16

Здравопат+

преди 3 години

Ковид-19: всичко е въпрос на дисциплина (дресировка). Жълтите послушно си носят маски не само сега, но и през всеки грипен сезон. Гледал съм ги по международните летища и съм се чудел. А на западните свободолюбиви демократи (включая БГ) как тъй ще им кажеш ти кое-що............

15

Гост+

преди 3 години

Загрижили се атлантическите анализатори.....Всъщност, за сега бедствие и разнебитена здравна система видяхме отвъд Атлантика, където хората продължават да *** като мухи. Другаде, поне за сега, не извозват трупопве с хладилни камиони. Нал'тъй Демагози!

14

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПомня как Рейгън "не им даде" да се обединят, заявявайки пред 200 000 души на площада в Западен Берлин:"ТАЗИ СТЕНА ТРЯБВА ДА ПАДНЕ!"Помним, помним, другарю Хрiьстав..

13

Христо Христов

преди 3 години

В южна корея намалиха работната седмица на 52 часа преди 2 години...

12

Анонимен

преди 3 години

Който ми твърди, че това нещо в С.Корея е под влияние на комунизма, ще му кажа, че С.Корея никога не е практикувала този вид обществен строй, който бе в СССР, България или Източна Германия. Те даже си имат име за това.А в Ю.Корея е също ужас - мога да ви дам линкове как полицията там направо смазва демонстрации, Оскар тази година взе южнокорейски филм за семейство живеещо в катакомба под земята с мечти за нормален живот.В Ю.Корея хората се състезават с роботите на работа и живеят в стрес.

11

Тръба

преди 3 години

Разнебитената здравна система на СК се справя милион пъти по-добре от тази на САЩ и Европа. В буквален смисъл. Освен това СК е точно в епицентъра на Ковито и не е затваряла границата си с Китай.

10

Анонимен

преди 3 години

Да живей другаря Ким Чен УнДа живей другаря Владимир Путинараааааа слава на социализма

9

Анонимен

преди 3 години

НАТО има повече генерали от Ким, НАТО са най-големите комунисти и са в мозъчна смърт. Ким подарява на генералите си постолети, НАТО-вските генерали им даряват чек със който да ходят да си платят кредитите.

8

ами

преди 3 години

Виждате ли на снимката идиотизма на социализма

7

Христо Христов

преди 3 години

До МНЕНИЕАма янките не дават... както навремето не дадоха на германия да се обедини.

6

ха ха

преди 3 години

Българина няма пари за хляб, но избира да се зароби със заем за смартфон галакси. Добър избор.

5

свинска пържола

преди 3 години

България не може и пирон да произведе, а българските пенсионери ровят в кофите за огризки от храна.

4

купичката с ориз

преди 3 години

Наскоро разработените ракети от Северна Корея (KN-23, KN-24 и KN-25) са способни да преодоляват най-модерните системи за противоракетна отбрана. КНДР постигна значителен успех в разработването на балистични ракети, които могат да пробият наземните противоракетни системи THAAD, нанасяйки удари от позиции в морето или от мобилна наземна установка, извън полезрението на радарите. Ракетите летят по нетипични полетни траектории, за да заблудят системите за противоракетна отбрана.

3

Анонимен

преди 3 години

DAEWOO HYUNDAI LG SAMSUNG от едната страна...А от другата:купичка ориза, партийна шапка и вехта рубашкаТИ ИЗБИРАШ!

2

Тео

преди 3 години

Сега тази новина за примирие отпреди 67 години ли е или за корона вируса в Северна Корея? Аз просто си питам. А отделно се оказва, че тоталитарните режими се справят значително по-добре с подобни заплахи от запада.

1

МНЕНИЕ

преди 3 години

И двете Корей не са Читави .Язък за САЩ и СССР що Пари Потрошиха Там .Трябва да го оставят сами да си разделят Бащиното Имане .Като Албания , Косово и Северна Македония са .