29

епидемиолог

преди 3 години

Абе това китайско СЗО не го ли затвотиха бе?Какво ни пука какво били казали??? Само лъжи перкат до сега!

28

Анонимен

преди 3 години

Докато съществува СЗО пандемията остава до края на света.

27

Дедовия

преди 3 години

Още дълго ще крадем световен финансов ресурс!! Това заяви медицински неграмотния " шеф" на СЗО, Тедрос Гебреиесус- етиопец!!

26

Сат Н

преди 3 години

В България пандемия няма.Не се наблюдава извън телевизорите.

25

Додо

преди 3 години

Ще продължава китайския вирус, защото СЗО го разпространи, в жалките си опити да замаже и прикрие Китай.

24

Анонимен

преди 3 години

Ще продължи дълго тъй наречената "пандемия" защото така искат определени хора и организации по света.Казват ,че има нещо,което никой друг не вижда да го има. Лъжат,манипулират.... една огромна част от света се подава супер лесно на манипулация. Това са слаби,страхливи хора. Точно чрез тях таковат майката на целия свят.

23

Анонимен

преди 3 години

Терористите изчезнаха... Бежанците потънаха във дън земя... А най-новия терор е COVID-19...

22

Пен

преди 3 години

Пандемията ще продължи докато не се получи желания икономически ефект.Трябва всички държави да се заробят със големи заеми на глобално ниво.Когато това стане, ковида ще изчезне.Мерките ще затягат леко полеко въжето около шията на иконимиката и като я удушат напълно един голям заем за възстановяване ще оправи нещата и така целият свят ще дължи пари на едни хора.

21

Алекс

преди 3 години

СЗО повтарят новините като някакви папагали, които са го чули това преди 6 месеца, на всички вече ни е ясно че ще продължи дълго, евала на Тръмп че им оряза бюджета, абсолютно безполезни.

20

Анонимен

преди 3 години

В Европа към момента най-много хора заразили се с вируса, като процент от населението, има в Сан Марино (2,1%), Ватикана (1,5%), Андора (1,2%), Люксембург (1,1%) и Швеция (0,8%).

19

Бойко еббача!

преди 3 години

Няма вирус всичко е пунта мара! Ккура ми е голем и ми дреме за простолюдието!

18

Анонимен

преди 3 години

Да,да,разбрахме,нещо ново иначе ?

17

Анонимен

преди 3 години

В Катар заразилите се с вируса са почти 4% от населението. В 16 държави заразилите се са над 1% от населението, вкл. САЩ и Бразилия. Ниският процент в световен мащаб е заради Китай и някои други държави в източна Азия, които успешно ограничиха епидемията, както и на все още слабото разпространение на вируса в Африка.

16

Анонимен

преди 3 години

E при няма и 0.3% заразени в света няма как скоро да свърши, не са открили Америка

15

Анонимен

преди 3 години

Испанският грип, който тръгна от една военна база в САЩ, е продължил три години. От този коронавирус може да си патим много години и да измрат стотици милиони, ако ваксините не помогнат.

14

ГАДОРЯН

преди 3 години

Мангъра да си скъса дипломата!!! Истината е че това е биологично оръжие, създадено от природата за да вразуми паразитиращата човешка раса. И ще успее. Повярвайте ми. След година ще си говорим. Ако сме живи и здрави.

13

Анонимен

преди 3 години

В Европа от няколко седмици най-зле са Люксембург, Молдова и Черна гора и Македония, следвани от Босна и Херцеговина, Сърбия, Румъния, България и Албания. Великобритания са зле при починалите, а сега и в Испания има много новозаразени за едно денонощие. Беларус продължава да има много нови случаи, но не са онези свръхвисоки нива от преди месец.

12

1

преди 3 години

Гадове мръсни отвратителни !!! Оня мургавичкия го искам само за малко на една ръка разстояние....

11

Тато из Правец

преди 3 години

Моята БЦЖ пази народът ми от вашите фалшификации !Моят народ е безсмъртен!!!

10

Хемус

преди 3 години

Пичове родени сте,за да мислите и да се развивате индивидуално!Стига с тези глупости за някакъв коронавирус!Лъжат ви,винаги зад това седят икономически и финансови интереси!Преди дни го писах,че в момента се изкупуват дълговете на държави и така губят суверенитета си,като се играе с облигации и ценни книжа!Отделно големи компании се водят до фалит умишлено,а на малки и неизвестни акциите се надуват до небесата!Вече сте роби до девето коляноживете за да изплащате задължения