25

Хемус

преди 3 години

Въпреки глупостите от 13 март самолета ми все е във въздуха!Липсата на рускини,ме кара да консумирам претоплени манджи!Вратите ми са отворени за всяка хубава жена,до три часа!Първият е за ала-бала едни и същи истории на психическо-обременена основа!Втория час е за олабване на жилите с бутилка охладено вино!Третия час е за изкарване на мазнинката,душче и кой откъде е!Телефони и уговорки не ща!Свободна личност!

24

Анонимен

преди 3 години

България води световната статистика по изчезване на популацията, въпреки че римляните се плодят като *** (както винаги). Така че, наблюдавайки общия морал и мисълта на сънародниците, вече нищо не ме изненадва. Когато мъж на 40 г. изневери и каже "всеки го прави", значи нещо наистина не е наред. Жалко, но сами си го правим всичко това.

23

Анонимен

преди 3 години

когато ми стане ленивеца

22

баш попонай

преди 3 години

Когато единия от двамата има разстройство!

21

Анонимен

преди 3 години

Сутрин с жената, през деня с някоя колежка, а вечер с любовницата.

20

Наблюдател

преди 3 години

Най-неподходящото време е когато някой е по голяма нужда.

19

Патил

преди 3 години

От гледна точка на жените (съпругите) най-подходящото време за секс е когато искат да ви изманипулират за нещо или да ви създадат илюзия за това, че ви доминирате и сте страхотен любовник и мъж и изобщо сте направили страхотен избор.

18

Анонимен

преди 3 години

Абе с подходящата мацка е по всяко време, да не ми разправят врели-некипели.

17

Анонимен

преди 3 години

13 аз децата ги родих, ама секс има, но мъжа не ми е навит винаги.

16

Еврика!

преди 3 години

Значи вечер след 21.00 ч. е подходящо да се прави кекс,а рано сутринта - секс.

15

Шопо

преди 3 години

Мразя сутрин . Предпочитам вечер след 22,00,но не е лош и следобедния секс.Най-добър обаче е тоя при който ги няма децата.

14

Активист на БСП

преди 3 години

Не знам ,но аз съм влюбен в Деси Дуловската !!! Въпреки,че ми изневерява с момците от НСО...

13

Анонимен

преди 3 години

До Ss завиждам ти благородно и знам,че жените по точно азиатките имат страхотно уважение към мъжа си и подход.Нашите жени не ги коментирам....

12

Михаелооооо,

преди 3 години

Ако двойката не е съпружеска, нито са момче и момиче гаджета, а са само"приятели за секс", както ти си се изразила, тогава те само в отделни случаище се срещат с цел да правят само секс в този период,който ти си нарекла"най-предпочитаното време" - между 21.00 и 24.00 ч. човек е при семейството си,или го използва за социални контакти, или релаксира у дома.Лица, които са само "приятели за секс", се срещат тогава, когато успеят да осигуряттерен за действие. Относно времето не се назлъндисват

11

Анонимен

преди 3 години

Когато БКП - то е на власт вече малко над 75 години. Заченатите в този тягостен период са 75% разтресени от Природата!

10

Личен опит

преди 3 години

Няма по-лошо време от това, да се прибереш от нощна смяна, когато си дремнал 2-3 часа най-много. В 8ч сутринта преждевременната еякулация ти е в кърпа вързана.

9

Анонимен

преди 3 години

С разстройство

8

Женско мнение

преди 3 години

Всяко време е подходящо, когато човек има желание за секс.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега определено НЕ е време за секс, нито пък е време за глуповати полови закачки. Особено пък в такива горещини. Редовният и чест секс влияе зле както физически, така и зле и отрицателно на мисловната дейност. Сексът е предназначен само с една цел - забременяване и раждане на дете/ деца. Въздържанието от секс определено не влияе зле, а напротив, добре - и физически и психически.

6

Анонимен

преди 3 години

Сега определено НЕ е време за секс, горещината, нито пък е време за глуповати полови закачки. Особено пък в такива горещини. Редовният секс влияе зле както физически, така и на мисловната дейност. Сексът е предназначен само с една цел - забременяване и раждане на дете/ деца. Въздържанието от секс определено не влияе зле, а напротив, добре - и физически и психически.