30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДобавям: Верните на ГЕРБ спецполицаи пребиха жестоко младите хора, а ББ и С.Цацаров си назначиха милиционерски възпитаник за гл.прокурор. ББ напълни за 11 г. КС с гербери и ерзац-патриоти.

29

Анонимен

преди 3 години

Тези от ВиК непрекъснато "забравят", че последните 20% от водата са практически негодни за пиене, смес от най-мръсната вода и тиня и затова трябва още при достигане на 30% от водата да се спре източването й за земеделски земи и промишлеността. В крайна сметка поне здравето на хората все още им остана.

28

Анонимен

преди 3 години

Няма да се плашите,дебелият Шлангаджия ще опъне маркуча от Искър'о и те така!!!

27

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ отровиха реките и морето и източиха всички язовири в България.

26

Анонимен

преди 3 години

Алилуя! Не знаех, че граждански протест може да напълни язовир по време на суша:-((

25

бахуро

преди 3 години

И тук ли пълна герберастия...

24

Анонимен

преди 3 години

До Курумбашев - ВЕЦНе ме интересува на кого е ВЕЦ-а, но МОСВ, РИОСВ, Бас. дирекция, прокуратура къде спят!?

23

Анонимен

преди 3 години

Кой изсече горите?

22

Анонимен

преди 3 години

Ами те всички ВЕЦ - ове са на социалисти - комунисти. Срещу кого протестирате сега?

21

Да

преди 3 години

Пламенчо притока е колкото толкова. Да не се окаже, че разхода е голям. Отвори математиката за 4 клас и реши някоя задача за басейна и тръбите. Дано разбереш причината.

20

Наблюдател

преди 3 години

Появи ли се някаде криза и веднага изплува името на някоя "не мутра" от БСП. Като пиявици са! И абсолютни ***!

19

Курумбашев - ВЕЦ

преди 3 години

На този язовир ВЕЦ-а е на Курумбашев и той си пълни джоба като източва водата на хората. Не е виновно правителството, а червената шайка около ***.

18

да,да ама не

преди 3 години

До КонстатацияВероятно има корупция, може и при Ревизоро!Частните ВЕЦ-ове продават тока си на енергийната система, т.е. на енергийния системен оператор! Не им плащат за тока - няма източена през ВЕЦа вода!За затвора са тези от ЕСО дето ги оставят да работят!На язовир"Жребчево" има ВЕЦ и не е голям като ел.мощност, но сигурно харчи много вода!

17

Анонимен

преди 3 години

Точно преди не повече от половин година, четох статия, че се подготвят множество водни кризи из градовете и по-малките населени места, за да могат да направят някаква голяма сделка и да продават водните дружества Това пак е работа на тулупа и неговите хора и ето, че след по-малко от половин година стартираха водните проблеми. Направо не е за вярване, каква е мафията в БГ.

16

анонимен

преди 3 години

Дали са помислили, че оставят половин Тракия без питейна вода! Водонапорните кули, които се виждат до всяко село и градче на изток от Стара Загора получават вода по тръби от язовир "Жребчево"? Водата на този язовир не е само за ВЕЦ-ове и напояване!Умишлено или не са организирали Перник-2!

15

Зозо

преди 3 години

Като нямате вода, тийте демокрацияБ.Б.

14

Констатация

преди 3 години

Не сложно да се разбере: При безводие корумпирани чиновници пускат вода на частните ВЕЦ-ове, за да не спрат. Сега и те ще спрат, и вода за пиене няма да има. Ревизоро ли ще вкарат в ареста?

13

Анонимен

преди 3 години

Като виждате колко добре управляват здравеопазването - вие си преценяйте колко са добре в енергетиката : ))) Да не забравите пак да гласувате за Боцко. Следващия мандат - без вода, без ток и с данък въздух за дишане. В дyпapитe с двеста и лекичко си се върти вътре, хахаха.

12

Анонимен

преди 3 години

Там имало някакъв ВЕЦ на Курумбашев.

11

аа

преди 3 години

Спиране на стотиците частни ВЕЦ-ове по българските язовири. Ей - от една от най-богатите държави на водни ресурси в Европа, ще ни докарате да умрем от жажда, гадни печалбари. Мутри вън.