212

Пешо

преди 3 години

И като се събуди ще види по златните брегове цъфнали гербери.И ще иска веднага пак да заспи.

211

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 214. Спи и сладък сън, сънувай : " ЗЛАТНИТЕ БРЕГОВЕ НА КОМУНИЗМА!". Не се събуждай, защото ще останеш разочарован, златното пиленце вече ще е отлетяло! Спи и сладък сън сънувай, спяща ми красавицо !!!

210

СКОРПИОН !

преди 3 години

До И той запознат 226. Е НЯМА, как да се обясни на простотията, че съществува ковид-19. Народа казва: " Вари я, печи я все овча глава си остава! ", с една дума ПРОСТОТИЯ, тя е по- опасна и от ковид-19! *** си е *** ! Нъл тъй 226 !

209

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Мда 223! Стига, шумкарчета сте повтаряли параноичната фраза на " другарката" *** Нинова : " Герб се плашат, герб се страхуват", в нейната глава дрънчат само сърпове и чукове! Всички ли сте толкова грозни от болшевишкана хунта БКП-БСП, че да се плашим от Вас, а имате претенции да управлявате държавата, на народа не му трябват чучуло-плашила и още по-малко разбойници! Хайде стига, че започвате да плашите гаргите! Гаргаджийски плашила, превратаджии, подли лицемери! Точка!!!

208

Анонимен

преди 3 години

Радев е политически труп.

207

Анонимен

преди 3 години

Знайни и незнайни платени цоциолози се тресат сега от страх, защото не знаят каква правдоподобна приказка да измислят!Нямаме нужда от нови партии.Не ни трябва правителство на Радев, той ни е президент.Има съществуващи политически партии за които да гласуваме!Идеята за "нови партии" е криминална, мафиотска!!!

206

Хахаха

преди 3 години

На тоя социолог му хлопа дъската.

205

Факт

преди 3 години

Многострадалните комунистчета са в ступор - Фигуранта им взе половината избиратели и те са вече аутсайдери. Фигурантът не знае (защото е *** военен) , че е обречен за пар.цал в политиката. Но това си е негова селска работа. След новите избори ще сме загубили Родината си - всичката пошлост на България иска да управлява ! Е, очаква ни поредната катастрофа , която ще плащаме ние, дето не сме на протестите !!!Помнете 50 г. комунизъм !!!!!!

204

нинов

преди 3 години

президент радев , наи смешният виц на годината

203

Анонимен

преди 3 години

Протестърите трябва да се отсеятна двете съставки -- тези коитоодобряват диктата на сащ и са щастливив бананова република, и другите,които искат оставката на бойкотов качеството му на национален предател. След това да се преброятелементите. Количеството още неозначава качество.

202

Смях

преди 3 години

Понеже тия медии не са фиаско!Ако не ги издържат мафиотите с нашите пари,тия ще роваят по кофите.Човека търси някакви съветски хеликоптери.После бойко,като му каже,че е лош такова се обижда.

201

Анонимен

преди 3 години

Съединените щати са абсолютнотозло, бойкото е техният прислужникgeneral във властта, който разбраче ако продължава предателскияслугинаж народът ще го прогонис камъни, затова се зае с турскипоток. но абсолютното зло сащ искат абсолютно подчинение --никакъв балкански поток, нито аецБелене, затова от посолството одобряват протестите -- напредкъм майдан. Лaпни-шарани много.

200

Анонимен

преди 3 години

Откъде изкопаха този "ясновидец"?

199

Анонимен

преди 3 години

Пишете и трийте *** , не може да спасите зеленчука , тулупа , мазнинката , лумпенна , мисирката вашият баща и господар , СЛЕДВАЩИЯ УПРАВНИК НА ДЪРЖАВАТА Е ПРЕЗИДЕНТА Радев , най достойния булгарин от времето на Хан Аспарух насам , национален герой , спасител на нацияата.

198

Анонимен

преди 3 години

Маркет линкс са платени жълтурковци на BTV и прогнозите им винаги са с 50% отклонение :)

197

Бъдеща партия

преди 3 години

на настоят Лузър - Фигурант

196

Густо

преди 3 години

Айде гербоболшевиките в затворите!

195

ПАРТИЯ НА РАДЕВ ЛИ!

преди 3 години

Грешите Господа, партия няма да има, той ще бъде арестуван малко преди края на мандата му при настъпилите глобални промени в света.

194

Терасата

преди 3 години

Първия прокурор в историята на България който погна политиците заради измами и корупция а *** *** му искат оставката, не Ви разбирам съвсем честно...😀😀😀

193

Терасата

преди 3 години

Вие добре ли сте бре? Иван Гешев хвана "президента Радев" в измама и Румбата организира протести за да не го пипат повече, на кого вярвате бре ей *** народ. Губете си времето