9

И най-важно:

преди 3 години

Дитер Рамс има свойте десет закона на дизайна и те са върха! Супер са! Обаче: Нулевия закон на дизайна е този, който съвременните дизайнери забравят: Закон 0 - Не можеш да решиш проблем със същия начин на мислене, който го е създал! Срещу десетте закона допиши винаги да се проверява посредством нулевия закон!

8

И като знаеш:

преди 3 години

Че е направено от човек с някаква функция да знаеш, че може и да се разруши от човек! Както и стана де!Едва ли има човек дето да познава основите на дизайна по-добре от мен, ама пробвай се!В смисъл, влизаме в една епоха на свят разкъсван от стихий и недостиг и пилеене на ресурси!Старите дизайни си отиват, а кой болен кой не, кой богат, кой беден го решава нещо друго!

7

Определение:

преди 3 години

Дизайн - проектиране и създаване на обект или система с намерение за функция!Продукти на антропоморфен дизайн са включително и християнството и исляма и Сакскобургите! Обаче не и скандинавския пантеон! Отговорът е много особен защо не са!

6

Анонимен

преди 3 години

Тия под мен са болни!

5

Принципно:

преди 3 години

Казах един литър вода, ама не казах каква точно, а начина за нейното бързо и енергийно ефективно производство е свързан с електростатиката!

4

Подсказка:

преди 3 години

Студеноядрения реактор моменти да може да работи в условия на магнитна левитация! Физическа, а не зависима от електрическа мрежа! Глей бе преподавам дизайн от 14 години на хора дето не искат да го учат, щото бил от нечестивия! Не е! Ама тия пилешки мозъци така им изнася!

3

тоо

преди 3 години

тоо па с литър вода ше оправи нуждите на светъ хехехе ...да се чудиш на *** де водят войни за петрол хахаха , една бутилка вода оправя всичко ...ае да ти кажа аз ко съм препил предната вечер и е жега литър вода пак не ми помагат незнам как ше стигне за цел свет енергийно и всякък хехе опитай с литър мозък може и да потръгне хохохо!

2

Еми сега:

преди 3 години

Един литър вода съдържа в себе си толкова енергия, че да захрани енергийните нужди на човешката цивилизация за една година! Айнщайн го казва не аз! Таааа като решиш да триеш друг път да знаеш, че електростатиката е подарък от Тор! Друг е въпроса що още палите кюмбета и горите нефт? Сега проблемите са големи! И всички те са свързани с едно нещо - ЕНЕРГИЯ!

1

Отговора на защо:

преди 3 години

Отговора на защо е съставен от три части: а) Гравитация - излиза, че гравитационните вълни се намесват в електростатичния процес правещ го неконтролируем!б) Ако това реакторче го пуснеш в нулева гравитация ще работи ли???? Отговор: Дааааа!в) Третото, което пречи на студена ядрена реакция и квантово ускорение се нарича Сакскобурготи, Християнство и Ислям! И стигаме до въпроса КАК? Отговорът е някъде преди 60 милиона години създаден! И защо? Гледаш ли колко планети има горе в златната среда?