54

Скептик

преди 3 години

Очаквам след тях към фалит да тръгнат хотелите като недоразумението небостъргач между Китен и Приморско в едно със собствениците и да привлекат банкера си, като всички завършат бизнес авантюрата без пукната пара в централния софийски затвор. Може и по-близо до Морето - Старозагорския, Сливенския. Все пак там се появяват гларуси от време навреме.

53

Щерю

преди 3 години

Милионерите с по няколко хотели и те искат държавата да им дава пари и то много...

52

Анонимен

преди 3 години

Да се оплачат на Пинокио и Бабикян.

51

А , ЗАСТРАХОВКИТЕ ИМ

преди 3 години

КВИ СА ТИЯ ЧАСТНИЦИ....КОИТА ВИСЯТ , КАТО СОПОЛИ НА ВРАТА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ,БЕ... И ПРОСЯТ ПАРИ ...ХА,ХА,ХАААААКОЙТО НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ФИРМАТА СИ ...ДА Я ПРЕДЛОЖИ НА ТЪРГ!НЯМА ВЕЧНИ БИЗНЕСИ!!!!ОЦЕЛЯВА ---КОЙТО МОЖЕ И ИМА ЗАСТРАХОВКИ И ФОНДОВЕ!

50

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТИЯ "ОПЕРАТОРИ"...ЗАЩО НЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ ЗА "НУЛЕВИ ГОДИНИ" , КАТО ТАЗИ??!ЗАЩО НИЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ , ТРЯБВА ДА ИМ ПОКРИВАМЕ ЩЕТИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ УМИШЛЕНИ ПРЕРАЗХОДИ И ЗАГУБИ??!!!НАЛИ УЖ СА ЧАСТНИЦИ??!!!ЩОМ ДАВАТ НА ТЯХ...ТРЯБВА ДА ДАВАТ И НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

49

офф

преди 3 години

Тия пак ще искат държавни пари, за да си свиркат и да си щракат с пръсти. Миналата година имаха "рекореден" туристически сезон. Що не заделиха част от парите за черни дни ами всичките си купиха мерцедеси и аудита и сега ходят да реват да им се дават пари от данъкоплатците. Частен бизнес са, ако не могат да го държат да го продават и да ходят да метат улиците, що данъкоплатеца трябва да им плаща сметките. Никой не ги е затварял в туристическия сезон да спрат да лъжат!

48

Анонимен

преди 3 години

демек ще чакат Боко да им налее държавни пари... И ще го направи, ще видите. Открай време е така - щом види 200-300 човека да правят протести, Тиквата бърза да им угоди. Ще им даде и на тия, за да не реват.

47

Анонимен

преди 3 години

Отровно трио ще им помогне с един г.е.й парад

46

Анонимен

преди 3 години

Само балъци ползват тур оператори.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе какви са тия туроператори като нямат никакъв капитал? Нямат ли си мазнинка?!Всичко ли са изяли? А бели пари за черни дни ?!

44

Анонимен

преди 3 години

Защо не направят крачка напред.

43

Анонимен

преди 3 години

Полицаите този месец не са искали увеличение на заплатите за обувки чорапи и ***. Чакаме ги на протеста!

42

Генади

преди 3 години

Сега Мая Манолова като вземе властта и се издъни,тръгнем ли на протест ще замяза на лелята от снимката.Да *** извинява лелята.

41

Анонимен

преди 3 години

Криза е. Държавата е ДЛЪЖНА да помага първо в сферите, от които е налице доказана и реална нужда за всички: здравеопазване, хранителна, обувна и текстилна промишленост, образование. Без всичко друго може, най-вече без 240 хрантутника и останалото ***, но без това - не.

40

Анонимен

преди 3 години

Тези пък намерили на кой да чакат да ги оправи. Все едно да търсят регента на 8ми септември 1944г.

39

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да искат среща с премиера, а с кандидат почиващите. Той няма да ги доведе насила. Нека убедят хората, че е безопасно и изгодно да почиват при тях - а как и с какви средства хотелиерите да решат!

38

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално да не фалират. При такава криза спираща хората да пътуват - кой да фалира - санитарите в болниците ли ?

37

Анонимен

преди 3 години

Хахах да ФАЛИРАТ щом ШЕФОВЕТЕ са "НАШИ ОРА" и се боядисват спрямо управляващата ПАРТИЯ!Ех АКО беше ИСТИНСКА демокрация, АКО беха деморатични "ШЕФОВЕТЕ". Ама НЪЦКИ КОМУНИЗЪМ ТА КОМУНИЗЪМ- цар Тикава-Слънцето "СПАСЕТЕ НИ"!НАГЛИ СТЕ ВЕЧЕ

36

Анонимен

преди 3 години

Тия кърлежи нямат място на пазара па камоли да реват за помощи,овощните градини и нивите с картофи ви зоват!

35

The Ghost

преди 3 години

Щом никой не полза услугите на туроператорите, значи пазара няма нужда от тях. Просто е: търсене и предлагане.