25

да опростят и

преди 3 години

банковите кредити на безработни в заварено положение - БИЗНЕСА си има ДЪРЖАВА

24

не е честно

преди 3 години

опростете и моя наем за основно жилище, откъде накъде ще се опрощават наеми на не работещи обекти. Както аз съм без работа от 1 април и те не са работили. Опрощавате с нашите данъци без да ни питате

23

Данъци

преди 3 години

Спрете да ми харчите данъците за глупости.Цялата система е пред рухване.Всеки месец плащам по 400 лв данъци и нищо не получавам.Спрете вече.Скоро няма да има и за пенсии защото стимулирате мутри и безделници без нито един ден трудов стаж и 0 стотинки данъци.

22

генчо

преди 3 години

Голяма веселба на СЛЪНЧАКА,който ***,***,както се изразява Бойко Слънцето.Който не отворил-ПЕЧЕЛИ,който работил-ГУБИ!ВИЕ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИЦИ ГРОБАРИ-НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?

21

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Искам и аз , искам и аз....Спасение ми дай ,или поне 1-2 милиона ...идат избор!!!

20

Анонимен

преди 3 години

с нашите данъци които плащаме подпоматат кръчми барове и цялата тая пасмина

19

Анонимен

преди 3 години

Очите ще е най-големият бенефициент.

18

генчо

преди 3 години

Само раците и Бойко Тиквата,КРАДЕЦА,НЯМА ДА ПЛАЩАТ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!Пясъка на гърба си навират и шкафчетата с евро кешират!Старата песен на новия гробарски марш!

17

Анонимен

преди 3 години

Подигравките продължават с надеждата да останат на власт!

16

нури

преди 3 години

Хвала тебе ,нов дедин на Слънчака!Нов министер на сонцето!Ами ние дека не сме и затварали от марта,сега да затварюваме ли?Обрани се та го виж,сонцето у газо ти свети!

15

Анонимен

преди 3 години

Бабите ни, които не са виждали морето от младостта си, много ще се зарадват, че са спонсорирали туристи с 35 евро, платили са наеми на обекти, допринесли са за ваучери за почиващи и т.н. За награда - 50лв за 3 месеца. Халал да са им!

14

Анонимен

преди 3 години

Социална политика!

13

Анонимен

преди 3 години

В случая да се оправят в съда, ако хазяин и наемател не могат да се разберат стига хората са им плащали за схемите.

12

Ххахахахах

преди 3 години

Преди работех в един НОН-СТОП на Слънчака, който плащаше наем на мутри. А наема се ПРЕДПЛАЩАШЕ за сезон :O

11

Анонимен

преди 3 години

На мен като един турист макар и на местна почва никой няма да ми даде 35 евро да отида до морето със самолет примерно... ама за чужденците може. Обиколил съм доста държави в Европа като турист и никога никой не ми е свалял от цената за билета само защото съм решил да отида някъде на собствени разноски. Сега спонсорираме едни хора да дойдат за да може други хора да получат едни пари от тях, а сметката ще я платят всички в държавата. А тия с хотелите на мен някога ще ми платят ли поне една дъвка?

10

Анонимен

преди 3 години

Най-справедливо е който не е отварял и не е ползвал обекта си да не плаща наем.

9

Анонимен

преди 3 години

А аз когато не работя, никой не ми опрощава ни заеми, ни наеми, нито ми дават безплатно в магазина. Разбираме, че тази година ще им е по-трудно ама в много от миналите им беше повече от добре... Тогава някой да пусна чадъри без пари или плати 2 остани 3 дни някакви такива промоции...Отделно как така имаш бизнес, който при малко разклащане на пазара отива към фалит - значи някой или не разбира от бизнес или не си е взел правилните хора вместо него. И сега с пари на бюджета да ги спасяваме?

8

Възмутен

преди 3 години

Ей мутри!На зима ще си ядете лн та!На народа му писна да превива гръб и да бачка за някакви си 750 лева,да плаща данъци а вие да раздавате парите му на всякакви тарикати!Махайте се изедници!

7

Анонимен

преди 3 години

Егати опрощаването държавата ще плаща на наемодателя. Опрощаване го разбирам наемодателя да опрости наемите и да пие една студена вода в случая това ще бъдат данъкоплатците.

6

Анонимен

преди 3 години

Значи пак ние данъкоплатците през Бюджета ще плащаме мафиотските схеми на ГРОБ и обръчите им от фирми.ОСТАВКА, МРЪСНИ МУТРИ !