10

Чухте ли един

преди 3 години

Вирусолог май беше Чорбанов. Та той каза че само при имтимнен контакт става заразяване. Тия деца как са се зараза-ли бе чорбанин?????

9

Анонимен

преди 3 години

тулупа клекна пред чалгари и кръчмари и настана тотално заразяване....да се маха че не се трае.....геноцид над населението оставено на произвола, че и да се тестваш ти искат 120 кинта, къде ги правят тез безплатни тестове. Само за депутсти май.

8

Чета те зузи

преди 3 години

Между другото, всеки бг граждани може да заведе дело в Страсбург срещу мерките (липсата). компенсации в евро (за домашното шкафче) имайте го предвид

7

И децата ли??

преди 3 години

Отрано ги водите на чалга, срам!!!

6

Зузан Мерков

преди 3 години

Какви мерки си взела Зузи?

5

Зузи

преди 3 години

Умният човек вижда опасността, първоначално изпитва страх, после трезво преценява нещата, взима мерки и продължава напред. Глупавият изобщо не усеща опасността, не взима никакви мерки и след това страда. Страхът е нещо нормално и присъщо за човека, необходимост за последващи адекватни действия. Само безумецът не се страхува!

4

до 3

преди 3 години

Страхуваш ли се Зузинка?

3

Зузи

преди 3 години

За 1 месец ще стане мазало из цялата страна! А дано си вземат поука тиквите в МОН, ама надали. Ако не осигурят алтернативно електронно обучение за желаещите, аз няма да си пусна децата присъствено в училище. Конституцията защитава здравето и живота на всеки и ако не я спазят, ще бъдат дадени под съд!

2

до 1

преди 3 години

Какво ще е?

1

Анонимен

преди 3 години

Сега си представете след 15 септември какво ще е в училищата!