30

Kolega

преди 16 години

Do 5..kolega ne me zanimavaj s gluposti... Ne obijdajte MAFIAta s organiziranata presrtupnost v BG. I kukite ne sa MAFIOti i nikoga nqma da stanat, te prosto sa edni SOPOLI....koito mogat samo da lujat, rano ili kusno MAFIATA shte se useti i na tezi kuklichki tuk shte im se vidi tesen sveta... ;))) Ajde do utre vecher v drugia spektakul.. BTW: Da te srinat samo za 2 dena......ha ha moj chovek, stani muj a ne jencho - kato SOPOLITE v pagoni ;))) 2 dena.....ha ha ha.... dori tezi s kruv v SOPOLITE shte im e trudno za 2 dena....to kolko stana veche maj 2 godini..smeh, smeh, smeh... ;))))

29

преди 16 години

Нали се напъхаха жадни за власт и пари *** и това не е тайна за никого. Дори и най простия човек в българия вижда, че работата не върви. България и по Тошово време пак си беше на този кръстопът, но такива *** не вирееха, дрогата не преминаваше и децата си караха хубаво детство. Вече в тая система на пръсти се броят хората с достойнство и най трагичното е че на шефските места седнаха *** и вече боксуването е пълно. На много хора във властта също им изнася да няма спазване на закон и така си живеят в уют и разбирателство. Крадат си, лъжат си и .......

28

gfdtgy

преди 16 години

MI TOVA E BALGARIA ZA PARI I MAIKA SI DAVATE E

27

nqma

преди 16 години

в древните времена преторианската гвардия се е използвала да пази управляващите от масите и гнева им...нима сега не е така ?

26

iwan

преди 16 години

daite wlast ha mvr a ne saweti.

25

13

преди 16 години

Заповядайте в България!Другите страни си имат мафия, тук мафията си има държава!Заповядайте в България!Левски, Ботев и другите сигурно се обръщат в гроба, горките, като гледат това антибългарско правителство.Заповядайте в България - страната на абсурда!

24

преди 16 години

TOVA I DECATA GO ZNAIAT.....4E SME SAS NAI KORUMPIRANOTO PRAVITELSTVO...........................

23

преди 16 години

не си мислете че всички полицай са един дол дренки има хора в системата с по две висши образования , които не са завършени в маргинални университети знаещи езици и отстояваши принципи.Но Същите тези хора вече им писва от всичко това от помията от беднотията от бащинията и сериозно си мислят дали вече не е дошло време да поемат из странство.Един от тях

22

Николай

преди 16 години

какви са тези глупости където си написал и общи лафове и какво разбираш ти от полицейска работа и кога ДС и НСС са били полицай само по татово време,Й.Соколов и оряза правомощията още 1992 год. Стига с тези глупости,че е смешно да се четат и какво зависи от ОР ,нищо не зависи.А и ОР са повечето неориентирани субекти на които заплатите са едни и същи дали работят или не работят!

21

преди 16 години

18, ah kak bi se razwyrtql sega ako beshe dejstwash, a? Pa i da ne e s trafikanti, w njakoj proizwodstwen kolektiw da napuskash ushetata, pa da pochat da prowokirat horata, eh mama mu stara, kef!

20

jmi4ko

преди 16 години

какво какво...не разбрах МВР ли ...ми кво е тва......ми по добре ще ме пазят частно наетите така наречени бодигардове от колкото полицията в БГ

19

руди

преди 16 години

МВР - МАДЖО ВИКА РУМЕН. нали тъй?

18

Контраразузнавач - б

преди 16 години

Цялата работа е от ясна по-ясна ! Спряна е разработка,не най-добре изпипаната , но интересна !Петров -Глав.секретаря е действал без да мисли и по най елементарния - милиционеро-*** начин е спрял разработката. Който му го е наредил , много му е парело под ***. Илиев вместо да даде на прокуратурата Петров си подава оставката ? И двамата нямат хал хабер понятие от агенти,разработки,взаимодеиствие между служби и т.н. Не може човек който е бил само квартален и призовкар ,който си е дал *** под наем за някой друг лев да действа професионално по сложни и завързани дела.Тук е било мястото на НСС и ГДБОП да вземат на проверка действията на Петров и да докладват по надлежния ред.Трябва да се търси и връзката - хероин,амфетамини,балканския канал-всеки оперативен работник знае кой го владее и работи ,висши ешелони на изпълнителната полицейска власт и разпределението на парите по партийни касички.Дай боже под натиска на ЕС,САЩ и Русия новата ДАНС да заработи ефективно! Да не се горят повече ОР-та който си вършат работата,а да си получават заслуженото организаторите и изпълнителите

17

DevilishSoul

преди 16 години

"Педя човек-лакът брада в нашия век...намери следа, намери следа...дори се разви, че в мътна вода...риба лови...." (Щурците 1987)

16

преди 16 години

И аз се съмнявам че без сериозен натиск, т.е. каквото е положението в момента, ще има напредък. Поне в следващите 20 години не го виждам. Законодателство не е да нямаме но никой не го изпълнява. В България всичко е камуфлаж. В цяла Европа ни викат евроцигани и се отнасят с нас като с такива. Заслужено!

15

преди 16 години

У нас може да се нормализират някога нещата, само дето няма да сме живи да ги видим:) Те никога всъшност тук нещата не са били нормални!

14

преди 16 години

Напълно прави сте, потънали сме в корупция и мръсотия, как иначе за 5-10 години някой станаха милионери, не е с работа, нито пък с бизнес.Но вече идва МНОГО ИНТЕРЕСЕН момент, държавната баница е окрадена, всяко парче от нея си има табелка с име. Повече няма откъде да се краде, народа е беден, остава един от друг да почнат държавните разбойници да се крадат ... и така не става ... И така малко по малко, самите хайдуци ще почнат да искат ред и спокойствие в държавата, за да могат да си се радват на милионите.Така че скоро и у нас ще се нормализират нещата, ВЪПРЕКИ политиците и чиновниците и полицаите и съдиите, които още искат да краднат.

13

Yonex

преди 16 години

Дали да им обясняваме, че това са хора, които ще им помогнат в беда? Или да им кажем, че трябва да се пазят от тях? На практика това са хората, които правят възможен пътя на наркотиците до децата ни.

12

преди 16 години

11, това е истината! Протекциите са много високо ниво. Бардаците и в БГ са незаконни, но работят с пълна пара. Обществена тайна е, че това става с пълното знание и протекция от страна на органите на МВР. Смешно е да се твърди че полицаите, които познават престъпниците от квартала си по добре от роднините си (думи на полицай .. все пак това им е работата), не са осведомени за бардаците. Плащаш си на когото трябва и си гледаш бизнеса. *** не смеят да гъкнат защото няма смисъл. Да се оплачат на кого?!

11

преди 16 години

Нещо си в много голяма заблуда... В САЩ примерно съдиха Бил Клинтън докато беше действащ президент защото му правили *** а той отрекъл.. Та го съдиха за лъжа и той трябваше доста да се извинява на Америка ,за да си изкара мандата... Тука всичко е скрито покрито.. Мафията има две много здрави подразделения от едната страна Съд и прокуратура а от друга страна полицията... Просто няма как да попаднеш в затвора, когато имаш такива протекции... Тука не говорим само за някакви дребни пари... Говорим за организация от държавни служители, които подсавят лица, които "УЖ" са мафиоти и ги охраняват с цялата сила на закона от нас обикновенните граждани... Самия факт ,че в момента българските мафиоти ,които са започнали да изнасят бизнеса и в чужбина когато ги хванат там и почнат да ги съдят те моментално искат делото да се гледа в България и тука естествено осъдителна присъда никога няма да получат... От Европа са втрещени!!! Но нашите съдии казват -Не може да има две присъди за едно и също престъпление . Схемата нокаутира Европейските съдилища!!!! хващат в Норвегия изгорена с вряла вода по генеталиите Българска *** насила карана да работи.. тя признава кой я измъчва да проституира хващат го и почват дело..... в това време нашата мутра ,която на всичкото отгоре е и бивш полицай отива в Българския съд и иска да го съдят там като се самосезира.. Българския Съд ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -ЗАБРАНЯВА на Норвежкия съд да продължи делото за престъпление ,което на всичкото отгоре не е извършено в България.. Само след месец друго момиче подава оплакване за същия човек но този път от Холандия.. Познайте отново схемата е същата ... Холандците казват -Вие подигравате ли се с нас.. А от нашия съд казват не ни интересува не може да се съди човек 2 пъти за едно и също... Познайте дали са го осъдили обаче? Естествено ,че не.. Та нали той за тях работи....