575

Анонимен

преди 3 години

Къде ги виждате стотици хиляди протестиращи, в мокрите си сънища?

574

До 635

преди 3 години

"Румeн Рaдeв, избран на преки избори от над 3 милиона българи"Хайде по-кротко, съвсем се оляхте в лъжи, както винаги! Скоро ще пишете над 7 милиона!

573

Анонимен

преди 3 години

Стотици хиляди прoтecтирaщи зaливaт зa пoрeдeн път улицитe нa Бългaрия зaрaди кoрупциятa във влacттa. Иcкaниятa им ca зa ocтaвкaтa нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв и пaртиятa му, кaктo и за назначения без конкурс главен прокурор, който изпълнява политически поръчки.Прoтecтитe избухнaхa в нaчaлoтo нa юли, cлeд кaтo тeжкo въoръжeни cлужитeли пo cигурнocттa нaхлухa в oфиcитe нa прeзидeнтa Румeн Рaдeв, избран на преки избори от над 3 милиона българи, oтявлeн критик нa упрaвлявaщитe и кoрупциятa във влacттa. Бългaрия e посочена кaтo нaй-бeднaтa и кoрумпирaнa cтрaнa в EC, както и на последно място по

572

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че правителството на ГЕРБ има вина за корупцията и за нереализираните реформи. НО, какво предлага Радев с вдигнатия юмрук за реваншизъм и пълна липса на идеи? Нинова крещи, че имали план, стратегия и кадри? Какви са, къде са? Защо не сме разбрали за тях, а само слушаме за нейните вътрешни врагове?

571

Анонимен

преди 3 години

Не одобрявам протестите! Били спонтанни. Виждаме стари муцуни с ясна вина за курупцията (Радан Кънев, Христо Иванов и др), платени хулигани, студенти, които са тук поради ситуацията с Корона вируса. Десетките депутати от БСП не са вода ненапита. Да не говорим за престъпното поведение на Радев, който всява паника и открито призовава към неподчинение и бунтове!!

570

Факт

преди 3 години

Че кой те е питал бе, Фигурант ? Никой не се интересува какво одобряваш или не одобряваш! Искаш да си някой , но си никой ! И такъв ще си останеш ! А и скоро ще си подсъдим ,така че продължавай да се тресеш в ужас !!! Засужаваш народното проклятие ! Амин !

569

Анонимен

преди 3 години

Не одобрява и зачита демократичният и свободен вот на народа?????????? Нещо ????? Мосю Льо Пресидон нещо превишава пълномощията май ? Ако има нещо на против,дата нарочена за следващите избори никога не е била крита.

568

Да бе!

преди 3 години

МНЕНИЕТО НА РАПОНА РАДЕВ Е ВАЛИДНО САМО ЗА КРЕМЪЛСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ. ТОЯ ШЕБЕК НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ.

567

U2

преди 3 години

Кой си ти бе охльо-бохльо,че да одобряваш каквото и да е в правителството???

566

анонимен

преди 3 години

Радев, време е да си вървиш! Ти си срам за България

565

Братя българи,

преди 3 години

Подпишете петицията за отстраняване на Радеф от поста му!Да изметем мутрара от Президенството!За чиста и свята Република!

564

Путко евразийска,

преди 3 години

Марш в масква да въртиш вувузели на гасударя си!Вземи и Деса да помага България за Българите!

563

Имп ийч мънт

преди 3 години

В червената си руска душа осранн до ушите, но иначе с костюм! Фигурант! Слуга на мафиота Васил Божков. Ще призовава с вдигнат юмрук за сваляне на законно избрана власт!

562

4epa

преди 3 години

КОИ ТЕ ПИТА ТЕБЕ- ЛАЛУГЕР !!!!!!!

561

Милен

преди 3 години

- То освен Грипен нещо друго одобряваш ли?

560

Анонимен

преди 3 години

Ради дългото чорапче

559

Анонимен

преди 3 години

Днес в Търново, утре Хасково и други ден - на село.

558

Анонимен

преди 3 години

Моят син като беше по-малък правеше по-сполучливи монтажи с фотошопа. Тези в Боковата спалня са доста некадърно направени. Не разбрахте ли бе червени ***, че тези чекмеджета с еврото и пищова са МОНТАЖ! И то лош монтаж

557

Саксофонов

преди 3 години

Не мисля, че е правилно президентът да иска оставка на законно избрани правителство и прокурор. Защото го дискредитираха със записи и арести в екипа му и сега ще се пукне от яд.

556

Анонимен

преди 3 години

Всяка държава в Европа си има президент или монарх. В Република България мафията си има фигурант!