8

Анонимен

преди 3 години

Преди години купих акции. Доста време мина без никаква информация. След години на чакане без стотинка дивиденти се оказва че дружеството събрало адвокатите си и те "СЪЗДАЛИ АЛГОРИТЪМ". И за голяма изненада се оказа че по тяхната формула акциите не струват дори хартията на която са написани. Дотук с инвестициите в акции за мен. Сега друг бaлъk наивник като мен нека да си хвърля парите на бoклyка

7

Анонимен

преди 3 години

До 4 БаДобре дошъл!Откри топлата вода!Този онлайн сайт с неуките журналисти, които могат и то ограничено да копират чужди идеи, се посещава само, ако имаш словесна диария - като мен сега! Всичко е fake!!

6

онзи

преди 3 години

Влагайте си парите в къща с голям двор.

5

Анонимен

преди 3 години

Според официалната статистика за Испания, за последните 10 години, доходността от пенсионни фондове, като сметнем инфлацията и разходите е близка до нула от към отрицателната страна

4

Ба

преди 3 години

Шо не пише че е рекламна, платена статия? А ви чета глупостите

3

дедо Ташунко

преди 3 години

Хубава публикация на г-н Попов. Само допълвам. Ако имате бол пари, не ги влагайте в страната на непроведената лустрация. Купете си имот в Германия, Франция, Словения, дори. На старо, от собственика, цените са наполовина. Същите растат двойно за 10 години, имате приход от наеми и не ви пука от инфлация, измамници и всякаква друга ***. Оказва се, че недвижимите имоти в Родината са мъртъв капитал и едно наказание. Успех на всички паралии. Не забравяйте да инвестирате в здравето си, за да сте живи.

2

Анонимен

преди 3 години

В Чекмедже и пищов!

1

Цитирам

преди 3 години

Инвеститорите следва да имат предвид, че стойността на дяловете и доходът от тях може да се понижат, печалби не се гарантират, съществува риск за инвеститорите да не си възстановят пълния размер на вложените средства. Инвестициите в дялове не са гарантирани от гаранционен фонд или по друг начин. Бъдещите резултати от дейността на фондовете не са задължително свързани с резултатите от предходни периоди.