21

Ирина Чмихова

преди 3 години

Крайно вече е да се издаде закон срещу спекулата с ценитев държавата и някой заради това да влезе в затвора !

20

факт

преди 3 години

колкото намаленото ДДС на книгите свали цените им.....

19

Анонимен

преди 3 години

Най-глупавото решение, намаление на ДДС на алкохола, хаххахаха.Трябва да си яко кух за да не разбереш че на неща от първа необходимост се намалят ДДС-то или просто да си МАФИЯ. Разбиха е тази държава от некомпетентност, погубиха всичко, хората бягат с 40000 напускат това блато всяка година

18

Знае се!

преди 3 години

Няма да намали цената, но ще увеличи печалбата на олигархията, Рундьо Борисов от Банкя работи само за олигархията, а тя му праща пачки с по ? 500.

17

Анонимен

преди 3 години

Но при връщането на ДДС на обичайните нива, цените ще скочат. Геният на Боко в действие.

16

Анонимен

преди 3 години

А някой от тези "производители" замисля ли се, че продажбите на български вина напоследък са спаднали не заради вируса, а заради отвратителното качество и висока цена?Как може абсолютен български б..к да се продава в магазина за 5-15 лева, а вносно австралийско - 12 лева заедно с доставката?Да не забравяме за чилийски, новозеландски и южноафрикански.И после - подкрепете българското. Защо? За безплатните киселини ли?

15

по време на лошия

преди 3 години

комунизъм ДДС изобщо нямаше !!!тази перверзия - ДДС-то ни я докаара демокрацията заедно с още камара други перверзий като толерастията, глобалното затопляне а сега и измисления им демократски вирус

14

гладен протестър

преди 3 години

Вдигнете ДДС на свинските уши и крака.и бахура.Няма никъде всичко е изкупено.

13

Анонимен

преди 3 години

То даже алкохолизираната Русия вдига данъците за алкохол, само в БГ ги свалят. ***....оти.

12

Чавера

преди 3 години

Не знам за винто и берята ,но автогазта тръгва плавно нагоре дръжте долу горивата от там всичко ще поскъпне .

11

Анонимен

преди 3 години

няма такава държава която да намалява данъци на алкохола. господин тиква пак се посра

10

Анонимен

преди 3 години

Отвратително е това, което прави властта. Използва кризата, за да налива пари на тези, които най-малко имат нужда от това - барове, дискотеки, бира, вино, крадливи хотелиери по морето. На всичкото отгоре на всички е ясно, че намаляването на ДДС няма да намали никоя цена, просто мутрите ще приберат разликата.

9

Анонимен

преди 3 години

Да няма ще доведе до по големи печалби на богаташите като тоя дето бутна цветков.

8

ined

преди 3 години

Такава глупост да се намалява ДДС-то на алкохола могат да измислят само коалиционните партньори на ГЕРБ. И ги разбирам. При нови избори колкото и да не ни се иска ГЕРБ, БСП и ДПС пак ще са в парламента, ама те няма да бъдат и гледат да се накрадат колкото се може повече запоследно.

7

д-р Циц

преди 3 години

Важното е мутрите да печелят!!!Долу Г?$Б!!!

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Разбира се, че няма да има спад на цените. Българското мутро-правителство плаща за унищожаване на част от реколтата на лозарите за да не оказват "натиск на пазара"!А казват че основна ценост на капитализма е конкуренцията която задължително води да носки цени и високо качество! Дрън-дрън ярина, мантри предназначени за ***!

5

Анонимен

преди 3 години

Аз не желая от моите данъци да се попълват невзети средства от ДДС на ресторанти, бира и вино!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Баце клекна на мутро кръчмарската мафия, като е цоцал от там сега го държат в шах. А се опъне а са му духнали властта...Сляп да си ще го разбереш, да сваляш ДДС не на хляб и лекарства а на алкохола, това и в любимия див запад го е нямало.

3

Спеца

преди 3 години

Само *** като нашите управници могат да се надяват на спад в цените.Целта е явно да напълнят гушите на фирмите , а те джобовете и чекмеджетата на БМБ!

2

по български

преди 3 години

бизнеса ако няма 300% печалба не се помръдва - няма регулации МАФИЯ