10

Анонимен

преди 3 години

И хората с болести са хора и има талант и умения. Не може всички да са перфектни. Специално за тази обаче в предаването на Тайра, всички споделиха, че имала ужасен характер.

9

До Питър

преди 3 години

Защо се мъчиш с ,,изостаналата" България, ами не си гледаш гейовете, арабите и африканците в собствената държава?

8

До Зайчето Питър

преди 3 години

Хайде да не сравняваш тази "моделка" с тези хора. Освен това българите са едни от най-състрадателните хора. Българинът винаги е готов да подаде ръка на най-нуждаещите се! Колко кампании от български граждани за български граждани има, а? Това, че държавата е скапана, не означава, че нормалният българин е такъв, какъвто го изкарваш. Тъй че си яж моркова и тихо с либералните си брътвежи, срам за дедите си такъв!

7

Питър

преди 3 години

Мда, българинът пак да се изтропа. Затова у нас хората с увреждания (сакатите) се крият вкъщи, а понякога дори близките им ги е срам / гнус / страх да ги гледат. Затова на нас ни се струва, че българската планета е по-хубава от планетата на другите. Да, ама не. Заметеното под килима може да не се вижда, но смърди... Затова у нас няма дори свестни рампи за хората с инвалидни колички, да не говорим за други елементарни условия. Бая хора искат тия, различните, просто да са мъртви, наци-комунисти

6

И.Б.

преди 3 години

Изглежда ужасно.

5

Щерю

преди 3 години

Не мога да отрека, че има модни експерименти, които никак не са удачни. Но, на който си му харесват - да си ги харесва...

4

Анонимен

преди 3 години

Медиите не се спряха да налагат дегенеративни тенденции сред обществото. Ако не са дежурните статии за ЛГБТИ, ще е нещо такова.

3

До 2

преди 3 години

Защото е политкоректна, ест

2

do 1

преди 3 години

Защо не е лилава?

1

Анонимен

преди 3 години

Я, кравичката "Милка"!