15

Ха-ха

преди 3 години

Нека Боко и компания влязат в затвора-изведнъж ще се появят много кандидати за надзиратели.Някои дори безплатно.

14

Анонимен

преди 3 години

До ДааааТочно се чудех, кой е наред след т.н. майки и те се появиха - оядените надзирателчета. Той божков пари има и ще извади и следващи - може би сестрите от болниците. ЕЙ много сте прозрачни бе. Нямате никаква мяра. Но какво говоря и аз. Крайно време е май, ние, всички които патим заради тези в центъра за им направим една хубава блокада и никакво мърдане - без храна и вода. До гуша ми дойдохте, ей !

13

Анонимен

преди 3 години

До: 10 (Дааа)Ми ако искаш и ти да ядеш като тях, ходи стани надзирател бе!Не четеш ли че не им достигат 200 души?!

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Явно Министрите и ГЕРБ си мислят че не могат да попаднат там -в Затвора!))) Хубаво е да угодят на надзирателите- защото "утре" надзирателите ще забравят да им донесят храна в Килиите))

11

Кен

преди 3 години

Да напускат, като не им изнася на тлъстаците. Ама не, няма текучество, що ли? Щото продават всичко на черно на лишените от свобода - алкохол, дрога, телефони, по - богатичките даже се пращат и на уж лечение, а те по плажовете. Ясни са ми.

10

Даааа

преди 3 години

Точно се чудех, кой е наред след т.н. майки и те се появиха - оядените надзирателчета. Той божков пари има и ще извади и следващи - може би сестрите от болниците. ЕЙ много сте прозрачни бе. Нямате никаква мяра. Но какво говоря и аз. Крайно време е май, ние, всички които патим заради тези в центъра за им направим една хубава блокада и никакво мърдане - без храна и вода. До гуша ми дойдохте, ей !

9

Анонимен

преди 3 години

Затворниците трябва да бъдат пуснати,само ако обещаят,че ще намерят Боко мафията и ще го докарат в затвора заедно другите от неговата банда.То и без това няма да има място и по-добре да влязат баш престъпниците от неговата шайка...

8

Анонимен

преди 3 години

Явно ще протестират десетичната честни и доблестни надзиратели, които изнемогват заради корумпетата около себе и оня гтитан на мисълта барни ръбъла.

7

Факт

преди 3 години

Помним как през 1989 г. комунистите пуснаха всички престъпници от затворите , за да кажат , че така е при демокрацията. Сега надзирателите ще направят същото ,защото са комунисти там.

6

11

преди 3 години

Вервайте ни.....

5

Предприемач

преди 3 години

Беден надзирател няма. Такива далавери въртят, че свят ще ви се завие. Срещу доволна сума и жена могат да ти вкарат за една нощ в затвора. Що се излагат, знаем им далаверата

4

Митко 21 см

преди 3 години

Познавам надзирател в Софийския. Човека два апартамента купи, внасят алкохол и джиесеми на затворниците. Бутилка уиски върви 100 кинта, джиесем с копчета и предплатена карта с 20 лв. разговори е 200 кинта. Какво се оплакват незнам.

3

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Да си разменят местата - надзирателите вън, Тулупа и Каскета - в затвора...

2

Анонимен

преди 3 години

Дано мутрата с прилежащите Му твари стигнат до затвор! Или ние, или те!

1

Анонимен

преди 3 години

тази професия ще бъде важна в скоро време, като падне от власт Тулупа...Доста гербаджии са си осигурили квартира при бай Ставри