12

Gost

преди 3 години

15лв за велосипед? Тия бая пари перат

11

Пенка

преди 3 години

Някой знае ли - РАБОТИ ЛИ Симеоновският лифт? Не намирам информация. Моля ви, кажете!

10

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

На планина и море само с велосипед! Но българинът е пристрастен ХЕДОНИСТИЧНО към ламаринената тенекия, която убива, замърсява, поробва!

9

българин

преди 3 години

Време е за Оставки! На планина всеки може да отиде когато си пожелае! Д-р Борисов.Ти че си *** *** си! Но се правиш на луд! ИСКАМЕ ТВОЯТА ОСТАВКА на ПРАЗНАТА ТИ ТИКВА! Демокрацията доказа 30 г вече.Че от дърт комунист като теб д-р Борисов " Демократ" Не става! Върви си с върхушката си! Както от Д-р Костов не стана демократ.Така и от теб Не става демократ! Оставка *** НАГЛИ! ВЕДНАГА!

8

fF

преди 3 години

Мръсната църква е много зле и проповядва някакъв ислям за всемогъщия бог. Снасят цялата истина пред силите на злото, че те много прости из-роди.

7

Анонимен

преди 3 години

Това няма да проработи.

6

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че пишещите тук не знаят както е ел. велосипед. Не е като тротинетките- даваш "газ" и то върви само. Това е обикневен велосипед, който има 250w ел. мотор, който подпомага въртенете (най- вече нагоре). Над определена скорост надолу изключва.Най- често се използват от аматьори, възрастни хора или такива които не искат да леят под нагоре.Само липсва един вело автобус за Витоша. След като спряха от Лидл не остана нищо

5

Анонимен

преди 3 години

Зелено е да се ходи пеша всичко друго е измама.

4

Тъпизми

преди 3 години

Какъв е смисъла от тези електрически велосипеди????????Да има някакви keлeши в планината да фучат по пътеките заедно с туристите и да застрашават живота, здравето и спокойствието на хората, които са отишли в планината да се разтоварят с това, което Алеко популяризира преди повече от век.Няма късче от България, което да не е о*рано заради пари.

3

Анонимен

преди 3 години

Услуга за мързеливци.

2

Анонимен

преди 3 години

стига далавери, всеки си има велосипед

1

Христо Христов

преди 3 години

Има ли икономическа обосновка?Щот ако няма: Пари по някоя програма = пари на вйтъра + комисионна.Мноу сме яки.ПП. В случай, че е на загуба: Ако е за здраве - може да не са електрически. Ако е за чужденците - защо да тях, а не за българите?