонимен

преди 3 години

Благодаря на другаря генерал Бойко Борисов. С покачването ще получа 287 лева. Бях свикнал с по-малко. Сега ще се чудя къде да ги харча. Благодарение на него ще изживея достойно старините си след 46 години трудов стаж.

36

Дебел депутат

преди 3 години

Нечувано разхищение на пари, българските пенсионери с 250 лв минимална пенсия живеят един охолен европейски живот.

35

как не те е срам

преди 3 години

*** мотнико как изчисли че 50 лева са 16.67 лв. Не ти се отдава смятането. Такива като теб са на палатки пред МС и хвърлят жълти стотинки. Стотинките са жълти, защото Божков каза, че не сте изпълнили политическия план. Въпреки това на фигуранта му се пълни офшорката с милиони - компенсация за провалени Грипен.

34

A

преди 3 години

Социалния министър ще получи 50 милиона лв.

33

до 33

преди 3 години

Правилно си забелязал. Аз от началото на протестите съвсем рядко влизам по сайтовете.Почти всички са окупирани от *** на ГЕРБ. Особено пък тези, за които не се изисква регистрация.Бълват едни същи глупости, копи-пейст, копи-пейст ... пълна простотия.Ама той и гуруто им е такъв де.

32

БРАВО!

преди 3 години

От 30 години насам нито едно правителство не е увеличавало пенсиите по време на криза, а това говори за икономическата стабилност, която правителството на Бойко Борисов постигна. Лаят тук отрепките на крепостния комунизъм, но по-добре нека си спомнят глада през Лукановата зима, нищетата при Виденов и мизерията при Орешарски. бг.

31

?

преди 3 години

Колко недоволни има тук! А пречат ли ви блокадите на улиците? Защото като гледам словореда половината са едни и същи...