132

Алекс

преди 3 години

На тоя нещо взе да му липсва медийната слава и пак ходи да се обажда като черна станция, пък дано някъде го излъчат.Вместо да хване да свърши някаква работа! Тестовете по света са безплатни, а тук хората плащат луди пари на частни лаборатории и пак не могат да се доредят. Товя оправете, вместо да говорите глупости!

131

НЕКОЙ

преди 3 години

КунчЯв, искам да се бия с тебе. Ако ти победиш, има корона вирус. Ако аз победя, няма корона вирус. Съгласен ли си ?!

130

Асан

преди 3 години

До С.Василеваеш па таа. Куту нема паре и шъ съ злекуваш с ракиъ. Млогу помага! Ако сакаш моъ и да не едеш. Демек диетъ. И тва помагало на нешту си там.Аде оди да са лекувъш. Азе съ ваксинирах вече.

129

Анонимен

преди 3 години

Върнете пътеката на 800 лева и ще намалеят рязко.

128

С.Василева

преди 3 години

Искам да попитам какво общо имат наше лаборатории с искането на чуждите държави за влизането ни в тях с отр.корона. Какво общо имат. Това е условие на чуждите правителства. Като не искате да плащате стойте си тук. Баба ти все в Гърция е ходила. И без това не са заритали за нас. И понеже непрекъснато само плюете и обиждате пожелавам ви лично да се убедите в наличието на корона и дано да са останали здрави лекари и сестри да ви лекуват и да оздравеете.п

127

С.Василева

преди 3 години

Боже каква простотия. Може би трябва да стане като в Италия или САЩ за да зацепите с тъпите си глави че корона има к е много опасен. Може би всички *** тука трябва лично да се разболеят или техни близки за да се осъзнаят. И на неграмотници те с мнение искам да питам,имате ли представа колко струва лечението на корона в болница. А имате ли понятие какво струва болен който е на апарат дни наред. Не 1200 а 5 пъти повече трябва да се дава.

126

Асан

преди 3 години

Язе и мангърчету не мислиме баш така. Ниа ви казваме дека вирусе нема!И нема да си миъме ръцете и краката. Нема и да съ къпеме по-честу от 1 годинъ.И шъ видите дека шъ ви надживееме. Айшету носи фириже. Оти требва друга маскъ. Я сички да тургате фирижета и нема да ви фане ништу. Алах нема да даде.Айшету и тя куту вазе кълне вирусу и нема кфо да ни фане после.И викате дека сте умни Само Мангърчету, онаа дофторица от БКПту и ората дека сакаме БКП-ту сме умни. Другите са шашови.

125

Анонимен

преди 3 години

Когато хвърли топа,някой депутат министър,или милионерче ,тогава ще повярваме Кунчев

124

man

преди 3 години

Какво да пия за да векувам? Много ми е важно да остана жив.

123

клъстера

преди 3 години

Ти си само един бай туй:) ха сега нека ВИ

122

Анонимен

преди 3 години

Имаше едни ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена....ЛИПСВАТ МИ!Да не са карантинирани?......................Едва ли. По-скоро да са прибрани за специализирано лечение.

121

Анонимен

преди 3 години

"Ако беше само до бройката на леглата, бихме могли да си седим болни и по къщите. Кой ще се грижи за 40 000 болни, при положение, че самите лекари и сестри са болни? С коя апаратура и лекарства ще се грижат за тях? "-'-'-'-'-'Ами къде са ни лекарите и сестрите? Прогонени в чужбина, сигурно от "хубав" живот и "достойни" условия на работа. Къде са апаратурата и лекарствата? Потънали в бездънната яма на корупцията и некадърността в здраеопазването.Нали в системата се наливат милиарди. Къде са?!

120

Анонимен

преди 3 години

А вярно ли е, че в болниците лежат и безсимптомни?

119

Лондон

преди 3 години

Абе Кунчев,как спиш спокойно бе човек?! Не сънуваш ли всичките хора на които им опрасти бизнеса и обърка животите само и само да се харесаш на тиквата бе? Спри се бе човек,не си слагай повече грехове на душата,че идва видовден и един ден ще плащаш за всички простотии,които сътвори!

118

До БХК

преди 3 години

Ако беше само до бройката на леглата, бихме могли да си седим болни и по къщите. Кой ще се грижи за 40 000 болни, при положение, че самите лекари и сестри са болни? С коя апаратура и лекарства ще се грижат за тях? НЕ е трудно да се мисли малко под повърхността, но явно е по-лесно да се правим на всезнайковци и математици с прости уравнения.

117

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да избяга от Страшния съд, но тоя ще е един от първите там.

116

ahhahahah

преди 3 години

Целия щаб сте едни некомпетентни мишки без достойнство.Значи вие пуснахте хората да ходят където си искат, нарочно сте дали указания на РЗИ да няма никакви проверки за да пазите "ристорантити" и после ревете, че нямало места.Не ходя по протести ама тоя Кунчев и другия *** задължително оставки.Неможе да ми говориш по телевизията да се пазя и след 30мин да седнеш на Хепи в Бургас между 200 човека.Смешници

115

Анонимен

преди 3 години

Извинете но кога ще имаме Ковид 20 ? - на Ковид 19 вече му мина модата и при него сложихме маски.А при Ковид 20 ще носим ли каски ?

114

БХК

преди 3 години

Айде сега пак да кажеш как тъй ще се затрудни. В страната вие самите казахте , че имало 40 000 легла, затваряхте до преди няколко месеца болници, че имало твърде много. Сега при 1000!!!!!!! хоспитализирани щяла да прегрее системата. Нали точно вие казахте че са 4000 специалните легла, 1200 или 1400 интензивни с аспиратори легла. От които реално 40 са заети. Как така при 1000 ще затрудним ужасно системата? Всеки ден нова лъжа,за да вземете едни пари.А нас дето ни спряхте да работи щото ни затвори

113

Анонимен

преди 3 години

До анонимен16-18 години са живели защото постоянни войни с турците и гърците.