50

Анонимен

преди 3 години

Тестове, местове , всичко е относително, но броя на починалите показва реалната ситуация.Преди 4 месеца в Германия умираха по 100 човека дневно, а в България по 2 , а в момента в България умират по 8 човека дневно , а в Германия по десетина, нищо че е 10 пъти колкото България

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПросто е лято и започнахме с малико бройки, затова "не ни лови". Ще видиш есента какво ще стане, няма да има край и ще трябва цяла зима да стоим затворени. Вместо да използваме лятото да преборим колкото можем вируса, ние лятото го разгаряме, та да може на есен да изпаднем в хуманитарна катастрофа. Иначе колкото до тия дето разправят, че това е заради едни пари от ЕС, ще им кажа, в Австраия (да не се бърка с Австрия), също има мерки и никой не отрича вируса там, за разлика от тук

48

Стоян

преди 3 години

Еми то след цялата тази пропганда "вирОс нЕма", как да гледат хората. Отричането на обективната реалност няма да доведе нищо добро. България се е запътила към тотална катастрофа с "пълна газ" . Жалко че започнахме толкова добре, всички успеки от пролетта, ще ги унищожим лятото, а есента и зимата не ми се мисли какво ще стане.

47

Анонимен

преди 3 години

269 новозаразени388 "излекувани"Ръстът е отрицателен.

46

Ha ha

преди 3 години

А как да гледат бългаРите след толкова много лъжи и фалшива информация. Не само бългаРите, а никой вече не вярвва на това

45

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам сериозен ръст.

44

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Ти си се родил излъган, че ще стане нещо... от теб.

43

Анонимен

преди 3 години

Нароз който пие не го ловят вируси.

42

Анонимен

преди 3 години

То няма никъкъв вирус!! Всичко е за да се лапат еропейски пари от ГЕРБ!!. А заболелите и всъщност са облъчени от 5G радияцията която се разпръсква също по поръчка на Борисов!!

41

де

преди 3 години

Вярваме или не, скоро и шведите ще ни карантинират. Защото хората си пазят държавите, а ние сме най-умните...

40

Ф.С.В.

преди 3 години

Почти Никой не ВИ вярва за Вирусът - Всички разбрахме че идеята ви беше да изтрепете Бизнеса -без значение СРЕДЕН ДРЕБЕН ИЛИ ЕДЪР- ДА ОСТАНАТ САМО ОЛИГАРСИТЕ и са "ОПЪНЕТЕ" парите от Европа- Ковид колко е заразен ли??--Дори Бочко Слънцето не се зарази !! При условие че всеки ден ходи с "ЖИПКАТА" си и стиска ръцете на монголоиди и индиановиди!! Не може 32 ГОДИНИ ДА ЛЪЖЕТЕ ЕДИН НАРОД (най лъганият на Планетата) И ДА ИСКАТЕ ДА ВИ ПОВЕРВА (поверва- по царски диалект) Ща ВА УПРАЯ отзадзе за 800дни!

39

Анонимен

преди 3 години

Видя се че голяма част от българите не ги лови.То ако ги ловеше при отварянето на дискотеките и стартирането на мачовете щеше да има хиляди болни със симптоми на ден.

38

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА ВЕЕЕ ГЪРБАВИ !!!СЪД И ЗАТВОР !! и си взимайте дпс-то с вас

37

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тоя вирус беВируси е имало и ще имаНа първо място сме по онкологични и сърдечносъдови заболявания, ама коронавируса ни проблем...Що народ умря, непотърсил лекарска помощ заради тия простотии...Боляли ги гърлото, имали температура...голяма работа...Има много по-страшни болести, но за тях нито превенция, нито прегледи има!

36

Анонимен

преди 3 години

Нема вирос,доц Мангъров така каза!

35

Анонимен

преди 3 години

Високата безработица и ваканцията на децата донякъде ограничиха заразата защото хората не ходят на работа и децата на училище. Но идва есента и учениците ще тръгнат, а безработицата едва ли ще издържат дълго без пари..Единственото решение е задочно обучение и пенсии за всички безработни.

34

Анонимен

преди 3 години

Че всичките ганьoвци до един, които се гътнаха, го гледаха спокойно. Кеф ти ракийка, раздумка и бам- в гроба.

33

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това гледаме все по-неспокойно към управляващата ни шайка мафиоти. Именно те с неадекватните си мерки и липсата на всякаква компетентност са главната призина за ръста на пандемията у нас.

32

gude

преди 3 години

поредната изкривена новина от днес бг

31

до 29

преди 3 години

Освен това атакува белите кръвни телца, точна като ХИВ и ги заразява, за това не е ясно, дали не си завинаги инфектиран и просто когато те водят излекуван си реално в ремисия. Интересно, как напълно нов и непознат вирус и всички са спокойни, а исторически нови вируси като ХИВ и болестта, която причинява СПИН ни е трябвало 10-тилетия да ги разберем и още не ги разбираме. Така, че Китайската чума тепърва ще става ясно за реалните поражения които нанася!