52

Апокалипсис Сега!

преди 3 години

Апокалипсис ще има и ако Тръмпон остане на власт.Тогава веднага след потвърждаване на оставането му на трона на САЩ ще изпрати армията да ги смаже тия тъмнокафяви , та чак църни протестъри... докато той тихичко, по навик се гуши в бункера под Белия дом.Китай ще бъде тотално изолиран.С Ким севернокорейски ще станат още по големи приятели. Ще свие сърмите на Байдънчо. Ще изпълни обещанието си да вкара Русия в Г7 и я направи Г8. Ще добави още стотина милиона към банковата си сметка.

51

Анонимен

преди 3 години

Ха ха!Оранжевият започна с партенките!Сламеният човек

50

777-777-7777

преди 3 години

До АнонименЧерните в САЩ са 6 процента от населениетор, но се подбутват от демократите.Защо искате да ми изстривате коментара. Комунистически вестник

49

Анонимен

преди 3 години

Дано педофила байдън да спечеили и САЩ да се разпаднат.

48

anon

преди 3 години

Само вижте популярното видео в Ютюб как чичо ви Байдън обарва момиченца на церемония. Този човек не се спира! Някакъв агент на тайните им служби даже щял да го пребие защото пипал приятелката му.

47

Да, ще има бум-бум

преди 3 години

То и сега започна, а ако победят демонократите, много майки ще плачат у Америчко. Както е станало в събота в град Остин. Ако се вярва на медиите, напет "протестър" - обърнете внимание - с оръжие в ръка тръгнал към кола, която нагло доближила тълпата "активисти" и насочил пушкалото си към шофьора. За което бил тутакси застрелян. Сценка за пример и назидание. Още колко ще ги има... На втора Гражданска война намирисва.

46

Анонимен

преди 3 години

belite v USA sa malcinstvo otvsqkyde loschi dni idvat za tqx pomnete

45

Анонимен

преди 3 години

Прсв е! Левите *** са бич за всяко общество. Едвам се отървахме от тях. Още им берем гайлето на марксистко ленинската априлска линия.

44

:)

преди 3 години

И тоя е комик като Тулупа - психопат, който мисли, че света се върти около него. След 10-20 години ще е пукнал и хората ще си спомнят, че е направил само поразии и далавери.

43

Анонимен

преди 3 години

Eiiiiiiiiiiiiiiii, toia da ne 4ue ne6to ot na6ia i vednaga kopira.....

42

Анонимен

преди 3 години

Да се свършва по-бързо. Светът ще е по-хубав без тая скапана държава, изтребила директно и индиректно милиони хора по целия свят, включително и свои собствени граждани, за да угоди на мегаломанските си цели. Всичките тия са болни мозъци, и очевидно стават все по-болни.

41

Анонимен

преди 3 години

никой бял не гласува за демократите, гласовете им идват от латиноси, черни, нелегални, от белите са разни митуутки и "различни", затова всичко което внесем в хазната отива по разни програми за тия групи, а те се отблагодаряват с гласуване и ги докарават на власт. така едни търтеи са измислили схема как да стоят вечно на власт благодарение на други търтеи, същото е в БГ.

40

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп е добър президент,не прави войни по света като предишните президенти на САЩ.Дано пак да спечели!

39

До ШибиРиби

преди 3 години

Ми щото оная Лори Лайтфут излезе да се бори срещу полицията дето иска да спре стрелбите по улциите. Оная дивата в Сиатъл от общинския съвет излезе да води протестиращите по домовете на другите от общинския съвет ама само тия дето не харесва. "Мирните" протестиращи застреляха 19 деца, 3 годишно момиче в Чикаго, 5 годишно момче в Миниаполис. Джери Надлър вчера каза, че тва било МИТ ВИДИШ ЛИ! Демократите са цъ*вулите и само демократичните градове горят вече 2 месеца. Ела в Хюстън да видиш дали гори

38

Анонимен

преди 3 години

Грешиш,американЦите са му фенове.Българите са фенове на яденето и пиенето.

37

Анонимен

преди 3 години

След Тръмпи и Бо.Джо нашия Бокич ми изглежда ерудит, Ентелект. Явно светът върви към тотална криза като издига на такива позиции тотални Едиoти и прости наглеци, марионетки с дебилни, личностни характеристики. И Тръмп и Байдън не стават, но се издигат за да оберат задаващия се кризисен негатив. Пари нема, действайте е бъдещето на САЩ, печатницата се е пооляла и скоро бунтовни вълни ще се надигнат срещу, който е на власт, а това ще е слаб, комплексар

36

Анонимен

преди 3 години

комнизма е чудесен - избиваш опозицията и всички са щастливи.

35

Анонимен

преди 3 години

Костов ни подведе,демокрацията е нещо лошо.Демокрацията е вид анархия водеща до олигархии.

34

I

преди 3 години

Все едно пост на Христо Стоичков, не на Президент на САЩ....

33

Анонимен

преди 3 години

Републиканството е болест. Бог да ги прости болните.