47

ПР агент 007

преди 3 години

Тръмп НЯМА да бъде преизбран . Тролчетата от сега да добавят леко съмнение в "подкрепата" си която в последствие да прерастне в открито разочарование а след изборите и в гняв и обиди към некаддърника Тръмп водил Америка към дъното . Всеки *** ще получи индивидуални указания . Най- некадърните *** последни ще научат какво се изисква от тях да не прецакат нещо .....

46

777-777-7777

преди 3 години

Води дайчовото хоро.

45

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/43Напълно съм съгласен с теб.Класически пример за либерал е психопатът ги ферхофстад, нетъпящ друго мнение... или лъжецът рюте, забранил референдумите, като пречещи на демокрацията.

44

политиконтин

преди 3 години

Абе тя и Килъри му водеше па какво стана ?

43

Анонимен

преди 3 години

Не беее, Байдън води с 99 към 1. Минимум!! Ако питате антифа даже 1000 процента води. :-) Тя и бабичката водеше на предишните избори. Медиите са все същите, соц. агенции са все същите. Все настъпват мотиката. Добре, че хората ги знаят отдавна и не имсе връзват на глупостите.

42

Анонимен

преди 3 години

Последни напълни на терористичната и престъпна неолиберална демократична ***. Много скоро ще са там, където им е мястото - в канала. За може останалия свят да си отдъхне от смъртоносните им интервенции.

41

Анонимен

преди 3 години

В нета има клипчета как Байдън опипва деца на фото сесия. Шокиращи са.

40

Само питам

преди 3 години

И още нещо което се явява като продължение на коментара ми...Дали избрания с доказана руска помощ Тръмп днес е така яростно защитаван тук от руски *** одобряващи избора на господаря си Путин за Президент на САЩ?За разлика от Байдън на който Путин никога не е помагал и подкрепял .

39

Само питам

преди 3 години

А какво казва Вова Путин ? Безспорен и доказан от няколко разследващи комисии на американския сенат , че с поръчана от него хакерска атака Доналд Тръмп е спечелил предишните избори за Президент на САЩ. Той дали ще се намесва пак или този път ще са китайските хакери за чиято помощ Тръмп помоли Китай на последната си среща с Китайския президент. Което бе потвърдено от ЦРУ.Интересни избори се задават...

38

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Либерална демокрация"В интерес на истината думата "либерален" е точно толкова абсурдна в контекста на евроатлантизма колкото и думата демократичен в името на Северна Корея КНДР. Какво либерално има в едно общество където се късат от ограничения в името на политическата коректност и където е бъкано с регулации и държавни рамена за компаниите които имат силни лобита.

37

Анонимен

преди 3 години

Да , ще спечели колкото спечели и Килъри. На самите избори Тръмп поведе още в самото начало , а те до последно лъгаха че води Килъри.

36

Христо Христов

преди 3 години

До Медийни манипулацииЛиберална демокрация.Както казва либералдемократът и премиер на холандия рюте, "да лъжеш в политиката не е грях".

35

Медийни манипулации

преди 3 години

Ако хората публикуващи статията бяха професионалисти, щеше да е коректно да съпоставят това проучване заедно с информация за това как са изглеждали проучванията на CBS News и на YouGov на изборите 2016-та година. CBS News 2-6.11.2016 победа за Хилари Клинтън с 47% срещу 43%YouGov 4-7.11.2016 победа за Хилари Клинтън с 49% срещу 45%CBS News 12-16.10.2016 победа за Хилари Клинтън с 51% срещу 40%Що за демокрация сме след като не държим сметка на лъжците и ги оставяме да лъжат отново?

34

КрумСтрашни

преди 3 години

Кво да ги гледаме тях,че то нашите кандидати са - бивш милиционер , бивш военен , бивш шут ( шоумен),някви турци и ***...

33

Анонимен

преди 3 години

Ако се вярва на пресата в Европа, Русия и САЩ никой да не чака добро от него, особено поради скривания му паркинсон.Проблемите на САЩ ще станат огромни след Тръмп или Байдън, защото след тях идва друго поколение с друго мислене. САЩ ги очаква залез и разпадане. У нас не се пише, но щата Калифорния откри свое представителство в Европа. В пресата на САЩ , особено в последните месеци, има много статии за техния залез и разпадане, но у нас не се препечатва нищо и дори не се коментира темата.

32

Анонимен

преди 3 години

Това като на алфа ресърч ,че бойко има одобрение 60%

31

Анонимен

преди 3 години

Очевидно "статията" е писана от мисирка, която представа си няма за избирателната система в САЩ. То не че и трябва де. На миналите избори Хилари и маше къде 300 000 гласа повече от Тръмп и въпреки това категорично ги загуби.

30

Анонимен

преди 3 години

Когато чуя това име, веднага се завърта като грамофонна плоча "затвор, затвор"...

29

Американ

преди 3 години

Според "проучване" на New York Times, стожер на либерастията в Америка...

28

Сега

преди 3 години

Остава и да спечели тоз педьо, по-лицемерен не бях виждал !